SLUŠALICE MDR-1A

Potpune specifikacije i značajke

MDR-1A

Od

PMC

Kn 1.757,59

(s PDV-om)

Veličina i masa

Masa
225 g

Opće značajke

Pogonski sklop
Dinamična od 40 mm – kalotna
Preko ušiju
Da
Dinamički tip
Da
Magnet
Neodimij
Impedancija (Ohm)
48Ω
Frekvencijski odaziv
3 – 100.000 Hz
Osjetljivosti (dB/mW)
105 dB/mW
Vrsta kabela
Odvojiv
Duljina kabela
1,2 m
Utikač
Pozlaćeni mini stereo u obliku slova L
Stil nošenja
Preko uha, Trake Za Glavu

Mikrofon

Smjer mikrofona na kabelu
Višesmjerni

Značajke zvuka i dizajna

LCP dijafragma
Da

Dostupne boje

silverblack

Sadržaj pakiranja

  • Jamstveni list
  • Upute za korištenje
  • Torbica za nošenje
  • Kabel za slušalice (1,2 m)
  • Kabel za slušalice s kontrolom i mikrofonom (1,2 m)
Placeholder

Funkcije

Slika – Slušalice MDR-1A

Uz zvuk visoke rezolucije uživajte u glazbi kakvom su je izvođači zamislili 

Prenesite digitalnu glazbenu kolekciju na novu razinu uz zvuk visoke rezolucije. Uzorkovanjem i pretvaranjem analogne glazbe u digitalnu koje je brže od onog koje se vrši pri reprodukciji CD-a (24 bita / 192 kHz naprama 16 bita / 44,1 kHz), zvuk visoke rezolucije omogućuje vam da se približite originalnoj studijskoj snimci i da u glazbi uživate onako kako je to izvođač zamislio.

Slika – Slušalice MDR-1A

Dinamične HD jedinice pružaju autentičan zvuk

Snažne HD jedinice od 40 mm i veliki otvori omogućuju slušalicama reprodukciju snažnog i ritmičnog basa čak i kod najzahtjevnijih pjesama. Lagane, a ipak krute membrane od polimera tekućih kristala obložene aluminijem odlikuju se brzim odzivom, dajući glasovima i srednje visokim tonovima intenzivnu jasnoću. Pojačajte zvuk i čut ćete jasan, precizan zvuk u cijelom zvučnom spektru.

Slika – Slušalice MDR-1A

Širok frekvencijski opseg za puni raspon zvuka

Širok frekvencijski raspon – između 3 Hz i 100 kHz – osmišljen je da zadovolji potrebe današnjih raznovrsnih glazbenih stilova. Donji prag frekvencijskog raspona od 3 Hz daje dovoljan raspon čak i za najdublje note ispod razine basa. Na visokotonskoj strani, 100 kHz omogućuje uživanje u ljudskom glasu, suptilnim tonovima i tonalnosti, dajući glazbi realnost i autentičnost.

Slika – Slušalice MDR-1A

Visoka osjetljivost za glasnu i jasnu reprodukciju

Visokom osjetljivošću od 105 dB/mW ove slušalice iznimno učinkovito pretvaraju električnu energiju u zvučne signale. To znači da ćete, slušajući glazbu iz istog izvora i jednakom glasnoćom, čuti jasniji zvuk u cijelom zvučnom spektru (u usporedbi s manje osjetljivim slušalicama).  

Slika – Slušalice MDR-1A

Membrana od LCP-a obložena aluminijem jamči veću preciznost

Membrana od polimera tekućih kristala obložena aluminijem reproducira konzistentniji i precizniji zvuk kroz cijeli frekvencijski opseg u odnosu na standardnu LCP pogonsku jedinicu. Zvučna energija izgubljena tijekom prijenosa do kućišta slušalica ujednačenija je i omogućuje istinske i autentične performanse. Svidjet će vam se i ujednačeniji frekvencijski odziv zvuka visoke rezolucije, čak i pri slušanju visokih frekvencija. 

Slika – Slušalice MDR-1A

Otvori koji poboljšavaju bas jamče čvrst ritam

Precizno oblikovani otvori maksimalno povećavaju protok zraka unutar slušalice, što olakšava pomicanje LCP membrane i omogućava trenutni odziv u snažnim dionicama niskih tonova.

Slika – Slušalice MDR-1A

Slušalice obuhvatnog dizajna sa zatvorenim stražnjim dijelom omogućuje izolaciju zvuka

Slušalice obuhvatnog dizajna sa zatvorenim stražnjim dijelom koje sjedaju na uši, zadržavaju glazbu i ne propuštaju zvukove izvana. Zvuk se reflektira natrag prema vašim ušima, tako da čujete i najtiše zvukove. Osim toga, osjetit ćete svaki ritam jer dizajn sa zatvorenim stražnjim dijelom pruža maksimalnu reprodukciju basova u glazbi. 

Slika – Slušalice MDR-1A

Uravnoteženi zvuk smanjuje preklapanje signala

Uravnoteženi priključak s 4 žice i dvostruki kabel sa srebrom i bakrom poboljšavaju razdvajanje audio kanala radi postizanja boljeg zvuka. Za razliku od konvencionalnih kabela za slušalice koji dijele jednu žicu za uzemljenje, ovaj kabel sadrži neovisnu lijevu i desnu žicu za uzemljenje oba kanala, tako da ćete čuti manje izobličenja i preklapanja signala. 

Slika – Slušalice MDR-1A

Jastučići za uši koji smanjuju pritisak jamče potpunu udobnost

Meki kožni jastučići za uši koji smanjuju pritisak konstruirani su tako da se oblikuju prema vašim ušima, osiguravajući ugodno prianjanje. Glatki materijali i šivanje bez šavova daju skladnu mješavinu udobnosti i izdržljivosti za duge sate slušanja.

Slika – Slušalice MDR-1A

Savitljiv i preklopiv dizajn olakšava putovanje

Ponesite ih sa sobom kamo god išli. Savitljiv i preklopiv dizajn olakšava pohranu kada ih ne koristite ili kada ste na putovanju. Školjke za uši preklapaju se u ravan položaj te olakšavaju pakiranje u kofer ili torbu.  

Slika – Slušalice MDR-1A

Kabel za slušalice s uravnoteženim priključkom u paketu

Uravnoteženi kabel za povezivanje promjera 4,4 Φ usmjerava zvučni signal na lijevu i desnu stranu te smanjuje gubitak pri prijenosu zvučnog signala i uz to povezano izobličenje zvuka. Rezultat su glatke visoke frekvencije i odlična kvaliteta zvuka.