USB DAC POJAČALO ZA SLUŠALICE

Potpune specifikacije i značajke

PHA-1A

Veličina i masa

Dimenzije (Š x V x D)
Pribl. 62 x 18,5 x 109 mm
Masa
Pribl. 145 g

Opće značajke

Impedancija (Ohm)
8 – 600 Ω
Frekvencijski odaziv
10 – 100 kHz
Kontrola glasnoće
Rotirajuće
Vrijeme upotrebe
Pribl. 6 sati
Vrijeme punjenja
Pribl. 3,5 sati

Sadržaj pakiranja

Dodatna oprema
Digitalni kabel za Walkman®, digitalni kabel za uređaje Xperia™; Silikonska traka, folija

Funkcije

Slika – USB DAC pojačalo za slušalice

Beskompromisan doživljaj zvuka uz zvuk visoke rezolucije 

Doživite puninu digitalne glazbe u zvuku visoke rezolucije. Zbog snimanja glazbe uz bolju kvalitetu u odnosu na CD, uz povećanje uzorkovanja zvuka u sekundi i preciznost brzine u bitovima za svaki uzorak, zvuk visoke rezolucije omogućava beskompromisnu reprodukciju glazbe. Uživajte u svakom dahu i suptilnom pokretu za doista emotivan doživljaj.

Slika – USB DAC pojačalo za slušalice

Superioran zvuk uz namjensko USB DAC pojačalo

Zahvaljujući namjenskom USB DAC pojačalu koje povezuje vaše slušalice i kompatibilno računalo, pametni telefon ili Walkman®, moći ćete uživati u kvalitetnom usmjeravanju zvuka visoke rezolucije. Pojačalo od prijenosnog uređaja preuzima obradu i pretvaranje digitalnih podataka, a zatim pojačava zvuk pomoću vlastitog ugrađenog pojačala.

Slika – USB DAC pojačalo za slušalice

PCM podrška za čistu kvalitetu

Približite se originalnom izvoru. Podržavajući količinu podataka koja je približno 6,5 puta veća u odnosu na CD (44,1 kHz / 16 bita), PCM (Pulse Code Modulation) podržava do 192 kHz / 24 bita za brzinu uzorkovanja i dubinu bitova koji omogućavaju reprodukciju valnih značajki koje su vrlo blizu originalnom analognom valu. Osim što pruža jasnu reprodukciju visokih frekvencija, PCM omogućava i vrlo vjerno izražavanje nijansi i rezonancije.

Slika – USB DAC pojačalo za slušalice

Širok frekvencijski odziv za izuzetno čiste tonove

Širok raspon frekvencije – između 10 Hz i 100 kHz – osmišljen je da zadovolji potrebe današnjih raznovrsnih glazbenih stilova. Pri visokim frekvencijama od 100 kHz moći ćete uživati u vokalnim melodijama, suptilnim tonovima i tonalitetu zvuka uz izvanrednu jasnoću, a moći ćete i osjetiti zvuk koji nadilazi prirodni sluh. To je naročito važno kod zvuka visoke rezolucije koji, za razliku od CD i mp3 glazbe, podržava visoke frekvencije do 100 kHz za realističniji i emotivniji zvuk.

Slika – USB DAC pojačalo za slušalice

Vrlo kvalitetan namjenski digitalno-analogni pretvarač (DAC)

Svaki audio uređaj zahtijeva digitalno-analognu konverziju radi pretvaranja digitalnih podataka (kao što su glazbene datoteke) u analogni signal (pogon slušalica ili zvučnika). Međutim, nisu svi digitalno-analogni pretvarači jednaki. Mnogi prijenosni uređaji imaju digitalno-analogne pretvarače ovisne o ograničenju prostora i drugim ograničenjima, ali PHA-1A je namjenski uređaj koji se sastoji od digitalno-analognog pretvarača odličnih radnih značajki i pojačala čija je jedina svrha obrada zvuka. To je razlog zašto slušanje pomoću uređaja PHA-1A daje doživljaj zvuka koji znatno nadilazi doživljaj slušanja putem ugrađenog digitalno-analognog pretvarača u pametnom telefonu, uređaju iPhone/iPod ili računalu.

Slika – USB DAC pojačalo za slušalice

Vrlo kvalitetne komponente za čist zvuk

Digitalni izvor konvertira se u čisti, vrlo kvalitetni zvuk koji se može čuti pomoću digitalno-analognog pretvarača s podrškom za 192 kHz / 24 bita (WM8790), pojačala s niskom razinom izobličenja i šuma (LME49860), snažnog hi-fi pojačala za slušalice (TPA6120) i OCL pojačala uz dvije metode napajanja.

Slika – USB DAC pojačalo za slušalice

Prijenosan, lagan i izdržljiv dizajn

Iako je mali i lagan (150 g), PHA-1A ima izdržljivo aluminijsko kućište koje ga štiti od svakodnevnih udaraca. Zaobljeni rubovi olakšavaju nošenje na otvorenom. Isporučuje se sa silikonskom trakom za udobno nošenje s uređajem Walkman®, Xperia™ ili iPhone.