Slike – Slušalice MDR-1A
Slike – Slušalice MDR-1A
Slike – Slušalice MDR-1A
Doista onako kako je to izvođač zamislio

Uz HD zvuk uživajte u najsuptilnijim nijansama zvuka studijske kvalitete u kvaliteti većoj od one koju nudi CD. Strast prema glazbi ujedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, tako da ćete imati dojam da izvođač izvodi pred vama.

Čist zvuk za ljubitelje glazbe

Osjetite snagu i preciznost svojih omiljenih zvučnih zapisa

Podarite svojoj glazbi čistoću koju zaslužuje. Uz frekvencijski opseg do 100 kHz, slušalice MDR-1A za reprodukciju zvuka visoke rezolucije uhvatit će pravu srž svakog zvučnog zapisa – tako da ćete moći čuti glazbu koja je kvalitetom bliža originalnoj studijskoj snimci. Od dubokih basova do najviših vokala, zvuk će ostati vjeran, autentičan i precizan.

Pogonska jedinica od 40 mm
Udobno slušanje

Uživajte u finoj akustici velikih pogonskih jedinica i školjkama koje ugodno obuhvaćaju uši.

Izuzetno širok frekvencijski raspon
Iznimno širok raspon frekvencije

Reprodukcija dubokih basova i iznimno visokih tonova uz puni raspon zvuka, do 100 kHz.

Visoka osjetljivost od 105 dB/mW
Visoka osjetljivost

Uživajte u jasnoj i glasnoj glazbi iz bilo kojeg kućnog sustava ili prijenosnog uređaja uz visoku osjetljivost od 105 dB/mW.

Strast prema zvuku

Precizna reprodukcija svake suptilne note

Uživajte u jasnom, uravnoteženom zvuku koji je kvalitetom blizak originalnoj snimci, bez obzira na to koliko ga pojačate. HD pogonska jedinica od 40 mm s laganom, ali čvrstom membranom od polimera tekućih kristala (LCP) prevučenom aluminijem reproducira konzistentniji i precizniji zvuk kroz čitav frekvencijski opseg u odnosu na standardnu LCP pogonsku jedinicu.

Što je to zvuk visoke rezolucije?

Zvuk visoke rezolucije označava kolekciju digitalnih procesa koji omogućavaju kodiranje i reprodukciju glazbe u kvaliteti koja nadmašuje onu koja se koristi na CD-ima.

Snimanje pri visokoj frekvenciji
Snimanje pri višoj frekvenciji od one na CD-u

Zvuk visoke rezolucije obično se snima pri 96 kHz / 24 bita ili čak 192 kHz / 24 bita – što su mnogo više vrijednosti od onih na CD-ima.

širok frekvencijski opseg
Za realističniji, emotivniji zvuk

Dok se granica za CD i mp3 zapise nalazi na oko 20 kHz, zvuk visoke rezolucije podržava frekvencije iznad 24 kHz (ovaj model sve do 100 kHz) i širi dinamički opseg.

Doživite glazbu

Uživite se u glazbu uz čistoću zvuka visoke rezolucije od izvora do zvučnika. Možete odmah besplatno isprobati primjere zvuka visoke rezolucije na web-mjestu HDtracks.com.

Zadržite zvuk

Preklopni dizajn s ergonomskim 3D jastučićima za uši zadržava glazbu i ne propušta zvukove izvana. Akustika je usmjerena prema vašim ušima te vam omogućava da čujete i najfinije zvučne nijanse.

Preklopna struktura
Kabel za slušalice s uravnoteženim priključkom
Uravnotežen zvuk

Uz kabel za slušalice s uravnoteženim priključkom u slušalicama MDR-1ABP, koji se sastoji od četiri posrebrene bakrene žice, čut ćete jasan, precizan zvuk uz audioproizvode koji podržavaju uravnotežene veze.

Luksuzan izgled i dojam

Izrazite svoj stil

Ove legendarne slušalice jednako su dobrog izgleda i dojma, a njihova elegantna metalna traka za glavu savršeno nadopunjuje raskošne crne kožne jastučiće za uši.

Potpuna udobnost

Udoban dizajn sa zatvorenim stražnjim dijelom uz potpuno sjedanje na uši omogućuje vam da čujete više glazbe. Možete ih udobno nositi satima i duže uživati u omiljenoj glazbi.

Zatvoren stražnji dio uz potpuno sjedanje na uši
Jastučići za uši koji smanjuju pritisak

Meki kožni jastučići za uši izdižu se i oblikuju oko vaših ušiju, osiguravajući dobro i ugodno prianjanje.

Zatvoren stražnji dio uz potpuno sjedanje na uši
Neprimjetni šavovi

Mekši materijali i neprimjetni šavovi osiguravaju iznimnu udobnost i trajnost.

Spremite se i krenite

Nosite glazbu svuda. Klizna metalna traka za glavu i preklopne školjke za uši koje se mogu zakretati olakšavaju spremanje slušalica u kufer ili torbu.

Daljinska kontrola na kabelu i mikrofon
Ostanite u kontaktu

Uz daljinsku kontrolu na kabelu i mikrofon moći ćete obavljati pozive bez upotrebe ruku bez obzira na to koristite li Android pametni telefon ili iPhone.

Aplikacija SmartKey
Zadržite kontrolu

Reproducirajte glazbu i prilagodite si je. Prilagodite si pozive. Aplikacija SmartKey tvrtke Sony omogućava upravljanje ključnim funkcijama sa slušalica.

Specifikacije i značajke

Podarite svojoj glazbi čistoću koju zaslužuje. Uz frekvencijski opseg do 100 kHz, slušalice MDR-1A za reprodukciju zvuka visoke rezolucije uhvatit će pravu srž svakog zvučnog zapisa – tako da ćete moći čuti glazbu koja je kvalitetom bliža originalnoj studijskoj snimci. Od dubokih basova do najviših vokala, zvuk će ostati vjeran, autentičan i precizan.
  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • Odzivna jedinica od polimera tekućih kristala za jasnoću

  • Kompatibilnost s pametnim telefonima uz mikrofon na kabelu

  • Kontrola odaziva na ritam smanjuje pojavu izobličenja basova

  • Zakretne školjke na slušalicama za jednostavno prenošenje

Pogonski sklop
Dinamična od 40 mm – kalotna
Frekvencijski odaziv
3 – 100.000 Hz
Duljina kabela
1,2 m

Sadržaj pakiranja

Jamstveni list, Upute za korištenje, Torbica za nošenje, Kabel za slušalice (1,2 m), Kabel za slušalice s kontrolom i mikrofonom (1,2 m)

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Recenzije i nagrade

Mišljenje stručnjaka