Prijeđi na sadržaj
SLUŠALICE

Bežične slušalice s funkcijom blokade buke CH700N

WH-CH700N

Slika – Bežične slušalice s funkcijom blokade buke CH700N

bluegrayblack

Slike – Bežične slušalice s funkcijom blokade buke CH700N
Slike – Bežične slušalice s funkcijom blokade buke CH700N
Slike – Bežične slušalice s funkcijom blokade buke CH700N
Slike – Bežične slušalice s funkcijom blokade buke CH700N
Slike – Bežične slušalice s funkcijom blokade buke CH700N

Funkcije

Digitalno uklanjanje buke 

Blokirajte neželjene šumove uz bežičnu blokadu buke.

AINC koji se omogućuje jednim dodirom za slušanje bez šumova

Pritisnite i držite tipku za blokadu buke da biste aktivirali AINC (blokadu buke umjetnom inteligencijom) i prilagodili blokadu buke svojoj okolini. Pozadinska se buka analizira i prilagođava za optimalne rezultate na letovima i u drugim bučnim okolinama. 

Bežično usmjeravanje glazbe uz Bluetooth® vezu

Bežično usmjeravajte omiljene pjesme uz Bluetooth® vezu. Uparite svoj pametni telefon ili tablet s ovim slušalicama koje podržavaju Bluetooth®. Na slušalicama možete čak i izravno pokretati svoju glazbu, preskakati zapise i upravljati jačinom zvuka bez da dodirujete uređaj ili ga vadite iz svog džepa ili torbe.

NFC™ povezivanje jednim dodirom za trenutno povezivanje

Uz tehnologiju Near Field Communication (NFC™) složeno postavljanje stvar je prošlosti. Jednostavno prislonite određene uređaje koji podržavaju NFC™ uz oznaku N na uređaju da biste brzo uspostavili vezu, a zatim počnite usmjeravati sadržaj putem Bluetooth® veze. Nemate NFC™? Nema problema. I dalje možete ručno uspostaviti Bluetooth® vezu putem izbornika s postavkama na uređaju.

Slušajte dulje zahvaljujući trajanju baterije do 35 sati i brzom punjenju 

Neka se reprodukcija glazbe nastavi cijeli dan. Ugrađena litij-ionska baterija pruža do 35 sati napajanja (ovisno o postavkama za glazbu), a može se puniti putem USB veze. Brzo punjenje pruža 60 minuta reprodukcije uz desetominutno punjenje.

Sve ćete čuti uz pogonske jedinice od 40 mm   

Zahvaljujući kalotnim pogonskim jedinicama od 40 mm koje pružaju dinamičan zvuk iz kompaktnih, laganih jedinica, čut ćete više detalja u svim svojim omiljenim pjesmama.

DSEE obnavlja detalje digitalne glazbe

Povećajte kvalitetu komprimiranih glazbenih datoteka. Kada se originalni glazbeni izvor komprimira, on gubi elemente visoke frekvencije koji unose detalje i bogatstvo u omiljene pjesme. Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) vjerno obnavlja te elemente radi postizanja zvuka visoke kvalitete koji je bliži originalnoj CD snimci.

Sony I Headphones Connect za Android

Postavite svoje slušalice na savršen ton zvuka uz besplatnu aplikaciju Sony| Headphone Connect za Android. Jednostavno prilagodite razine zvuka i načine rada digitalnog zvučnog polja uz raspon predložaka i prilagodljivih postavki ekvilizatora s pomoću svog pametnog telefona. VPT (tehnologija Virtualphones) simulira stil zvuka s pozornice na otvorenom, kluba, dvorane ili arene.

Preuzimanje – Google Play

Sony I Headphones Connect za iOS

Postavite svoje slušalice na savršen ton zvuka uz besplatnu aplikaciju Sony| Headphone Connect za iOS. Jednostavno prilagodite razine zvuka i načine rada digitalnog zvučnog polja uz raspon predložaka i prilagodljivih postavki ekvilizatora s pomoću svog pametnog telefona. VPT (tehnologija Virtualphones) simulira stil zvuka s pozornice na otvorenom, kluba, dvorane ili arene.

Preuzimanje – App Store

Ugrađeni mikrofon za naredbe glasovnog pomoćnika i hands-free pozive

Ažuriranje za WH-CH700N omogućuje optimizaciju za Google pomoćnik. Postavljajte pitanja, zadajte zadatke. Riječ je o vašem Google pomoćniku koji vam je uvijek spreman pomoći. Razgovarajte s prijateljima bez vađenja telefona iz džepa ili torbe. Uživajte u hands-free pozivima uz ugrađeni mikrofon visoke kvalitete

Kabeli omogućuju neprestanu reprodukciju 

Kada koristite priloženi kabel, možete uživati do čak 50 sati blokade buke.

Zakretni dizajn olakšava putovanje

Ponesite slušalice sa sobom kamo god išli. Školjke za uši preklapaju se u ravan položaj te olakšavaju pakiranje u kofer ili torbu.

Specifikacije
Bežične slušalice s funkcijom blokade buke za dugotrajno slušanje. Pritisnite i držite tipku NC da biste aktivirali AINC i prilagodili blokadu buke svojoj okolini te iskoristite 50 sati blokade buke prilikom reprodukcije s pomoću kabela.
  • Blokada buke prilagođava se vašoj okolini uz AINC koji se omogućuje jednim dodirom

  • Bežično usmjeravanje putem tehnologije BLUETOOTH® uz NFC™ upravljanje jednim dodirom

  • Dugotrajno slušanje uz trajanje baterije do 35 sati i brzo punjenje

  • Uživajte u više detalja uz pogonsku jedinicu od 40 mm

  • Ugrađeni mikrofon za hands-free pozive i korištenje glasovnog pomoćnika

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu