Slike – Modul za navigaciju u automobilu
Slike – Modul za navigaciju u automobilu
Slike – Modul za navigaciju u automobilu
Slike – Modul za navigaciju u automobilu
Slike – Modul za navigaciju u automobilu

Funkcije

Jednostavno postavljanje

Pretvorite AV prijemnik tvrtke Sony u rješenje za navigaciju s dodirnim zaslonom koje omogućuje TomTom. Pomoću paketa modula dobit ćete najnoviju izvanmrežnu navigaciju za pametnija putovanja i uživati u intuitivnom rukovanju u sučelju s dodirnim zaslonom koje je jednostavno za korištenje.

U paketu se nalazi sve što vam treba

Sve što vam treba za povezivanje nalazi se u kutiji prilikom kupnje. To obuhvaća jedinicu za navigaciju, SD karticu (podaci karte), kabel za napajanje, trake za pričvršćivanje, GPS antenu, kontrolni kabel i upute za montiranje antene. 

Interaktivni dizajn

Aplikacija NavApp tvrtke TomTom potpuno je nov način interakcije. Nema više složenih izbornika, samo navedite odredište tako da dodirnete kartu i spremni ste za vožnju. Možete i dodirnuti rutu da biste je izbrisali ili odabrati lokaciju koju želite dodati u favorite.

Pojačajte GPS signal

Priključite GPS antenu na ploču s instrumentima pomoću optimiziranih uputa za montiranje radi poboljšanja jačine GPS signala. 

Šest vrsta ruta

Zadana je vrsta rute ‘najbrža ruta’, no na raspolaganju vam je šest mogućnosti, uključujući najučinkovitiju potrošnju goriva, izbjegavanje autocesta i najkraću rutu. Vaša se novopostavljena vrsta nakon toga koristi za svako planiranje rute. 

Jednostavno pronađite odredište

Dugo pritisnite na karti da biste brzo pronašli odredište. Možete i upotrijebiti funkciju pretraživanja slobodnog teksta kojom sustav započinje pretraživanje nakon što unesete tri znaka. Dok upisujete, prikazuju se podudarne adrese i mjesta.

Ploča za brzinu

Pronađite informacije o trenutnoj brzini i ograničenju maksimalne brzine na trenutnoj lokaciji. Detalji o trenutnoj ruti, uključujući procijenjeno vrijeme dolaska, prikazuju se na bočnoj ploči.

Pregledajte detaljne upute

Na izborniku Trenutna ruta odaberite mogućnost ‘Pokaži upute’ i moći ćete pregledati popis detaljnih uputa. Udaljenost koja se prikazuje na popisu udaljenost je između uputa.

My Places

Prilagodite kartu pomoću aplikacije My Places. Pregledajte omiljena mjesta na karti i jednostavno navigirajte do njih uvijek iznova. Pomoću izbornika aplikacije My Places možete se i vraćati na nedavna mjesta. 

Izbor boja

Zadana je tema boje u aplikaciji NavApp plava, no možete je promijeniti kako vam odgovara. Samo će se elementi koji se prikazuju na karti, npr. ruta, GPS pokazivač i favoriti, promijeniti. Boje karte ostat će iste.

Glasovno navođenje 

Glasovne upute omogućuju da pogled zadržite na cesti dok slušate upute. Pomoću postavki možete čak i odabrati koji će se skup uputa, kao što su rane upute, brojevi cesta, znakovi na cesti, nazivi ulica itd., čitati.

Naredbe pokretom na zaslonu

Naredbe pokretom omogućuju jednostavno korištenje sučelja. Dvaput dodirnite, povucite, prijeđite prstom, pritisnite i držite, dodirnite ili odaberite da biste stupili u interakciju.

Specifikacije

Stignite do odredišta na pametan način pomoću rješenja za navigaciju s dodirnim zaslonom u automobilu koje se jednostavno povezuje, a omogućuje ga TomTom. Kada se povežete s kompatibilnim AV prijemnikom tvrtke Sony, možete uživati u najnovijoj izvanmrežnoj navigaciji, interaktivnim kartama, slobodnom pretraživanju teksta radi pronalaženja adresa, glasovnom navođenju i još mnogo toga nadohvat ruci.
  • Potpuno opremljena jedinica za navigaciju tvrtke TomTom koja se lako postavlja

  • Interaktivan dizajn kompatibilan je s audio uređajima tvrtke Sony za automobile

  • Šest vrsta ruta koje odgovaraju svakom putovanju

  • Uvrstite omiljene lokacije pomoću aplikacije My Places

  • Glasovno navođenje i naredbe pokretom na zaslonu

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu