SLUŠALICE MDR-10RC

Potpune specifikacije i značajke

MDR-10RC

PMC

Kn 1.083,00

(s PDV-om)

Veličina i masa

Masa
165 g

Opće značajke

Zatvoreni tip
Da
Pogonski sklop
Dinamična od 40 mm – kalotna
Dinamički tip
Da
Magnet
Neodimij
Impedancija (Ohm)
40 ohma pri 1 kHz
Frekvencijski odaziv
5 – 40.000 Hz
Osjetljivosti (dB/mW)
100 dB/mW
Vrsta kabela
Priključni kabel, kabel s daljinskom kontrolom i mikrofonom 
Duljina kabela
1,2 m
Utikač
Pozlaćeni mini stereo u obliku slova L
Stil nošenja
Trake Za Glavu, Za nošenje na uhu

Dostupne boje

redwhiteblack

Sadržaj pakiranja

  • Torbica za nošenje
  • Kabel za povezivanje – 1,2 m
  • Kabel s daljinskom kontrolom i mikrofonom – 1,2 m
  • Jamstveni list
Placeholder

Funkcije

Slika – Slušalice MDR-10RC

Beskompromisan doživljaj zvuka uz zvuk visoke rezolucije

Prenesite digitalnu glazbenu kolekciju na novu razinu uz zvuk visoke rezolucije. Snimajući glazbu uz bolju kvalitetu u odnosu na CD kojom se povećava uzorkovanje zvuka u sekundi i preciznost brzine u bitovima za svaki uzorak, zvuk visoke rezolucije pruža gotovo savršenu reprodukciju glazbe. Uživajte u svakom dahu i suptilnom pokretu za doista emotivan doživljaj.

Kontrola za reagiranje na ritam

Tehnologija kontrole odaziva na ritam pruža stabilan, dubok bas, što je savršeno za današnje glazbene stilove usredotočene na duboke tonove.

Raspon frekvencija od 5 Hz do 40 kHz

Izuzetno širok raspon frekvencije – između 5 Hz i 40 kHz – osmišljen je da zadovolji potrebe današnje glazbe bogate basovima. Duboki tonovi u rasponu frekvencije bilježe svaki snažni ton ispod razine basa, dok visoki tonovi u rasponu prema 40 kHz omogućavaju da uživate u vokalnim melodijama uz izvanrednu jasnoću visoke rezolucije.

Slika – Slušalice MDR-10RC

Dinamične neodimijske pogonske jedinice

Lagane dinamične neodimijske pogonske jedinice od 40 mm jamče ritmičan odziv slušalica, čak i kod najzahtjevnijih pjesama. U kombinaciji s PET membranom, moći ćete povećati razinu glasnoće u slušalicama – bez potrebe za pojačalom – te i dalje uživati u čistom zvuku.

Otvori koji poboljšavaju bas

Precizno oblikovani otvori maksimalno povećavaju protok zraka unutar slušalice, što olakšava pomicanje PET membrane i omogućava trenutni odziv u snažnim dionicama niskih tonova.

Zatvoreni stražnji dio

Dizajn slušalica sa zatvorenim stražnjim dijelom smanjuje rasipanje zvuka koji tako ostaje u vašim ušima pa ćete u omiljenim pjesmama moći uživati bez ometanja izvana. Osim toga, osjetit ćete svaki ritam jer dizajn sa zatvorenim stražnjim dijelom pruža maksimalnu reprodukciju basova u glazbi.