MEMORIJSKE KARTICE, FLASH POGONI I SSD/HDD

SD memorijska kartica serije SF-UX2

SF-UX2 Series

Slika – SD memorijska kartica serije SF-UX2

32 GB|64 GB|128 GB|256GB

Od

PMC

Kn 328,40

(s PDV-om)
Slike – SD memorijska kartica serije SF-UX2
Slike – SD memorijska kartica serije SF-UX2
Slike – SD memorijska kartica serije SF-UX2
Slike – SD memorijska kartica serije SF-UX2

Funkcije

Snimanje fotografija visoke rezolucije i 4K videozapisa

Uz podršku za brzinu zapisivanja do 70 MB/s, UHS brzinu klase 3 (U3) i brzinu videozapisa klase 30 (V30) jednostavno ćete snimati fotografije visoke rezolucije ili videozapise 4K rezolucije. Savršen dodatak fotoaparatima odličnih radnih značajki, uređajima Handycam i drugima.

Brz prijenos na računalo

Velika brzina čitanja do 94 MB/s omogućuje vam prijenos čak i velikih multimedijskih datoteka na računalo u roku od nekoliko sekundi. Manje ćete vremena provoditi čekajući, a više radeći.

File Rescue

Ponekad stvari pođu po zlu pa dođe do slučajnog brisanja podataka kao što su fotografije i datoteke. File Rescue moćan je alat za oporavak podataka koji je dovoljno jednostavan da ga svi mogu koristiti. Kupcima memorijske kartice dostupan je za besplatno preuzimanje.

Preuzmite odmah

Iznimna pouzdanost

Vrhunska pouzdanost i izdržljivost čak i kod intenzivne upotrebe: Otpornost na rendgenske zrake, vodu, temperaturu i udarce.

Pogledajte više

Jamstvo

5 godina

Podrška sučelja

Podržava radne značajke sučelja UHS-I

Specifikacije
Uz memorijske kartice serije SF-UX2 s velikom brzinom do 70 MB/s i brzinu videozapisa klase 30 (V30) možete maksimalno iskoristiti mogućnosti snimanja fotoaparata i postići radne značajke potrebne za 4K Ultra HD videozapise i fotografije visoke rezolucije.
  • Uživajte u iznimno velikim brzinama do 94 MB/s za čitanje i 70 MB/s za zapisivanje.

  • Idealno za snimanje Full HD videozapisa; odaberite modele koji su kompatibilni sa snimanjem u formatima 4K i Full HD (XAVC S ).

  • Pomoću softvera File Rescue možete oporaviti izbrisane ili oštećene slike. Kupcima memorijske kartice dostupan je za besplatno preuzimanje.

Brzina prijenosa (čitanje)
Do 94 MB/s (SDR104)
Brzina prijenosa (pisanje)
Do 70 MB/s
Klasa brzine
Klasa 10 (SD klasa brzine), Klasa 3 (UHS klasa brzine), V30 (klasa brzine videozapisa)
Sučelje
UHS-I
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu