4446

4.4 na temelju 4,446 recenzija kupaca

3018
842
223
150
213
Radne značajke

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Napomena: recenzije proizvoda mogu obuhvaćati različite varijante proizvoda. Neke varijante, usluge i/ili značajke proizvoda navedene u recenzijama proizvoda možda nisu dostupne u svim državama.

Najkorisnije pozitivne
0

Terrific noise canceling

WH-1000XM3 07.12.2018. autor Quiet (SAD)

I usually don’t write reviews but felt I should on these headphones. I was researching for months trying to find just the right ones. I started leaning towards the Sonys when the MX3 came out. Finally pulled the trigger at a BestBuy vending machine in an airport. Have loved them from day one but a flight last night proved their worth. I flew standby on a commuter jet and literally got the last seat on the plane. It was by the window in the last row, right next to where the engines were mounted. When the pilot started the engines, the sound was unbearable. The guy next to me immediately put his fingers in his ears. It was piercing. I quickly donned the Sony’s and WOW, barely any noise. I started up some music and that cured any balance of noise that may have snuck in. These headphones made the worst seat on the plane almost paradise. Although pricey, they work better than advertised . I was very thankful I bought them.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

13

0

Najkorisnije kritičke
0

Decent

WH-1000XM3 01.12.2018. autor Mmmgood2369 (SAD)

Bought them a month ago they work very well but the problem seems to be that when in movement sound gets distored for example if moving your head to the left sound distorts from the right and sound goes on the left.

Kvaliteta zvuka

Prosječno

Značajke

Prosječno

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

7

0

Recenzije kupaca: 4,446

0

I loved it until it stopped charging 2 months into

WH-1000XM3 09.06.2022. autor Lateefa (Irska)

Product no longer charges 2 months after buying this, should have bought the newer model as initially intended.

Radne značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
13.06.2022.

Hi Lateefa,

Thank you for your review and we're sorry to hear that you're facing a charging issue with your headphones.

As an attempt of rectifying the issue, could you try resetting and initializing the headphones to its factory settings by following these links: https://bit.ly/3xrLxCP & https://bit.ly/3QhL2ng?

You can also follow the troubleshooting steps clarified here: https://bit.ly/3MI87fX.

If the issue is still disrupting you, we'd love to offer extra assistance. Feel free to contact us by following this link: https://bit.ly/2NwYLXL, we will gladly assist you with the service needed.

Mennah @Sony Support UK

0

Parfait pendant un an

WH-1000XM3 09.06.2022.  (Francuska)

Bon son mais après un an, le saque ne s’allume plus tout le temps même chargé a 100%, il s’éteint et s’allume plus. Aucune aide de la part de Sony pour les réparations et maintenance il ne s’allume plus du tout

Radne značajke

Osrednje

Dizajn

Osrednje

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
13.06.2022.

Bonjour Brycekennedy23,
Merci pour votre commentaire !
Nous sommes navrés de lire votre expérience.
Pour résoudre le problème, veuillez suivre les étapes ci-dessous :
- Assurez-vous que le casque est à jour : https://bit.ly/3HlXQoD.
- Réinitialisez le casque : https://bit.ly/2RZsiyJ.
- Initialisez l'appareil : https://bit.ly/2FbeytC.
Si le souci persiste, veuillez nous contacter pour regarder cela de près :
https://bit.ly/3nh0N14.
(Copiez-collez ces adresses dans votre navigateur)
Inas@Sony Support FR

0

A new dimension.

WH-1000XM3 08.06.2022. autor Guido 13 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

An 80th Birthday present from my family. A totally new dimension in hi-fi for listening to my music as well as not disturbing others. Details I have never distinguished before in the playback. A "Must" from me!

Radne značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

2

0

0

Des progrès

WH-1000XM3 07.06.2022. autor dacarta55 (Francuska)

J'ai la version 1 depuis plusieurs année et j'en suis satisfait. L'autonomie du M3 et plus importante, il est plus confortable et la réduction du bruit est meilleure. On peu le personnaliser en fonction de ses oreilles Le son est toujours aussi bon.

Radne značajke

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Battery stopped recharging after only 3 months

WH1000XM3/B 06.06.2022. autor saruth (SAD) Provjereni kupac Provjeren

I loved them at first although the padding was a bit thin for the price. Then they stopped recharging no matter if they were connected to the computer or an AC-USB plug. I had NO time to try to figure out how to have them fixed and given the price I did not expect this. Then 2 years later they started working for one day. Now again they will not recharge. This is 10 days after the support ends. I hope Sony can help me figure out how to have them repaired without spending another small fortune. I really miss them.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Dobro

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony North America Customer Support
07.06.2022.

Hello saruth,

Thank you for your review. While we are pleased to hear you love our WH-1000XM3, we are really sorry if you are encountering a charging issue. This is definitely not the experience we wanted you to have on our premium headphones. Let's try to isolate and fix the problem by following the troubleshooting steps on these articles:

https://www.sony.com/electronics/support/wireless-headphones-bluetooth-headphones/wh-1000xm3/articles/00259799
https://helpguide.sony.net/mdr/wh1000xm3/v1/en/contents/TP0001703140.html
https://www.sony.com/electronics/support/wireless-headphones-bluetooth-headphones/wh-1000xm3/articles/00267822

Should you need more assistance, please email us at socialsupport@am.sony.com with the following details:

Name:
Sony.com Username:
Model Number:
Issue:
Telephone Number:

I hope this helps!

Sincerely,

Romeo
Sony Social Support

0

Amazing

WH-1000XM3 03.06.2022. autor Jogo69 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Amazing quality and performance just look amazing and so easy to use

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Best headphones ever

WH-1000XM3 01.06.2022. autor KrystalG (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I have severe sensory intolerance and need noise cancelling headphones to sleep and for everyday life to block out environmental sound. I use them with sound therapy and rain or wind noise. These headphones are the best noise cancelling I've ever experienced (and I've gone through about 10 sets of headphones over the last decade) and the sound quality is stunning and totally immersive. They are also comfortable enough to sleep in. I had purchased the XM4s and they were not comfortable - after a few hours of wear they would dig into my ears and hurt, I believe they sacrificed comfort for weight, which wasn't necessary as these are light and I have fibromyalgia pain. The lightness of those also meant they fell off my head when bending. But these are perfect, I have never loved headphones so much. I only wish I could have got them in gold instead of silver but they were impossible to find. I hope the XM5s will live up to the XM3s as the XM4 was disappointing, but I'm hoping these will last me long enough that I won't need to find out.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Bester Sound und ANC zum Zeitpunkt

WH-1000XM3 31.05.2022. autor aldra (Njemačka)

1 Stern Abzug, da Design und Komfort beim Rivalen bessee sind.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Customer Service
02.06.2022.

Hi aldra,
vielen Dank für dein Feedback. Gerne leiten wir dein Feedback an die zuständige Stelle in unserem Haus weiter, damit es gegebenenfalls berücksichtigt werden kann. Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Besuche dazu unsere Website, um mit uns Kontakt aufzunehmen: http://bit.do/fJYmt
Gehad @Sony Support DE

0

Perfect headphones

WH-1000XM3 30.05.2022. autor nightfox (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Baught 2 weeks ago, till now there are no problems and cons. Overall a very good product!

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Quelle pêche !

WH-1000XM3 20.05.2022. autor JBFROG (Francuska)

Acheté d'occasion dans un état proche du neuf voici mon retour d'expérience après deux semaines. Déjà, du côté des fonctionnalités on en a pour son argent : une application qui permet de régler son casque afin de faire face à toute situation, des commandes tactiles et deux boutons. C'est simple et efficace. Côté son, c'est surprenant au début, avec une tendance naturelle assez "boomy" qui en rebutera plus d'un(e) utilisateur(rice). Après quelques réglages on découvre une excellente dynamique et un casque très équilibré. Hâte d'essayer le MX5 sorti depuis peu.

Kvaliteta zvuka

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Simply the best

WH-1000XM3 19.05.2022. autor R V F (Irska)

I have had these headphones for a couple of years now and they are still better than anything else I've tried

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

bon casque, mais...

WH-1000XM3 19.05.2022. autor Pilot75 (Francuska)

Bon casque, beau son, réduction de bruit efficace. Gros bémol : la charge! il arrive trop souvent que le casque ne se charge pas, malgré le respect de toutes les consignes du mode d'emploi. Le retour au SAV n'a pas résolu le problème, et je ne sais pas quoi faire.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
23.05.2022.

Bonjour Pilot75,
Merci pour votre commentaire !
Nous sommes navrés de lire votre expérience.
Veuillez suivre les étapes ci-dessous si ce n'est pas encore fait :
- Assurez-vous que le casque est à jour : https://bit.ly/3aho0wt.
- Réinitialisez le casque : https://bit.ly/3GbG6vD.
- Initialisez l'appareil : https://bit.ly/3wDkYeF.
Si le problème perdure, nous vous invitons à nous contacter pour voir cela de près :
https://bit.ly/3q1uTau.
(Copiez-collez ces adresses dans votre navigateur)
Inas@Sony Support FR

0

Great product!

WH-1000XM3 19.05.2022. autor rohan1198 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Fantastic features, and amazing sound quality. Definitely recommended.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Superb sound!

WH-1000XM3 18.05.2022. autor Steve Steve Steve (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Great sounds and options. The headphone app is a must.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Batterie hs

WH-1000XM3 16.05.2022. autor Jfp33500 (Francuska)

Au bout de 3 ans et peu d’utilisations la batterie ne se charge plus

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
18.05.2022.

Bonjour Jfp33500,
Merci pour votre commentaire !
Nous sommes navrés de vous lire.
Pour remédier au problème, veuillez suivre les étapes ci-dessous :
- Réinitialisez le casque : https://bit.ly/3ql68q3.
- Initialisez l'appareil : https://bit.ly/3Gp57mt.
- Suivez ces étapes : https://bit.ly/3PtEbXp.
Si toujours pareil, pour vous assister, le mieux est de nous contacter :
https://bit.ly/3nh0N14.
(Copiez-collez ces adresses dans votre navigateur)
Inas@Sony Support FR

0

excellent

WH-1000XM3 15.05.2022. autor vlala (Francuska)

Je suis très satisfait des fonctionnalités sonores et de réduction de bruit. Après, comme je suis en milieu tropical, le revêtement en cuir/sky n'est pas idéal... Mais bon, je suis qd même satisfait de mon produit.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
18.05.2022.

Bonjour Vlala,
Merci pour votre commentaire !
Nous sommes ravis d'entendre votre retour positif.
Votre commentaire a retenu toute notre attention.
Nous allons transmettre votre observation au département concerné pour qu'elle soit prise en compte dans nos futurs produits.
Inas @Sony Support FR

0

Good fit bit great noise cancelling

WH-1000XM3 15.05.2022. autor Johns228383 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Good fit , gets a bit warm. Can't wear for long hours.noiwe cancelling isn't the greatest

Kvaliteta zvuka

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

Odgovor odjela Sony support team
17.05.2022.

Hi Johns228383,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your headphones.
We hope you will continue to enjoy it for many more years to come!
Regarding the warmth, we recommend checking our note on wearing headphones for a long period of time here: https://bit.ly/3Pk2cjI
Refarding the noise canceling, we recommend checking the following link: https://bit.ly/3eOCOjD
If the issue persists, we recommend following the below steps testing after each one:
-Update your headphones: https://bit.ly/2V6AsEL
-Charge the headphones: https://bit.ly/3wlhFZj
-Reset the headphones: https://bit.ly/2VOczC7
-Initialize them: https://bit.ly/3rXKgj4
-Test with another device.
If the issue remains, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Hana @Sony support UK


0

Exceeds Expectations at Every Turn

WH1000XM3/B 14.05.2022. autor Digitress (SAD) Provjereni kupac Provjeren

After years of only using Sony equipment I'd receive or purchase second-hand, I found myself in need of a pair of headphones after my favorite Sennheisers stopped working. Broken hearted and pessimistic upon finding they were no longer available, I took to spending hours upon hours researching meticulously to find the set that perfectly suited my needs and tastes. I love high quality audio and listen to most of my music in WAV or FLAC, though I dislike the inconvenience and high variability that comes with necessitating amps and such. A basshead at heart, something with a little extra fun in the low end is where I find my happy place. I far prefer the comfort of over-ear phones, but had really wanted to experience the convenience of wireless audio. Knowing myself well, though, I worried I would regularly forget to charge a set that required it too frequently and had concerns about latency and loss over wireless. Closed-back, noise cancelling headphones were a must as I regularly listen, work, and study from a home office and heavily rely on the lack of distraction they grant. Were there even headphones that existed that would accomplish everything I wanted? Skeptical, I decided on the WH-1000XM3. The price point made me very weary, especially as I had never before spent so much on a pair of headphones. My apprehension was quashed almost instantly. These headphones check every single one of my boxes, and more. The bass is clear and punchy, giving me all the fun I look for in my music while the mids and highs are not lost to them; no muddiness and even bright when need be. They connect flawlessly to both my PC and my mobile devices, with range that even allows me to leave my device and walk around the whole house without worry of cutting out. The ANC is so superb that it nearly unnerved me as I got used to it (I live very close to an airport on a busy street - not hearing all that background noise is a welcome surprise)! The option in the app to use the ANC while allowing speech through is a wonderful feature I find myself using frequently. As far as battery life goes, Sony really over-delivered on their promises here. I use these every day for at least four hours at a time and find that even after a year of daily use, they only need charged once a week. With all of these benefits, I would have dealt with them fitting not quite perfectly, but these are hands down also the most comfortable headphones I've ever owned. I went the extra mile to purchase a bluetooth receiver with A2DP for using these with my PC, however after testing these with both that and the built-in bluetooth on my PC, I don't believe I needed to. If your use-case is similar to mine, I cannot recommend a better pair of headphones.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Značajke

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony North America Customer Support
15.05.2022.

Hi Digitress, we appreciate your detailed review of our product. We are glad to hear you are enjoying our industry-leading noise canceling headphones. To get the most out of your WH-1000XM3, download the Sony | Headphones Connect App. It includes Adaptive Sound Control—which automatically adjusts noise canceling based on your activity, and an equalizer—which can be customized to fine-tune your music. Using our advanced noise canceling technology, we designed these headphones so you can block out noise and experience next-level silence. Plus, you have the ability to use the convenient smart features including Quick Attention, Google Assistant/Alexa/Siri compatibility, and touch controls. Thank you for choosing Sony! ~Earl

0

Love the noise cancelling.

WH-1000XM3 14.05.2022. autor Rusty01 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I am pleased I bought these headphones .at the cheaper price I got them for (as i guess they're classed as old now the XM4s have been out for a year ) I've owned Bose for years and to my ears the noise cancelling on Sony is better than Bose.. However , Bose are far more comfortable on the ears . I cant last more than an hour without having to take the Sonys off ,it get quite painful at times. They also get hot around the ear which doesn't happen with Bose and its not that my ears are that big . There are lots of reviews out there on the likes of you tube that more or less say the same with people coming up with fixes to resolve the issue. Sony need to amend this on their next versions ASAP. Please make sure XM 5s if that's next, don't have this problem. Other than that I am chuffed to bits with them I cant wait for my next flight in 6 weeks to try them on the plane . Goodbye baby crying behind me... hello silence. .thanks

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

Odgovor odjela Sony support team
16.05.2022.

Hi Rusty01,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your headphones. We hope you will continue to enjoy them for many more years to come!
Having read your feedback about the heat and the fit, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Hana @Sony support UK

0

exellent produit

WH-1000XM3 14.05.2022. autor bibice (Francuska)

super rapport qualité/prix ;la réduction de bruit ma étonné et le son et très bon (pour un casque sans fils ) et il est aussi en français et ses d'ailleurs l'une des raison qui ma fait acheté ceux modèle

Kvaliteta zvuka

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Excellente expérience de produit !

WH-1000XM3 11.05.2022. autor KanKan (Francuska)

Titulaire d'un WH-1000XM3. J'ai ce casque depuis plus de 2ans, il fonctionne toujours aussi bien. La qualité de song est magnifique ! Le casque est comfortable. Je le conseil à n'importe qui !! Je met une note de 5/5 car c'est de loin l'un des meilleur casque sur le marché !!!

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Superb!

WH-1000XM3 11.05.2022. autor Excitedofharpenden (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I did quite a bit of research before buying these. I decided after seeing them for a very good price on the Sony website and am not disappointed. They are comfy and perform great. Quick delivery too via my favourite DPD courier.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Fantastic sound quality with one niggle...

WH-1000XM3 10.05.2022. autor HittyUK (Ujedinjeno Kraljevstvo)

These are a superb set of headphones... I researched the market and having read many reviews went for the XM3s over other brands and Sony's more recent XM4s. Sound quality, comfort and build quality are excellent but I have one niggle... it's the ambient sound control. Despite turning this function off when I set outdoors with the XM3s the ambient sound has a habit of continually kicking back in automatically when my environment changes. I get why they've added the feature, and I can see how it will come in handy at certain places, but it constantly interrupts my music with its alert chime and voice over. If someone knows a hack to override this feature, that would be great. Otherwise, a fantastic product.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
12.05.2022.

Hi

Thank you for your feedback and we're glad to hear that you're enjoying your Headphones despite having some issues with the Ambient Sound feature.

We'd like to highlight that when the Ambient Sound Control mode changes unexpectedly, it might be caused because the touch sensor was tapped inadvertently, you can disable the touch sensor by changing the function of the touch sensor to None Assigned using the Headphones Connect app.

Also, when the Adaptive Sound Control is set to On, the Headphones Connect app detects your action and adjusts the setting of the Noise Canceling or Ambient Sound Control. The informative sound tells you the moment when the setting changes. To avoid this from happening, follow the steps mentioned on this link: https://bit.ly/3yBI5Yn.

If the issue is still disrupting you, feel free to contact us by following this link: https://bit.ly/2NwYLXL, we will gladly assist you.

Mennah @Sony Support UK

0

Brilliant product

WH-1000XM3 09.05.2022. autor Rivaglen (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Baught 2 months ago, still loving them, sound quality is excellent

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

My best headphones

WH-1000XM3 08.05.2022. autor Madddd (Ujedinjeno Kraljevstvo)

It is the best headphones that I ever had. Smooth connection and really nice sound quality.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Great sound. Good features.

WH-1000XM3 07.05.2022. autor AllisonL (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I bought the headphones a month ago and it has been useful for commuting and got working.

Kvaliteta zvuka

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Super Produkt

WH-1000XM3 07.05.2022. autor MWo68 (Njemačka)

Sehr gute Funktion, Klang spitze und auch das 360° Erlebnis hervorragend

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Sublime !

WH-1000XM3 07.05.2022. autor MrKalenski (Francuska)

Ce casque est le meilleur de sa catégorie. J’ai fait pas mal d’écoutes, entre marques (pseudo)équivalentes. Aucune n’arrive à la cheville de Sony !

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Superb Headphones

WH-1000XM3 06.05.2022. autor JJAM (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Fantastic headphones. This is my second pair as passed my originals to my daughter who also loves them. Highly recommended and at a great price

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Great headphones

WH-1000XM3 03.05.2022. autor Charz (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Fantastic headphones. Was voted best wireless headphones on Which magazine so got these. They are also the best for taking calls too as they have a microphone. The beat can be too much for my ears so I have to turn that down because I literally feel like I have a party in my head haha but apart from that they are the best. Sony helped me set it up on my MacBook too so I’m very happy.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Very good headphones, but....

WH-1000XM3 01.05.2022. autor CCHRISTOF (Ujedinjeno Kraljevstvo)

My hearing aids create a shrieking noise. There are too many options in the app, and what are all the awards for? Just too silly. Apart from that great headphones.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Prosječno

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
03.05.2022.

Hi,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your WH-1000XM3.
We'd like to highlight that the headphones weren't tested with hearing aids, yet, we really value your feedback and will pass it to the development team for future consideration. Moreover, you can find the help guide for the connect app in the following link to check more details about any option you may wonder about: https://bit.ly/3FqrwjL
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Omnia @Sony Support UK

0

Great headphones, i use them in the gym

WH-1000XM3 01.05.2022. autor KingofNorth (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Great headphones, would liked them more if they were built a bit smaller, but great due to noise cancelling and features

Kvaliteta zvuka

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Not that good

WH-1000XM3 01.05.2022. autor Langers87 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

The only 2 things about these headphones which are good. 1/ battery life is very good. 2/ active noise cancelling is very good. The bad point is the microphone call quality during calls is awful others can’t hear you and you pick up too much sound . I’m hoping the future headphones are better. The other is they’re not water or sweat resistant for the price you need to have them tbh.

Kvaliteta zvuka

Osrednje

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

Odgovor odjela Sony Support Team
03.05.2022.

Hi,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with with making calls on your WH-1000XM3.
We'd like to highlight that noise cancellation doesn't transfer during telephone calls. Although it protects the headphones user from the surrounding noise, it does not apply to the receiver of the call. Make sure that the headphones are up to date: https://bit.ly/3yf7uH8
And you can reset and initialize the headphones from these links: https://bit.ly/3LIJv75 , https://bit.ly/3kCn1ZK , then test the headphones again with more than one device and check if the issue will remain or not. Rest assured, we've passed your feedback to the relevant channels for future considerations.
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Omnia@ Sony Support UK

0

Very nice piece of headphones

WH-1000XM3 27.04.2022. autor avrljic10 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I bought these headphones about two weeks ago. I love them so far, battery is really good, it lasts for several days, a week, or even more depending on how much you listen. One thing to be careful of is to turn them off when finished with listening since if left turned on overnight, it might use a large amount of battery percentage. Overall the headphones are great, for this price range they are even better.

Kvaliteta zvuka

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Hyvät kuulokkeet!

WH-1000XM3 27.04.2022. autor Hyle (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I have used a lot and I'm very happy. And sound is just great.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

gute Qualität kostet gutes Geld

WH-1000XM3 26.04.2022. autor CaVo (Njemačka)

Bisher habe ich den Kopfhörer nur zu Hause getestet. Da war er top, der Klang ist super. Mit über 200€ sind sie kein Schnäppchen, aber Qualität kostet.....

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Sweet silence

WH-1000XM3 25.04.2022. autor 0mart313 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I purchased these headphones a few weeks ago and I'm totally in love! I use a lot of public transport and now, finally I don't have to hear the roaring of the bus engine or a fellow passenger talking to his phone. Sound quality is good and the headphones are very comfortable too. Recommended!

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Best for all!

WH-1000XM3 24.04.2022. autor Zoltán úr (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Amazing product! Thank you Sony! Strongly recomended to buy!

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Perfect

WH-1000XM3 20.04.2022. autor Save Dave (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Wireless over ear headphones at there best at a good price

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Amazing sound

WH-1000XM3 18.04.2022. autor Steeasy86 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Brought these today. Absolutely love them and the noise cancelling is excellent

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Worth the money

WH-1000XM3 18.04.2022. autor Nik706 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

The headphones have great sound quailty, the noice cancelling is amazing and overall the headphones feel comfortable and amazing. Totaly worth the high price.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Best noise cancelling ever

WH-1000XM3 17.04.2022. autor Dyates6 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Superb crystal clear audio. Great got ultra hd on amazon music and spatial audio via Apple Music. Excellent app and connect instantly.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Très bon casque

WH-1000XM3 17.04.2022. autor TofTof (Francuska)

Casque léger, un Son excellent qui plaira à tout le monde. grâce à l'application vous pouvez régler le son que vous aimez, aigu,médium et grave ,ce casque à des super basses .rien à dire de plus super casque

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Great sound, Great noice cancellation

WH-1000XM3 16.04.2022. autor MOLOTOV (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Great pair of headphones. Get them before they are gone (replaced by XM4) below 180Eur and its a steal.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Good pairing.

WH-1000XM3 15.04.2022. autor Pho2art (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I’m quite happy with these, will report back after using on plane in 10 days.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Un must !

WH-1000XM3 14.04.2022. autor Olivier312 (Francuska)

Un très bon produit avec un son pur et une réduction du bruit efficace.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Fantastic sound!

WH-1000XM3 14.04.2022. autor Alibnoe (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I bought these for travelling as a passenger in a car and on a train. They are perfect for the job

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

First luxury headphones

WH-1000XM3 13.04.2022. autor Jodydogmom (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I absolutely love these headphones, don't know why I didn't buy them years ago.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Great!

WH-1000XM3 13.04.2022. autor Kaatj_e (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Very comfortable, great sound, battery lasts for days… Really happy with these headphones!

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

A couple of tiny drawbacks

WH-1000XM3 11.04.2022. autor Xstina (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I'm very satisfied with the product - the audio quality is amazing, the fit is comfortable, and the ability to go wired whenever is really appreciated. However, I must say that after long periods of use, I begin to feel a slight pain at the top of my head (could be just my head shape though). The other problem is that the touch pad on the right is a little unresponsive - sometimes I want to adjust the volume, but it goes to the next track instead. Also at times its hard to make it register double tapping. But my overall rating is positive.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

Odgovor odjela Sony support team
13.04.2022.

Hi Xstina,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your headphones. We're happy to welcome you into the Sony family!
Regarding the touch sensors, it takes time to get used to the sensitive sensors on the headphones.
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony support UK


0

outstanding quality

WH-1000XM3 10.04.2022. autor Dilbert63 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

The headphones are outstanding, Comfortable, superb sound quality and features. Highly recommended

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

The Best headphones I ever owned.

WH-1000XM3 10.04.2022. autor Cristiano89 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Fantastic in every aspect. All considered l think they are the best headphones you could buy and at an amazing price.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Perfect sound - Comfortable - Design

WH-1000XM3 09.04.2022. autor David_C_2103 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Received as a gift 2 weeks ago, I use almost it everyday. It sounds perfect in every situation, the noise cancelling option works very well even if children are crying next to you in the train. Easy to tune with the App, comfortable and light, the best headset I ever used..

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Real value for your money

WH-1000XM3 08.04.2022. autor François1960 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I was looking for a noise cancelling headphone and was originally thinking to buy another brand. I feel lucky I did buy this one. Beautiful sound, pleasant to use and wear and the noise cancelling is incredible. I work in a landscape office, often noisy because of airco and conversations. This headphone shuts them all out! You don't even have to put on music. But when you play music, I find the sound rich and clear. My only regret is that I didn't buy this headphone years ago.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Great Noise Cancelling Headphones

WH-1000XM3 08.04.2022. autor TamtheBam (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Although I would not describe these as audiophile headphones, they lack the musical detail that comparably priced hifi phones such as Grado sr325s provide , these headphones are great for use with compressed music streamed typically via your phone. The noise cancelling is excellent, eliminating traffic noise and greatly reducing the sound of people talking in your vicinity . Overall the sound quality is good although a little too bass dominated for me .Using the Sony app EQ improves the sound somewhat.

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

vollauf zufrieden

WH-1000XM3 08.04.2022. autor Thomasausffb (Njemačka)

Habe den Kopfhörer für die tägliche Zugfahrt erworben. Super Noise Cancelling. Von den Zuggeräuschen ist eigentlich nichts mehr zu hören. Stimmen sind zwar noch hörbar, werden aber deutlich gedämpft. Wenn Musik, auch mit geringer Lautstärke, läuft hört man von den Nebengeräuschen nicht mehr. Kann auch ohne Musik zu hören als reiner Ruhestifter verwendet werden. Die adaptive Geräuschsteuerung habe ich deaktiviert. Die soll eigentlich das ANC der Situation entsprechend regeln. Das funktioniert aber mehr schlecht als recht. Klanglich ist der Kopfhörer auch auf einem hohen Niveau. Etwas basslastig, lässt sich aber mit Equalizer beheben. Ansonsten einwandfrei. An meinen normalen kabelgebundenen Hifi Kopfhörer kommt er zwar nicht annähern ran. Der hat aber auch das Vierfache gekostet. Die Bedienung über die Rechte Ohrmuschel ist intuitiv. Zu den Telefonfunktionen kann ich nichts sagen, da ich ihn nur zum Musikhören verwende.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Bin begeistert

WH-1000XM3 08.04.2022. autor joewa (Njemačka)

Nutze den Kopfhörer viel zum Fernsehschauen. Da zwei Fernseher im Raum stehen, geht es mir vordergründig um das Noise Cancelling und das hat mich zu 100% überzeugt. Es ist einfach Spitze !!! Natürlich stehen Klang, Bedienung und Qualität dem nichts nach. Der Kopfhörer ist in seiner Gesamtheit Spitze ! Kann den 1000XM3 nur weiterempfehlen.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

The noise cancelling is second to none.

WH-1000XM3 07.04.2022. autor Streetewok (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Brilliant headphones, great battery life. Look good, fit well. Sound quality is amazing 360 sound is good. I would recommend.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Super sound and ear sound isolation .

WH-1000XM3 04.04.2022. autor David1948 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Yes I bought about a month ago after hearing great reviews . My joy in using this great technology is complete I love the sweet voice in my ear informing me of connection status and their ultra realistic atmospherics and vibrant sounds sending me into glorious musical and otherwise sounds .

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Passt und klingt super

WH-1000XM3 03.04.2022. autor Ride2310 (Njemačka)

Der warme Klang gefällt mir sehr gut, satt und - in meinen Ohren - eher ausgewogen. Dazu sitzt der Kopfhörer gut. Ich bin rundum Happy

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Très bien

WH-1000XM3 03.04.2022. autor Alrock29 (Francuska)

Conforme à mon attente. Efficace, je peux débroussailler ou tondre ( thermique) la pelouse sans être gêné par le bruit.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Super Sound

WH-1000XM3 03.04.2022. autor Ich11 (Njemačka)

Vor 2 Wochen gekauft, super Sound, lange Akkudauer und einfache Bedienung. Lässt sich über die App gut einstellen und steuern, exelente Verpackung

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

super schnell , sehr toll

WH-1000XM3 02.04.2022. autor existingperson (Njemačka)

ich bin sehr zufrieden. Es hat sich wirklich gelohnt und empfehle das Produkt 100%. Meine Sendung ist auch in einem Tag angekommen.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0

0

Excellent sound and quietnesd

WH-1000XM3 01.04.2022. autor Mathieu1410 (Ujedinjeno Kraljevstvo)

If you want some peace and quiet: buy. If you want high quality sound: buy. If you do not want your ears get hot: buy.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

0

Best headphones I have ever had.

WH-1000XM3 01.04.2022. autor RFred (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Sound quality is good and once they are set up I found them easy to use. I normally wear hearing aids with noise cancelling headphones on top when flying but I didn’t need to with my new Sony headphones . The only drawback I have is the volume level is the same for both ears. I look forward to the day when the volume level can be adjusted separately for each ear like my hearing aids!

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

1

0

Odgovor odjela Sony support team
04.04.2022.

Hi Fred,

Thank you for your review.
We're glad that you're enjoying your headphones and for more years to come, we're glad to have you as a part of the Sony family.
Rest assured, we will make sure to pass your feedback in regards to adjusting the volume separately on each earcup to the relevant channels for future consideration and development.
If you need any assistance you can contact us using this link:
https://bit.ly/2NwYLXL.

Moe @Sony Support UK

0

love the feature

WH-1000XM3 30.03.2022. autor Elsodji (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I bought it to help me concentrate when I am programming and I haven't regretted that decision love it.

Kvaliteta zvuka

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost upotrebe

Odlično

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

0

0