Prijeđi na sadržaj
SLUŠALICE

Bežične slušalice CH500

WH-CH500

Slika – Bežične slušalice CH500

bluegrayblack

PMC

Kn 394,60

(s PDV-om)
Slike – Bežične slušalice CH500
Slike – Bežične slušalice CH500
Slike – Bežične slušalice CH500
Slike – Bežične slušalice CH500
Slike – Bežične slušalice CH500

Funkcije

Bežično usmjeravanje glazbe uz Bluetooth® vezu

Bežično usmjeravajte omiljene pjesme uz Bluetooth® vezu. Uparite pametni telefon ili tablet s ovim bežičnim slušalicama i moći ćete uživati u glazbi te čak i upravljati popisima za reprodukciju i jačinom zvuka izravno pomoću slušalica.

NFC™ povezivanje jednim dodirom za trenutno povezivanje

Uz tehnologiju Near Field Communication (NFC™) složeno postavljanje stvar je prošlosti. Jednostavno prislonite određene uređaje koji podržavaju NFC™ uz oznaku N na uređaju da biste brzo uspostavili vezu, a zatim počnite usmjeravati sadržaj putem Bluetooth® veze. Nemate NFC™? Nema problema. I dalje možete ručno uspostaviti Bluetooth® vezu putem izbornika s postavkama na uređaju.

Cjelodnevno bežično slušanje uz trajanje baterije do 20 sati

Neka se reprodukcija omiljenih pjesama nastavi cijeli dan. Ugrađena litij-ionska baterija pruža do 20 sati bežičnog rada, a može se puniti putem Micro USB priključka.

Sve ćete čuti uz pogonske jedinice od 30 mm

Zahvaljujući kalotnim pogonskim jedinicama od 30 mm koje pružaju dinamičan zvuk iz kompaktnih, laganih jedinica, čut ćete više detalja u svim svojim omiljenim pjesmama.

Zakretni dizajn olakšava putovanje

Ponesite slušalice sa sobom kamo god išli. Zaokretni dizajn olakšava pohranu u pokretu te je čini sigurnijom. Školjke za uši preklapaju se u ravan položaj te olakšavaju pakiranje u kofer ili torbu.

Ugrađeni mikrofon za naredbe glasovnog pomoćnika i hands-free pozive

Razgovarajte s prijateljima i glasovnim pomoćnicima bez vađenja telefona iz džepa ili torbe. Pritisnite i držite tipku na slušalicama da biste aktivirali glasovni pomoćnik u sustavu Android ili iOS i jednostavno upućujte hands-free pozive uz ugrađeni mikrofon visoke kvalitete.

Odaberite boju

Odaberite i nosite boju koja vam najbolje odgovara. Odaberite crnu, sivu ili plavu boju.

Specifikacije
Bežične slušalice stvorene za cjelodnevno slušanje. Bežično usmjeravajte glazbu putem BLUETOOTH® veze s NFC™ upravljanjem jednim dodirom i uživajte u neprekidnom slušanju do 20 sati. Pogonska jedinica od 30 mm pruža duboke basove, dok kompatibilnost s pametnim telefonom olakšava korištenje glasovnog pomoćnika i upućivanje hands-free poziva.
  • Pojednostavnjena Bluetooth® veza uz NFC™ jednim dodirom

  • Pogonska jedinica od 30 mm

  • Do 20 sati reprodukcije

  • Jednostavni hands-free pozivi i naredbe glasovnog pomoćnika uz mikrofon

  • Zakretni dizajn za lakše putovanje

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu