MDR-1000X

Blokada buke bez premca

Vodeća tehnologija blokade buke omogućuje vam da uz ove slušalice koje su osvojile nagradu portala What Hi-Fi? uživate u glazbi bez ometanja. Slušajte u potpunoj tišini ili prilagodite zvuk okruženju.

S TRAKOM ZA GLAVU

Bežične slušalice s funkcijom blokade buke 1000X

MDR-1000X
Slika – Bežične slušalice s funkcijom blokade buke 1000X

creamblack

What Hi-Fi? – 5 zvjezdica; najbolje slušalice za blokadu buke za 100+ £

What Hi-Fi? osnovan 1976. godine vodeći je svjetski nezavisni vodič za kupnju i posjedovanje Hi-Fi sustava i proizvoda za kućnu zabavu.

Prepustite se glazbi

Uživajte u izvanrednoj blokadi zvuka, bez obzira na vrijeme, mjesto i ono čime se trenutno bavite.

Uključite svijet. Isključite svijet.

Preuzmite kontrolu nad zvukom uz SENSE ENGINE™

Slušajte samo ono što želite čuti. SENSE ENGINE™ omogućuje vam pokretanje i prekidanje reprodukcije glazbe na dodir.  

Potpuno autentičan zvuk

Slušajte glazbu vjernu originalnoj snimci uz zvuk visoke rezolucije. Tehnologija S-Master HX TM, koja je optimizirana za zvuk visoke rezolucije, smanjuje izobličenje i omogućuje vam uživanje u najfinijim detaljima glazbe.

Slušalice sadrže i snažnu pogonsku jedinicu od 40 mm s membranom od polimera tekućih kristala (LCP-a) za prijenos dubokih tonova, a mogu reproducirati puni raspon frekvencija do 40 kHz. 

Vratite kvalitetu svih svojih komprimiranih datoteka

Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) poboljšava kvalitetu komprimiranih digitalnih glazbenih datoteka (mp3, ACC, ATRAC i WMA) gotovo na kvalitetu zvuka visoke rezolucije. DSEE HX obnavljanjem zvukova visokog raspona izgubljenih u postupku komprimiranja stvara digitalne datoteke s bogatim, prirodnim zvukom. 

DSEE HX
Slušanje bežičnog zvuka visoke kvalitete uz LDAC

LDAC odašilje približno tri puta više podataka (pri maksimalnoj brzini prijenosa od 990 kb/s) u odnosu na standardni bežični Bluetooth® zvuk, što vam omogućuje uživanje u zvučnim sadržajima u kvaliteti sličnoj visokoj rezoluciji.

Jastučići za uši od sintetičke kože
Luksuzna koža

Meka sintetička koža na kućištu i jastučićima za uši daje slušalicama luksuzan izgled i dojam. Dizajnirane su tako da čvrsto prianjaju na uši da biste pomoću njih satima mogli ugodno slušati glazbu.

Savitljiv i preklopiv dizajn
Spremne za putovanja

Preklopne školjke za uši olakšavaju spremanje slušalica u kufer, torbu ili priloženu torbu za nošenje prilikom putovanja.  

Povucite i dodirnite
Povucite i dodirnite

Jednostavno dodirnite pločicu za kontrolu pokretima na jastučićima za uši da biste zaustavili ili pokrenuli reprodukciju, preskakali pjesme, mijenjali glasnoću zvuka ili aktivirali značajke glasovnog pomoćnika na pametnom telefonu.

Specifikacije i značajke

Zahvaljujući vrhunskoj blokadi buke, ove će vam slušalice omogućiti slušanje glazbe bez ometanja. Slušajte glazbu u potpunoj tišini ili prilagodite zvuk svom okruženju.
  • Tehnologija digitalnog blokiranja buke

  • Bežični zvuk visoke kvalitete uz LDAC

  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • HD jedinica od 40 mm za dinamički raspon

  • Membrana od polimera tekućih kristala obložena aluminijem smanjuje izobličenje

POGONSKA JEDINICA
40 mm, kalotni (glasovna zavojnica CCAW)
FREKVENCIJSKI ODZIV
4 – 40 000 Hz
DULJINA KABELA
Kabel za slušalice (približno 1,5 m, posrebrena OFC vlakna, pozlaćeni mini stereopriključak)

Sadržaj pakiranja

Torbica za nošenje, Priključni adapter za korištenje u zrakoplovu, Kabel za slušalice (približno 1,5 m, posrebrena OFC vlakna, pozlaćeni mini stereopriključak), USB kabel

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Nagrade