Prijeđi na sadržaj
Slike – SD memorijska kartica UHS-II serije SF-M
Slike – SD memorijska kartica UHS-II serije SF-M
Slike – SD memorijska kartica UHS-II serije SF-M

Funkcije

Brzi prijenos podataka

Serija SF-M omogućuje brzinu čitanja od 260 MB/s i brzinu zapisivanja od 100 MB/s za maksimalnu brzinu prijenosa na glavnim uređajima koji podržavaju UHS-II. Uz klasu 10 i UHS klase brzine 3 (U3) spremni ste snimati u 4K Ultra HD rezoluciji. Brzina čitanja do 260 MB/s optimizira radnu učinkovitost, a brzina zapisivanja do 100 MB/s podržava napredne funkcije kamere kao što je snimanje fotografija u nizu pomoću glavnih UHS-II kamera.

File Rescue

Ponekad stvari krenu u pogrešnom smjeru i podaci poput fotografija i datoteka oštete se ili izgube. File Rescue je moćan alat za oporavljanje oštećenih ili izgubljenih podataka, dovoljno jednostavan kako bi ga mogao koristiti bilo tko. Kupcima memorijske kartice dostupan je za besplatno preuzimanje.

Preuzmite File Rescue

Visoka pouzdanost

Vrhunska pouzdanost i izdržljivost čak i kod intenzivnog korištenja: otpornost na rendgenske zrake, vodu, temperaturu i udarce

Specifikacije
Najbolje iskoristite fotoaparat uz UHS-II memorijsku karticu serije SF-M. Idealno za brzo kontinuirano snimanje. Brzi prijenos podataka do 260 MB/s (čitanje), 100 MB/s (zapisivanje)
  • Uživajte u praktičnosti najbržeg čitanja/zapisivanja uz standard U3 klase 10

  • Radi s besplatnim softverom File Rescue za spašavanje datoteka

  • Odaberite modele s podrškom za 4K

Brzina prijenosa (čitanje)
Do 260 MB/s
Brzina prijenosa (pisanje)
Do 100 MB/s
Klasa brzine
Klasa 10 (SD klasa brzine), Klasa 3 (UHS klasa brzine)
Sučelje
UHS-II
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu