Prijeđi na sadržaj
Slike – Slušalice 1AM2
Slike – Slušalice 1AM2
Slike – Slušalice 1AM2
Slike – Slušalice 1AM2

Funkcije

Uz zvuk visoke rezolucije uživajte u glazbi kakvom su je izvođači zamislili 

Prenesite digitalnu glazbenu kolekciju na novu razinu uz zvuk visoke rezolucije. Digitalno snimajući glazbu uz bolju kvalitetu u odnosu na CD, zvuk visoke rezolucije omogućuje vam da se približite originalnoj studijskoj snimci i da u glazbi uživate onako kako je to izvođač zamislio.

Membrana od LCP-a obložena aluminijem jamči veću preciznost

Membrana od polimera tekućih kristala obložena aluminijem reproducira konzistentniji i precizniji zvuk kroz cijeli frekvencijski opseg čak i u odnosu na standardne LCP pogonske jedinice. Visokim frekvencijama koje su na jedinstven način obuhvaćene zvukom visoke rezolucije naročito odgovara dodatna krutost, dok je gubitak energije tijekom prijenosa do kućišta slušalica ujednačeniji, čime se jamči vjerna i autentična reprodukcija. 

Širok frekvencijski opseg za puni raspon zvuka

Širok frekvencijski raspon – između 3 Hz i 100 kHz – osmišljen je tako da zadovolji potrebe raznovrsnih glazbenih stilova. Takav širok frekvencijski odziv jamči da će se čak i napredni audioformati, kojima je potreban mnogo širi spektar, precizno reproducirati bez dosezanja gornjeg ograničenja jačine zvuka ili izoštravanja frekvencija, zbog čega će glazba zvučati realističnije i življe.

Mrežica s uzorkom za izuzetno glatke visoke tonove

Mrežice pomažu pri zaštiti precizne membrane slušalica i posebno su dizajnirane za propuštanje iznimno visokih frekvencija bez uvođenja "boje" zvuka. Uzorak mrežice utemeljen je na Fibonaccijevu nizu da bi se zajamčilo da se frekvencije neće biti povećavati ni smanjivati. Rezultat je gladak, poboljšan zvuk u cijelom rasponu frekvencija.

U kompletu s kabelom za slušalice s uravnoteženim priključkom

Simetrični kabel za povezivanje od 4,4 Φ u potpunosti razdvaja zvučne signale lijevog i desnog kanala, što nije slučaj u klasičnim kabelima za slušalice koji dijele žicu za uzemljenje. Na taj se način minimizira gubitak signala prilikom prijenosa i s njim povezano pogoršanje zvuka, pa ćete čuti manje izobličenja i preklapanja signala.

Posrebreni neoksidirajući bakar

MDR-1AM2 ima posrebrene kabele od neoksidirajućeg bakra, osmišljene da smanje otpor i gubitak signala pri prijenosu. Rezultat je manje izobličenje zvuka, precizniji i glatkiji visoki tonovi.

Jaki basovi uz Beat Response Control

Ugrađena tehnologija Beat Response Control poboljšava tranzijentne karakteristike zvuka basa te omogućuje precizan ritam.

Jastučići za uši koji smanjuju pritisak jamče potpunu udobnost

Meki, sintetički kožni jastučići za uši koji smanjuju pritisak izrađeni su tako da se oblikuju prema vašim ušima, osiguravajući ugodno prianjanje. Glatki materijali i neprimjetni šavovi pružaju udobnost i izdržljivost za duge sate slušanja.

Slušalice obuhvatnog dizajna sa zatvorenim stražnjim dijelom omogućuje izolaciju zvuka

Slušalice obuhvatnog dizajna sa zatvorenim stražnjim dijelom koje sjedaju na uši, zadržavaju glazbu i ne propuštaju zvukove izvana. Pomno dizajnirana akustika osigurava reflektiranje zvuka natrag prema vašim ušima, tako da čujete i najtiše zvukove. Osim toga, osjetit ćete svaki ritam jer dizajn sa zatvorenim stražnjim dijelom pruža maksimalnu reprodukciju basova u glazbi.

Zaista lagan dizajn za sate udobnosti

Iznimno lagan dizajn slušalica MDR-1AM2 smanjuje pritisak na uši, pa možete satima uživati u udobnom slušanju. 

Zakretni dizajn olakšava putovanje

Ponesite slušalice sa sobom ma gdje išli. Zakretni dizajn olakšava pohranu u pokretu. Školjke za uši preklapaju se u ravan položaj te olakšavaju pakiranje u torbu ili priloženu torbicu.

Specifikacije
Uz napredan dizajn akustike i korištene materijale, ove slušalice za zvuk visoke rezolucije prenose istinsku bit svake pjesme, pa ćete čuti glazbu čija je kvaliteta slična originalnoj studijskoj snimci. Od dubokih basova do najviših vokala; zvuk ostaje vjeran i pruža autentičan doživljaj slušanja.
  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • Odzivna jedinica od polimera tekućih kristala za jasnoću

  • Kompatibilnost s pametnim telefonima uz daljinsku kontrolu mikrofon na kabelu

  • Jaki basovi uz Beat Response Control

  • Zakretne školjke na slušalicama za prenošenje

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu