PMC

Kn 909,10

(s PDV-om)
14

4.2 na temelju 14 recenzija kupaca

4
9
1
0
0
Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Napomena: recenzije proizvoda mogu obuhvaćati različite varijante proizvoda. Neke varijante, usluge i/ili značajke proizvoda navedene u recenzijama proizvoda možda nisu dostupne u svim državama.

Recenzije kupaca: 14

0

Super Son

MDR-HW300K 11.02.2019. autor James66130 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Confort et design à la hauteur. Son acoustique parfait !

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Lightweight Phones

MDR-HW300K 24.02.2017. autor Grumpygranddad (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I bought these headphones as a replacement for my existing Sony headphones which had given me good service over many years. They are very comfortable and lightweight. I would have given them 5 stars but for the fact that the range is very limited. My old Sony phones could be used at 3 times the distance without any sound break up

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Très pratique mais eloignement de la base court

MDR-HW300K 05.01.2017. autor 28stf (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Je suis satisfait du produit malgré son faible éloignement de la base

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Erfüllt meine Vorstellungen

MDR-HW300K 11.12.2015. autor fernsehhörer (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Leichtes Anschließen, gute Funktion, Fernsehen und Ton nur für mich

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Ein sehr guter Funkkopfhörer

MDR-HW300K 17.11.2015.  (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Preis-/Leistungsverhältnis in jedem Fall in Ordnung!

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

1

0

Great Value Wireless Headphones

MDR-HW300K 13.09.2015. autor Brian26 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

At their price point the physical quality of the headphones is fine. The sound quality can be a little variable. Most TV programs sound fine and as you would expect if you were listening via the TV speakers. However a few seem muffled and I haven't been able to identify whether this is the source material or a function of the headphones. All in all I am very pleased with my purchase. Do bear in mind that a USB charger is not included for the headphone batteries - I used a spare phone USB charger I already had.

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

1

0

Just the job!

MDR-HW300K 21.04.2015. autor AndyJ (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I purchased these to watch a television we have set up within earshot of another, as my wife doesn't like the grand prix in the background of one born every minute :-) The sound quality is very good, and although the range isn't amazing if you're moving into adjacent rooms whilst listening to music or a commentary, they're fine if you're parked up watching television. Although you can hear background noise fairly clearly, for me it doesn't detract too much from what i'm watching. This has the added benefit that your wife, husband, children (delete as appropriate) don't end up throwing things at you to get your attention... They're easy to use, easy to set up, comfy to wear and the fact that they fold flat makes them easy to store.

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Bon produit

MDR-HW300K 12.02.2015. autor romainA7 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Très satisfait du produit. Bon design, léger et reproduit un son de qualité avec de bonnes basses. Seul bémol, quelque fois sur console le son passe très mal pendant quelques secondes (effet de saturation/lag/entrecoupage).

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Bon usage

MDR-HW300K 18.01.2015. autor amedee (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Bonne écoute; il reste à voir pour le rechargement de la pile: manque une notice plus explicite sur ce point!

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Prosječno

Dizajn

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Son de qualité et simplicité d'emploi

MDR-HW300K 17.01.2015. autor Luc_92 (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Ce casque permet de profiter pleinement de ses filmes en DVD ou BlueRay. Il est léger et se connecte automatiquement via son petit boitier transmetteur.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Gutes Preis- Leistungsverhältnis

MDR-HW300K 13.01.2015. autor malus4 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Guter Tragekomfort und sehr guter Klang, Bedienung "fummelig".

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Very user friendly

MDR-HW300K 04.01.2015. autor JGNAAS (Irska) Provjereni kupac Provjeren

Easy to use and comfortable on the ears. Easy to set up.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

EXCELLENT CASQUE SANS FIL

MDR-HW300K 17.12.2014. autor SMOOTHER (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

un excellent casque produit par SONY. Le design est beau. Le son est Bon. Très simple d'utilisation. Le Sans fil fonctionne parfaitement. Le casque est léger. Toutefois un point négatif : bcp trop de plastique fragilise l'arceau. Mais au final un excellent rapport Qualité Prix !

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Bonne fonctionnalité mais rechargement usb contrai

MDR-HW300K 07.10.2014. autor Deja_utilise (Francuska) Provjereni kupac Provjeren

Difficile de trouver les accessoires exemple connectique supplémentaire, chargeur secteur

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Prosječno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

3