SLUŠALICE MDR-1ADAC

Potpune specifikacije i značajke

MDR-1ADAC

Veličina i masa

Masa
300 g

Opće značajke

Pogonski sklop
Dinamična od 40 mm
Preko ušiju
Da
Dinamički tip
Da
Impedancija (Ohm)
40 Ω pri 1 kHz
Frekvencijski odaziv
4 – 40.000 Hz (digitalno), 4 – 100.000 Hz (analogno)
Osjetljivosti (dB/mW)
102 dB/mW
Kontrola glasnoće
Da (rotacijski)
Duljina kabela
1,2 m
Utikač
Stereo mini
Stil nošenja
Trake Za Glavu, Za nošenje na uhu

Dostupne boje

silverblack

Sadržaj pakiranja

  • Torbica za nošenje
  • Kabel za slušalice (1,2 m)
  • Kabel s Lightning priključkom (1,2 m)
  • Digitalni kabel za Walkman® (1,2 m)
  • Digitalni kabel za uređaje Xperia™ (1,2 m)
  • USB kabel
  • Jamstveni list
  • Vodič za brzi početak
  • Referentni vodič
  • Upute za korištenje
Placeholder

Funkcije

Slika – Slušalice MDR-1ADAC

Uz zvuk visoke rezolucije uživajte u glazbi kakvom su je izvođači zamislili 

Prenesite digitalnu glazbenu kolekciju na novu razinu uz zvuk visoke rezolucije. Snimajući glazbu uz bolju kvalitetu u odnosu na CD (do 384 kHz / 32-bitno umjesto 44,1 kHz / 16-bitno), zvuk visoke rezolucije omogućava vam da se približite originalnoj studijskoj snimci i da u glazbi uživate onako kako je to izvođač zamislio. 

Slika – Slušalice MDR-1ADAC

Dosljedan zvuk uz integrirani USB DAC

Uz ugrađeno namjensko USB DAC pojačalo ove slušalice preuzimaju kontrolu nad procesom digitalno-analognog pretvaranja od uređaja, a zatim pojačavaju zvuk pomoću ugrađenog pojačala. Signal duže ostaje digitalan, a pretvara se u analogni tek kada dođe do pogonskih jedinica kako bi se postigla nenadmašna jasnoća i preciznost. Uz digitalno povezivanje sva glazba zvučat će dosljedno, bez obzira na izvorni uređaj. 

Slika – Slušalice MDR-1ADAC

Više načina povezivanja za svestrano slušanje 

Budite dobro povezani. Slušajte glazbu s računala, pametnog telefona Xperia™, uređaja Walkman® ili iPhone koristeći jedan od priloženih kabela za digitalnu vezu. Ili uspostavite vezu s drugim reproduktorima koristeći standardni stereo audio kabel s priključkom od 3,5 mm. Značajka automatskog odabira omogućava lako prebacivanje između uređaja. 

Slika – Slušalice MDR-1ADAC

Dinamične HD jedinice pružaju autentičan zvuk

Snažne HD jedinice od 40 mm i veliki otvori omogućuju slušalicama reprodukciju snažnog i ritmičnog basa čak i kod najzahtjevnijih pjesama. Pojačajte zvuk i čut ćete jasan, precizan zvuk u cijelom zvučnom spektru.

Slika – Slušalice MDR-1ADAC

Širok frekvencijski opseg za puni raspon zvuka

Širok frekvencijski raspon – između 3 Hz i 100 kHz – osmišljen je da zadovolji potrebe današnjih raznovrsnih glazbenih stilova. Donji prag frekvencijskog raspona od 3 Hz daje dovoljan raspon čak i za najdublje note ispod razine basa. Na visokotonskoj strani, 100 kHz omogućuje uživanje u vokalima, suptilnim tonovima i tonalitetu, čineći glazbu živopisnijom i realističnijom.

Slika – Slušalice MDR-1ADAC

Visoka osjetljivost za glasnu i jasnu reprodukciju

Uz visoku osjetljivost od 102 dB/mW ove slušalice izuzetno učinkovito pretvaraju električnu energiju u zvučne signale. To znači da ćete, slušajući glazbu iz istog izvora i jednakom glasnoćom, čuti glasniji zvuk u cijelom zvučnom spektru (u usporedbi s manje osjetljivim slušalicama).  

Slika – Slušalice MDR-1ADAC

Membrana od LCP-a obložena aluminijem jamči veću preciznost

Membrana od polimera tekućih kristala obložena aluminijem reproducira konzistentniji zvuk kroz cijeli frekvencijski raspon u odnosu na standardnu pogonsku jedinicu. Zvučna energija koja se gubi prilikom prijenosa u kućište slušalica ujednačenija je, čime se osiguravaju autentične radne značajke. Svidjet će vam se i ujednačeniji frekvencijski odziv zvuka visoke rezolucije, čak i pri slušanju visokih frekvencija. 

Slika – Slušalice MDR-1ADAC

Otvori koji poboljšavaju bas jamče čvrst ritam

Precizno oblikovani otvori maksimalno povećavaju protok zraka unutar slušalice, što olakšava pomicanje LCP membrane i omogućava trenutni odziv u snažnim dionicama niskih tonova.

Slika – Slušalice MDR-1ADAC

Digitalno pojačalo S-Master HX za profinjen zvuk 

Čist, nefiltriran zvuk. Koristeći pojednostavljen put signala i potpuno digitalnu obradu, tehnologija S-Master HX omogućava pojačavanje zvučnih signala u digitalnom formatu bez potrebe za prethodnom konverzijom u analogni. To znači da signali ostaju čisti sve do posljednjeg pa možete uživati u realističnijem i uravnoteženijem doživljaju zvuka.  

Slika – Slušalice MDR-1ADAC

Puna podrška za DSD i PCM kodiranje

Uz podršku za DSD128 (Direct Stream Digital) i 192 kHz / 24-bitni PCM (Pulse Code Modulation) uživat ćete u mnogo vjernijoj reprodukciji originalnog zvuka na svim frekvencijama. DSD128 snima i reproducira zvuk pri izuzetno visokoj frekvenciji koja je do 128 puta veća u odnosu na CD koristeći 1-bitno usmjeravanje za prirodan zvuk sa širokim dinamičkim rasponom. PCM 192 kHz / 24-bitno uzorkuje pri više od četiri puta većoj brzini u bitovima u odnosu na CD, a svaki uzorak preciznije se reproducira uz 24 bita.

Slika – Slušalice MDR-1ADAC

Slušalice obuhvatnog dizajna sa zatvorenim stražnjim dijelom omogućuje izolaciju zvuka

Slušalice obuhvatnog dizajna sa zatvorenim stražnjim dijelom koje sjedaju na uši, zadržavaju glazbu i ne propuštaju zvukove izvana. Zvuk se reflektira natrag prema vašim ušima, tako da čujete i najtiše zvukove. Osim toga, osjetit ćete svaki ritam jer dizajn sa zatvorenim stražnjim dijelom pruža maksimalnu reprodukciju basova u glazbi. 

Slika – Slušalice MDR-1ADAC

Jastučići za uši koji smanjuju pritisak jamče potpunu udobnost

Meki kožni jastučići za uši koji smanjuju pritisak konstruirani su tako da se oblikuju prema vašim ušima, osiguravajući ugodno prianjanje. Glatki materijali i diskretni šavovi daju skladnu mješavinu udobnosti i izdržljivosti za duge sate slušanja.

Slika – Slušalice MDR-1ADAC

Savitljiv i preklopiv dizajn olakšava putovanje

Ponesite ih sa sobom kamo god išli. Savitljiv i preklopiv dizajn olakšava pohranu kada ih ne koristite ili kada ste na putovanju. Školjke za uši preklapaju se u ravan položaj te olakšavaju pakiranje u kofer ili torbu. 

Slika – Slušalice MDR-1ADAC

Osigurajte napajanje uz punjenje putem USB veze 

Uz mikro USB priključak slušalice se mogu napajati i uvijek će biti spremne. Možete slušati do 8 sati uz jedno punjenje – to je dovoljno napajanja za cijeli radni dan.