SLUŠALICE MDR-XB450AP SA ZNAČAJKOM EXTRA BASS™

Potpune specifikacije i značajke

MDR-XB450AP

PMC

Kn 386,40

(s PDV-om)

Veličina i masa

Masa
165 g (bez kabela)

Opće značajke

Zatvoreni tip
Da
Pogonski sklop
Dinamična od 30 mm – kalotna
Dinamički tip
Da
Impedancija (Ohm)
24 Ω pri 1 kHz
Frekvencijski odaziv
5 – 22.000 Hz
Osjetljivosti (dB/mW)
102 dB/mW
Vrsta kabela
Y kabel
Duljina kabela
1,2 m
Utikač
Pozlaćeni mini utikač s četiri provodnika, u obliku slova L
Stil nošenja
Trake Za Glavu, Za nošenje na uhu

Mikrofon

Smjer mikrofona na kabelu
Višesmjerni

Dostupne boje

redbluewhiteblack

Sadržaj pakiranja

  • Upute za korištenje
Placeholder

Funkcije

Beat Response Control za snažan bas

Tehnologija kontrole odaziva na ritam pruža stabilan, dubok bas, što je savršeno za glazbene stilove usredotočene na duboke tonove. Zračni otvor maksimizira protok zraka u rasponu niskih frekvencija, povećavajući učinkovitost membrane radi preciznije reprodukcije bas ritma.  

Slika – Slušalice MDR-XB450AP sa značajkom EXTRA BASS™

Zakretni dizajn olakšava putovanje

Ponesite ih sa sobom kamo god išli. Zakretne školjke slušalica omogućavaju lako spremanje kada ih ne koristite i bolju prenosivost kada putujete. Školjke slušalica mogu se sklopiti pa ih možete spakirati u kufer ili torbu, ne brinući da će zauzeti previše dragocjenog prostora.    

Slika – Slušalice MDR-XB450AP sa značajkom EXTRA BASS™

Daljinska kontrola i mikrofon na kabelu za pozive bez upotrebe ruku

Uz daljinsku kontrolu i ugrađeni mikrofon na kabelu slušalica, dok slušate glazbu možete bez upotrebe ruku primati pozive s određenih pametnih telefona. Jednostavno prebacujte između pjesama i poziva, bez potrebe za skidanjem slušalica.

Aluminijski poklopci za snažan bas 

Ove slušalice napravljene su za bas koji će vas natjerati da zaplešete. Lagani, a ipak kruti poklopci od aluminija sprječavaju neželjene vibracije i čuvaju duboke, snažne basove. 

Slika – Slušalice MDR-XB450AP sa značajkom EXTRA BASS™

Meki jastučići za potpunu udobnost

Slušajte u potpunoj udobnosti. Ove slušalice imaju traku za glavu koja se sama prilagođava i meke, podstavljene jastučiće za uši koji prekrivaju cijelo uho. Uživajte u dugotrajnoj udobnosti koju trebate za preslušavanje omiljenih albuma.

Dinamične neodimijske pogonske jedinice precizno reproduciraju zvuk

Zahvaljujući laganim, dinamičnim neodimijskim pogonskim jedinicama od 30 mm slušalice pružaju ritmičan odziv, čak i kod najzahtjevnijih pjesama. U kombinaciji s visokoosjetljivom membranom moći ćete pojačati glasnoću i još uvijek uživati u jasnom, čistom zvuku u cijelom tonskom spektru.

Slika – Slušalice MDR-XB450AP sa značajkom EXTRA BASS™

Slušalice obuhvatnog dizajna sa zatvorenim stražnjim dijelom omogućuje izolaciju zvuka

Slušalice obuhvatnog dizajna sa zatvorenim stražnjim dijelom koje sjedaju na uši, zadržavaju glazbu i ne propuštaju zvukove izvana. Zvuk se reflektira natrag prema vašim ušima, tako da čujete i najtiše zvukove. Osim toga, osjetit ćete svaki ritam jer dizajn sa zatvorenim stražnjim dijelom pruža maksimalnu reprodukciju basova u glazbi. 

Slika – Slušalice MDR-XB450AP sa značajkom EXTRA BASS™

Visoka osjetljivost daje glasan, čist zvuk

Boljom osjetljivošću od 102 dB/mW ove slušalice izuzetno učinkovito pretvaraju električnu energiju u zvučne signale. To znači da ćete, slušajući glazbu iz istog izvora i jednakom glasnoćom, čuti glasniji zvuk u cijelom zvučnom spektru (u usporedbi s manje osjetljivim slušalicama).

Slika – Slušalice MDR-XB450AP sa značajkom EXTRA BASS™

Širok odziv frekvencija za jasne visoke i niske tonove 

Širok raspon frekvencija, od 5 Hz do 22 kHz, osigurava dublji bas, bogate srednje i prodorne visoke tonove. Čut ćete detalje u svakoj pjesmi i pratiti cijelu glazbenu kolekciju. 

Aplikacija Smart Key

Ako instalirate aplikaciju Smart Key iz prodavaonice Google Play™, prilagodbu pjesme i glasnoće na pametnom telefonu moći ćete izvršavati višefunkcijskim gumbom.