Slike – Slušalice MDR-Z7
Slike – Slušalice MDR-Z7
Slike – Slušalice MDR-Z7
Slike – Slušalice MDR-Z7
Slike – Slušalice MDR-Z7
Doista onako kako je to izvođač zamislio

Uz HD zvuk uživajte u najsuptilnijim nijansama zvuka studijske kvalitete u kvaliteti većoj od one koju nudi CD. Strast prema glazbi ujedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, tako da ćete imati dojam da izvođač izvodi pred vama.

Autentičan, prožimajući zvuk

Najbolje od zvuka i udobnosti za audiofile

Naše najbolje slušalice reproduciraju suptilne zvukove visoke frekvencije do 100 kHz – što ih čini jedinstvenima u svijetu slušalica. Uz HD pogonske jedinice promjera 70 mm s membranama od polimera tekućih kristala i metalnim kućištima uživat ćete u jasnoći zvuka visoke rezolucije – za glazbu koja će vas zvukom približiti nastupu uživo.

Pogonska jedinica od 70 mm
Osjetite više

Uživajte u vrhunskoj preciznosti i najsuptilnijoj dinamici velike pogonske jedinice od 70 mm.

Izuzetno širok frekvencijski raspon
Zvuk šireg raspona

Reprodukcija dubokih basova i iznimno visokih tonova uz puni raspon zvuka, do 100 kHz.

Visoka osjetljivost od 102 dB/mW
Jasna reprodukcija

Uživajte u jasnoj i glasnoj glazbi iz bilo kojeg kućnog sustava ili prijenosnog uređaja uz visoku osjetljivost od 102 dB/mW.

Apsolutna čistoća zvuka

Beskompromisna potraga za savršenstvom

Otkrijte pravi zvuk uz sve emocije i energiju originalne snimke. Ogromna HD pogonska jedinica od 70 mm omogućava moćnu reprodukciju glazbe, jamčeći preciznost svake note, čak i pri većim razinama glasnoće.

Autentičan zvuk uz LCP obložen aluminijem

Kombinacija membrane od polimera tekućih kristala s oblogom od aluminija pruža precizniji zvuk u cijelom frekvencijskom rasponu u odnosu na standardnu pogonsku jedinicu s polimerom tekućih kristala.

Zvuk u obliku sferičnih valova
Zvuk u obliku sferičnih valova

Manje pogonske jedinice od 40 mm emitiraju zvuk u obliku sferičnih valova, što može dovesti do kašnjenja uslijed refleksija u školjkama.

Zvuk u obliku ujednačenih valova
Zvuk u obliku ujednačenih valova

Mnogo veća pogonska jedinica od 70 mm stvara ravnomjerniji efekt ujednačenih valova koji onemogućava kašnjenje uslijed refleksija i gubitke zvuka.

Snimanje pri visokoj frekvenciji
Snimanje pri višoj frekvenciji od one na CD-u

Zvuk visoke rezolucije obično se snima pri 96 kHz / 24 bita ili čak 192 kHz / 24 bita – što su mnogo više vrijednosti od onih na CD-ima.

Izuzetno širok frekvencijski raspon
Za realističniji, emotivniji zvuk

Dok se granica za CD i mp3 zapise nalazi na oko 20 kHz, zvuk visoke rezolucije podržava frekvencije iznad 80 kHz (ovaj model sve do 100 kHz) i širi dinamički opseg.

Zadržite zvuk

Slušalice preklopnog dizajna sjedaju na uši, zadržavaju glazbu i ne propuštaju zvukove izvana. Akustika je usmjerena prema vašim ušima te vam omogućava da čujete i najfinije nijanse zvuka.

Preklopna struktura
Uravnotežen zvuk
Uravnotežen zvuk

Poseban kabel koji se sastoji od četiri posrebrene bakrene žice i neovisnih uzemljenja za oba kanala (plave i žute boje) omogućava reprodukciju jasnog, preciznog zvuka.

Dvoslojni kabel
Dvoslojni kabel od 3 m

Ove slušalice imaju poseban dvoslojni kabel od 3 m s posrebrenom bakrenom žicom za čiste visoke tonove, ali i bogate basove.

Proizvedeno u Japanu

Izrađeno i testirano uz beskompromisnu preciznost

Proizvodi tvrtke Sony proizvedeni u Japanu sinonim su za apsolutnu kvalitetu i radne značajke. Prilikom izrade slušalica koristili smo samo najbolje komponente i proizvodne tehnike zbog čega one pomiču granice čistoće zvuka.

Metalni dizajn

Metalno kućište odzvanja manje od kućišta izrađenih od tradicionalnih materijala. Metalni držač, traka za glavu i komponente osiguravaju iznimnu trajnost.

Metalno kućište
Metalno kućište

Zbog manjih odzvanjanja moći ćete uživati u jasnijoj reprodukciji srednjih i visokih tonova uz ravnomjerniju reprodukciju niskih frekvencija.

Metalni držač i dijelovi
Metalni držač

Metalni držač, osovina i komponente spremne su za svakodnevne udarce.

Metalna traka za glavu
Metalna traka za glavu

Snažniji, lakši i fleksibilniji od standardnih materijala za stabilno, udobno prianjanje.

Zatvoren stražnji dio uz potpuno sjedanje na uši
Potpuna udobnost

Dizajniran za potpuni užitak u glazbi

Udoban dizajn sa zatvorenim stražnjim dijelom uz potpuno sjedanje na uši omogućuje vam da čujete više glazbe. Meki kožni jastučići za uši oblikuju se oko vaših ušiju, osiguravajući ugodno prianjanje.

Predivan izgled

Uglađene i profinjene. Elegantne, ali provokativne. Zahvaljujući finoj metalnoj površini i crnim kožnim jastučićima za uši, ove legendarne slušalice izgledaju jednako dobro kao što zvuče. Bezvremenski, profesionalni izgled za sve one kojima je važan stil.

Sony dizajn Negativni prostor

Otkrivamo što se krije iza vrhunskog zvuka. Otkrijte insajderske priče o nadahnuću za dizajn.

Specifikacije i značajke

Naše najbolje slušalice reproduciraju suptilne zvukove visoke frekvencije do 100 kHz – što ih čini jedinstvenima u svijetu slušalica. Uz HD pogonske jedinice promjera 70 mm s membranama od polimera tekućih kristala i metalnu konstrukciju uživat ćete u jasnoći zvuka visoke rezolucije. To je autentičan doživljaj koji se približava sviranju uživo. 
  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • Odzivna jedinica od polimera tekućih kristala za jasnoću

  • Kontrola za reagiranje na ritam

  • Dvoslojni kabeli dužine 2 m i 3 m

  • Stabilna traka za nošenje oko vrata, u potpunosti od metala

POGONSKA JEDINICA
Dinamična od 70 mm – kalotna
FREKVENCIJSKI ODZIV
4 – 100.000 Hz
DULJINA KABELA
2 m (kabel za simetričnu vezu), 3 m (kabel za povezivanje)

Sadržaj pakiranja

Jamstveni list, Upute za korištenje, Univerzalni priključak adaptera, Kabel za slušalice (3 m), Kabel za slušalice sa simetričnom vezom (2 m)

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu