S TRAKOM ZA GLAVU

Slušalice ZX110

MDR-ZX110 / MDR-ZX110AP
Slika – Slušalice ZX110

Standardno|Android|pinkwhiteblack

Slike – Slušalice ZX110
Slike – Slušalice ZX110
Slike – Slušalice ZX110
Slike – Slušalice ZX110
Slike – Slušalice ZX110
Slike – Slušalice ZX110
Slike – Slušalice ZX110

Funkcije

Dinamične neodimijske pogonske jedinice precizno reproduciraju zvuk

Zahvaljujući laganim, dinamičnim neodimijskim pogonskim jedinicama od 30 mm slušalice pružaju ritmičan odziv, čak i kod najzahtjevnijih pjesama. U kombinaciji s visokoosjetljivom membranom, moći ćete povećati razinu glasnoće u slušalicama – bez potrebe za pojačalom – te i dalje uživati u čistom zvuku visoke rezolucije.

Savitljiv i preklopiv dizajn olakšava putovanje

Ponesite ih sa sobom kamo god išli. Zakretne školjke slušalica omogućavaju lako spremanje kada ih ne koristite i bolju prenosivost kada putujete. Školjke slušalica mogu se sklopiti pa ih možete spakirati u kufer ili torbu, ne brinući da će zauzeti previše dragocjenog prostora.    

Daljinska kontrola i mikrofon na kabelu za pozive bez upotrebe ruku

Uz daljinsku kontrolu i ugrađeni mikrofon na kabelu slušalica, dok slušate glazbu možete bez upotrebe ruku primati pozive s određenih pametnih telefona. Lako prebacujte između pjesama i poziva bez potrebe za skidanjem slušalica.* *Dostupno samo na modelu MDR-ZX110AP

Meki jastučići za potpunu udobnost

Slušajte u potpunoj udobnosti. Ove slušalice imaju traku za glavu koja se sama prilagođava i meke, podstavljene jastučiće za uši koji prekrivaju cijelo uho. Uživajte u dugotrajnoj udobnosti koju trebate za preslušavanje omiljenih albuma.

Slušalice obuhvatnog dizajna sa zatvorenim stražnjim dijelom omogućuje izolaciju zvuka

Slušalice obuhvatnog dizajna sa zatvorenim stražnjim dijelom koje sjedaju na uši, zadržavaju glazbu i ne propuštaju zvukove izvana. Zvuk se reflektira natrag prema vašim ušima, tako da čujete i najtiše zvukove. Osim toga, osjetit ćete svaki ritam jer dizajn sa zatvorenim stražnjim dijelom pruža maksimalnu reprodukciju basova u glazbi. 

Širok raspon frekvencija za jasne visoke i niske tonove 

Širok raspon frekvencija, od 12 Hz do 22 kHz, osigurava dublji bas, bogate srednje i prodorne visoke tonove. Čut ćete detalje u svakoj pjesmi i pratiti cijelu glazbenu kolekciju. 

Specifikacije

Uz slušalice MDR-ZX110 opremljene pogonskim jedinicama od 30 mm i u pokretu možete slušati omiljenu glazbu uz čist i uravnotežen zvuk. Mekani jastučići za uši pružaju potpunu udobnost u pokretu. Slušalice MDR-ZX110AP proširuju funkcije pametnih telefona sa sustavom Android.
  • Kalotne jedinice od 30 mm daju uravnotežen zvuk

  • Neodimijski magneti velike snage daju snažan zvuk

  • Frekvencijski raspon 12 Hz – 22 kHz

  • Školjke su podstavljene za udobno slušanje

  • Izbor boja u skladu s vašim stilom

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu