BEŽIČNE SLUŠALICE MDR-1ABT

Potpune specifikacije i značajke

MDR-1ABT

PMC

Kn 3.030,30

(s PDV-om)

Veličina i masa

Masa
Pribl. 300 g

Opće značajke

Pogonski sklop
40 mm
Kapacitet
100 mW (kada se koristi priloženi kabel slušalica)
Impedancija (Ohm)
24 Ω
Frekvencijski odaziv
4 Hz – 100.000 Hz (kada se koristi priloženi kabel slušalica)
Osjetljivosti (dB/mW)
98 dB/mW (1 kHz) (kada se koristi priloženi kabel slušalica)
Kontrola glasnoće
Dodirni senzor
Vrsta kabela
Jednostrani (odvojivi)
Duljina kabela
Pribl. 1,2 m
Utikač
Pozlaćeni mini stereo u obliku slova L
Vrijeme upotrebe
Traka za glavu; preko uha
Vrijeme punjenja
Pribl. 4 sata (potpuno punjenje)

Sadržaj pakiranja

Dodatna oprema
Kabel slušalica (pribl. 1,2 m); Mikro USB kabel (pribl. 0,5 m)

Mikrofon

Jedinica mikrofona
Electret kondenzatorski mikrofon
Smjer mikrofona na kabelu
Višesmjerni

Dostupne boje

silverblack

Funkcije

Slika – Bežične slušalice MDR-1ABT

Dinamične HD jedinice pružaju autentičan zvuk

Snažne HD jedinice od 40 mm i veliki otvori omogućuju slušalicama reprodukciju snažnog i ritmičnog basa čak i kod najzahtjevnijih pjesama. Lagana, a ipak čvrsta membrana od polimera tekućih kristala odlikuje se brzim odzivom, dajući glasovima i srednjim/visokim tonovima intenzivnu jasnoću. Pojačajte zvuk i čut ćete jasan, precizan zvuk u cijelom zvučnom spektru.

Slika – Bežične slušalice MDR-1ABT

Membrana od LCP-a obložena aluminijem jamči veću preciznost

Membrana od polimera tekućih kristala obložena aluminijem reproducira konzistentniji i precizniji zvuk kroz cijeli frekvencijski opseg čak u odnosu na standardne LCP pogonske jedinice. Zvučna energija izgubljena tijekom prijenosa do kućišta slušalica ujednačenija je i omogućuje istinske i autentične performanse. Svidjet će vam se i ujednačeniji frekvencijski odziv, čak i kada slušate zvuk visoke rezolucije.

Slika – Bežične slušalice MDR-1ABT

Otvori koji poboljšavaju bas jamče čvrst ritam

Precizno oblikovani otvori maksimalno povećavaju protok zraka unutar slušalice, što olakšava pomicanje LCP membrane i omogućava trenutni odziv u snažnim dionicama niskih tonova.

Slika – Bežične slušalice MDR-1ABT

Beskompromisan doživljaj zvuka uz zvuk visoke rezolucije

Prenesite digitalnu glazbenu kolekciju na novu razinu uz zvuk visoke rezolucije. Snimajući glazbu uz bolju kvalitetu u odnosu na CD kojom se povećava uzorkovanje zvuka u sekundi i preciznost brzine u bitovima za svaki uzorak, zvuk visoke rezolucije pruža gotovo savršenu reprodukciju glazbe. Uživajte u svakom dahu i suptilnom pokretu za doista emotivan doživljaj.

Slika – Bežične slušalice MDR-1ABT

Širok frekvencijski opseg za puni raspon zvuka

Širok frekvencijski raspon – od 4 Hz do 100 kHz prilikom slušanja putem žične veze – osmišljen je da zadovolji potrebe današnjih raznovrsnih glazbenih stilova. Donji prag frekvencijskog raspona od 4 Hz daje dovoljan raspon čak i za najdublje note ispod razine basa. Pri visokim frekvencijama od 100 kHz moći ćete osjetiti suptilne podharmonije, što glazbu čini živopisnijom i realističnijom.

Slika – Bežične slušalice MDR-1ABT

Visoka osjetljivost daje jasan zvuk

Uz visoku osjetljivost od 98 dB/mW ove slušalice izuzetno učinkovito pretvaraju električnu energiju u zvučne signale. To znači da ćete, slušajući glazbu iz istog izvora i jednakom glasnoćom, čuti jasniji zvuk u cijelom zvučnom spektru (u usporedbi s manje osjetljivim slušalicama).

Slika – Bežične slušalice MDR-1ABT

DSEE obnavlja detalje digitalne glazbe

Povećajte kvalitetu komprimiranih glazbenih datoteka. Kada se originalni glazbeni izvor komprimira, gubi elemente visoke frekvencije koji unose detalje i bogatstvo u omiljene pjesme. Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) vjerno obnavlja te elemente radi stvaranja vrlo kvalitetnog zvuka koji je bliži originalnoj snimci.

Slika – Bežične slušalice MDR-1ABT

Dodirni senzor za jednostavno i praktično upravljanje

Upravljanje glazbom jednostavnije je nego ikada zahvaljujući praktičnom dodirnom senzoru. Samo dodirnite školjke slušalica kako biste zaustavili ili pokrenuli reprodukciju pjesama; prstom povucite ulijevo/udesno za prelazak na prethodnu/sljedeću pjesmu; povucite i zaustavite za premotavanje unatrag/unaprijed kroz glazbu; ili prstom povucite gore/dolje za prilagodbu glasnoće. Sve osnovne funkcije nadohvat su vam ruke, tako da nikada nećete morati tražiti kontrole na uređaju.

Slika – Bežične slušalice MDR-1ABT

Bežično usmjeravanje uz Bluetooth®

Bežično usmjeravajte zvuk omiljenih pjesama i aplikacija uz Bluetooth®. Uparite pametni telefon ili tablet s ovim Bluetooth® slušalicama i moći ćete uživati u glazbi te čak i upravljati popisima za reprodukciju i glasnoćom izravno s uređaja.

Slika – Bežične slušalice MDR-1ABT

Uživajte u kvalitetnijem Bluetooth® usmjeravanju uz LDAC

LDAC je novi kodek koji je razvila tvrtka Sony za najkvalitetnije Bluetooth® usmjeravanje zvuka. Podržava do tri puta veću brzinu prijenosa u bitovima u odnosu na uobičajeno Bluetooth® usmjeravanje, brzine uzorkovanja do 96 kHz i učinkovitije kodiranje. Rezultat? Superioran zvuk uz manju kompresiju čija je kvaliteta bolja u odnosu na CD.

Slika – Bežične slušalice MDR-1ABT

Slušanje jednim dodirom za trenutačnu reprodukciju glazbe

NFC (tehnologija komunikacije bliskog polja) uklanja potrebu za povezivanjem kabelima i složenim postavljanjem. Jednostavno prislonite pametni telefon ili drugi uređaj* koji podržava NFC uz oznaku N i pokrenite glazbu. Nemate NFC? Nema problema. Uređaje možete i ručno upariti u postavkama za Bluetooth®. *Prikaz kompatibilnih uređaja

Pronađite kompatibilne uređaje

Slika – Bežične slušalice MDR-1ABT

Slušalice obuhvatnog dizajna sa zatvorenim stražnjim dijelom omogućuje izolaciju zvuka

Slušalice obuhvatnog dizajna sa zatvorenim stražnjim dijelom koje sjedaju na uši, zadržavaju glazbu i ne propuštaju zvukove izvana. Zvuk se reflektira natrag prema vašim ušima, tako da čujete i najtiše zvukove. Osim toga, osjetit ćete svaki ritam jer dizajn sa zatvorenim stražnjim dijelom pruža maksimalnu reprodukciju basova u glazbi. 

Slika – Bežične slušalice MDR-1ABT

Jastučići za uši koji smanjuju pritisak jamče potpunu udobnost

Meki kožni jastučići za uši koji smanjuju pritisak konstruirani su tako da se oblikuju prema vašim ušima, osiguravajući ugodno prianjanje. Glatki materijali i šivanje bez šavova daju skladnu mješavinu udobnosti i izdržljivosti za duge sate slušanja.

Slika – Bežične slušalice MDR-1ABT

Zakretni dizajn olakšava putovanje

Ponesite ih sa sobom kamo god išli. Zakretne školjke omogućavaju lako spremanje kada ih ne koristite i bolju prenosivost kada putujete. Školjke slušalica mogu se sklopiti pa ih možete spakirati u kufer ili torbu, ne brinući da će zauzeti previše dragocjenog prostora. 

Slika – Bežične slušalice MDR-1ABT

Kabel sa zasebnim uzemljenjem smanjuje preklapanje signala

Kabel s 4 žice i zasebnim uzemljenjem poboljšava razdvajanje kanala radi postizanja boljeg zvuka. Za razliku od konvencionalnih kabela za slušalice koji dijele jednu žicu za uzemljenje, ovaj kabel sadrži lijevu i desnu žicu te neovisnu žicu za uzemljenje za oba kanala, tako da ćete čuti manje izobličenja i preklapanja signala.

Uglađeniji zvuk uz audio-kabel obložen srebrom

Ne želite koristiti Bluetooth® za slušanje glazbe? Jednostavno priključite priloženi audio kabel na slušalice i svoj omiljeni uređaj i uživajte u zvuku visoke kvalitete. Bakreni audio-kabel bez kisika (OFC) smanjuje gubitak u prijenosu signala kako bi se smanjilo slabljenje zvuka i osigurao uglađeniji zvuk visoke frekvencije.