Slike – Bežične slušalice MDR-ZX220BT
Slike – Bežične slušalice MDR-ZX220BT
Slike – Bežične slušalice MDR-ZX220BT
Slike – Bežične slušalice MDR-ZX220BT
Slike – Bežične slušalice MDR-ZX220BT

Funkcije

Bežično usmjeravanje glazbe uz Bluetooth®

Bežično usmjeravajte omiljene pjesme uz Bluetooth®. Uparite pametni telefon ili tablet s ovim Bluetooth® slušalicama i moći ćete uživati u glazbi te čak i upravljati popisima za reprodukciju i glasnoćom izravno s uređaja.

NFC povezivanje jednim dodirom za trenutno povezivanje

Uz tehnologiju Near Field Communication (NFC) složeno postavljanje stvar je prošlosti. Jednostavno prislonite određene uređaje koji podržavaju NFC uz oznaku N na uređaju kako biste brzo uspostavili vezu, a zatim počnite usmjeravati sadržaj putem Bluetooth® veze. Nemate NFC? Nema problema. I dalje možete ručno uspostaviti Bluetooth® vezu iz izbornika s postavkama na uređaju.

Sve ćete čuti uz pogonske jedinice od 30 mm

Čut ćete više detalja u svim omiljenim pjesmama zahvaljujući kalotnim pogonskim jedinicama od 30 mm koje pružaju dinamičan zvuk iz kompaktnih, laganih jedinica.

Slušajte duže uz 8 sati bežične reprodukcije

Neka se reprodukcija omiljenih pjesama nastavi cijeli dan. Ugrađena litij-ionska baterija pruža približno osam sati napajanja (ovisno o postavkama za glazbu), a može se puniti putem mikro USB veze. 

Ugrađeni mikrofon za pozive bez upotrebe ruku

Možete upućivati pozive i glasovne naredbe, čak i ako vam je telefon na sigurnom, u džepu ili torbici. Kvalitetan mikrofon na kabelu omogućava jednostavno upućivanje poziva s pametnog telefona i javljanje na dolazne pozive.

Savitljiv i preklopiv dizajn olakšava putovanje

Ponesite ih sa sobom kamo god išli. Savitljiv i preklopiv dizajn olakšava pohranu kada ih ne koristite ili kada ste na putovanju. Školjke za uši preklapaju se u ravan položaj te olakšavaju pakiranje u kofer ili torbu.

Specifikacije

  • Jednostavno Bluetooth® povezivanje jednim dodirom uz tehnologiju NFC

  • Pogonska jedinica od 30 mm

  • Do 8 sati reprodukcije

  • Mogućnost USB punjenja, kabel u kompletu

FREKVENCIJSKI ODZIV
20 Hz – 20.000 Hz
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu