MEMORIJSKE KARTICE SD

SD memorijska kartica UHS-II serije SF-E

SF-E SERIES
Slika – SD memorijska kartica UHS-II serije SF-E

64 GB|128 GB|256 GB

Slike – SD memorijska kartica UHS-II serije SF-E
Slike – SD memorijska kartica UHS-II serije SF-E
Slike – SD memorijska kartica UHS-II serije SF-E

Funkcije

Brži prijenos na PC

Uz brže čitanje do 270 Mb/s prenositi možete čak i velike multimedijske datoteke na računalo u roku od nekoliko sekundi uz čitač SD kartica UHS-II. Provedite manje vremena čekajući, a više izvršavajući zadatke.

File Rescue

Nikada se nemojte bojati. Čak i kada sve krene po zlu, katastrofu možete izbjeći uz preuzimanje softvera za spašavanje koji oporavlja datoteke s fotografijama i videozapisima koje su slučajno izbrisane ili se ne mogu reproducirati.

Preuzmite File Rescue

Napravljen da traje

Ocjena IP57 znači da je SD kartica izdržljiva i otporna. Dizajnirana da izdrži pad s visine do 1,5 m, vodootporna 30 min na dubini od 1 m i može raditi pri temperaturama od -25~ do +85°C, SD kartica SF-E UHS-II trajat će neovisno o vremenu.

Munjevito brz rad

Brzo čitanje i zapisivanje do 128 MB/s podržava stabilno snimanje niza fotografija visoke rezolucije. Mogućnost snimanja 4K videozapisa i više uz podršku za klasu brzine videozapisa V60.

Podrška sučelja

Podržava sučelje UHS-II koje osigurava maksimalne radne značajke. Kompatibilno i s uređajima UHS-II.

Radite pametnije i brže

Sonyjevi mediji poboljšavaju učinkovitost tijeka rada

Specifikacije

SD kartice serije SF-E čine performanse kartice UHS-II i legendarnu Sonyjevu pouzdanost pristupačnijima no ikad. Uživajte u brzim prijenosima uz brzinu zapisivanja do 128 MB/s i čitanja do 270 MB/s, V60, UHS klase 3 (U3) i SD klase 10. Serija SF-E nudi i zaštitu od vode, prašine, padanja, izlaganja UV i rendgenskim zrakama.
  • Brzina čitanja do 270 MB/s, brzina zapisivanja do 128 MB/s. Podrška za klasu brzine V60 Video i UHS klasu brzine 3 (U3)

  • Idealno za snimanje videozapisa visoke rezolucije pri 4K rezoluciji i više

  • Softver za oporavak podataka File Rescue dostupan je za besplatno preuzimanje

  • Nosi ocjenu IP57, vrlo izdržljiva i otporna na elemente uz UV zaštitu te otpornost na prašinu i vodu

  • Dostupno u verzijama od 64 GB, 128 GB i 256 GB za pohranu

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu