Slike – Bežične slušalice MDR-1RBT
Slike – Bežične slušalice MDR-1RBT
Doista onako kako je to izvođač zamislio

Uz HD zvuk uživajte u najsuptilnijim nijansama zvuka studijske kvalitete u kvaliteti većoj od one koju nudi CD. Strast prema glazbi ujedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, tako da ćete imati dojam da izvođač izvodi pred vama.

Zvuk koji ostaje vjeran

Bežičnim putem do svakog zvučnog detalja

Ove bežične Bluetooth® slušalice napravljene su za današnju glazbu uz pomoć vodećih glazbenika. Čut ćete bogate dionice basa i visoke tonove onako kako su zamišljeni.

Bluetooth® i NFC
Oslobodite se kabela

Zaboravite na zapetljane žice i kabele jer MDR-1RBT podržava Bluetooth v3.0 za bežičnu reprodukciju glazbe. Osim toga, možete i prisloniti uređaje kako biste ih povezali koristeći tehnologiju NFC.

Dizajnirali izvođači

Bilo da slušate dubstep, R&B ili house, slušalice pružaju odgovarajuće frekvencije zahvaljujući kreativnom partnerstvu u kojem su sudjelovali Katy B i Magnetic Man.

Od 4 Hz do 80 kHz
Izuzetno širok raspon zvuka

Od basa koji je toliko nizak da ga možete tek osjetiti do najviših mogućih frekvencija, HD pogonska jedinica proširuje zvuk od 4 Hz do prodornih 80 kHz.

HD pogonska jedinica s povećanim otvorima

Snažne pogonske jedinice od ključne su važnosti za raspon zvukova ispod razine basa u suvremenoj glazbi. Pogonske jedinice visoke rezolucije od 40 mm imaju velike otvore za brz odziv basova.

Uživajte u visokim tonovima

Kako bi se postigla vjerna reprodukcija vokala i drugih zvukova srednje do visoke frekvencije, slušalice MDR-1RBT imaju membranu od 40 mm s premazom od polimera tekućih kristala koja osigurava krutost i malu masu.

Membrana s tekućim kristalima od 40 mm
Za mnogo sati u studiju

Slušalice MDR-1RBT možete udobno nositi na glavi cijeli dan. Slušalice su napravljene s jastučićima koji smanjuju pritisak te omogućavaju duže slušanje.

Jastučići koji smanjuju pritisak
Čut ćete isključivo svoju glazbu
Dizajn obavija uho
Izolirajte vanjsku buku

Dizajn koji obavija cijelo uho izolira vanjsku buku i dobro prianja.

Tihi zglobovi s prstenima od silikona
Tihi zglobovi

Meki prsteni od silikona u zglobovima slušalica maksimalno smanjuju smetnje.

Specifikacije i značajke

  • Kreirane u suradnji s vodećim glazbenim izvođačima

  • Poboljšan dizajn HD pogonske jedinice i otvora

  • Memb. s premazom od polimera tekućih kristala, 40 mm

  • Jastučići koji smanjuju pritisak i dobro prianjaju

  • Kompatibilnost s pametnim telefonima uz ugrađeni mikrofon

Sadržaj pakiranja

Torbica za nošenje, USB kabel, Jamstveni list

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu