S TRAKOM ZA GLAVU

Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-CH710N

WH-CH710N
WH-CH710N

bluewhiteblack

WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
Vrhunski zvuk bez smetnji 

Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-CH710N nude glasno slušanje bez smetnji gdje god se nalazili. Uz blokadu buke koju omogućuje tehnologija s dva senzora buke te načinom rada za zvuk iz okoline možete preuzeti kontrolu nad onime što slušate, a uz 35 sati bežične reprodukcije uživati u glazbi cijeli dan.

boja
Slušalice koje isključuju
svijet 

Bez obzira na to jeste li na dugom letu ili putujete na posao, funkcija automatske blokade buke umjetnom inteligencijom (AINC) neprestano analizira komponente zvukova iz okoline te bira najučinkovitiji filtar za blokadu buke iz vašeg okruženja.

Preuzmite kontrolu uz tehnologiju s dva senzora buke

Dva mikrofona usmjerena prema naprijed i prema natrag slušalicama WH-CH710N omogućuju hvatanje više zvukova iz okoline. To znači da ćete se, bez obzira na to pokušavate li blokirati zvukove prometa ili uredski žamor, u potpunosti moći prepustiti glazbi.

nc
Prilagodite svoj zvuk

Način rada za zvuk iz okoline daje vam kontrolu nad slušanjem. Uključite ga da biste slušali glazbu i ostali u toku sa svakodnevnim zvukovima koje morate čuti da biste ostali sigurni, primjerice zvukovima iz prometa ili obavijestima u javnom prijevozu.

Ikona punjenja
Cjelodnevno slušanje uz brzo punjenje

Ugrađena litij-ionska baterija omogućuje vam slušanje do 35 sati uz samo jedno punjenje. Osim toga, brzo punjenje omogućuje vam 60 minuta slušanja uz punjenje od samo 10 minuta.

Udobno slušanje
Ne propustite ništa uz pogonske jedinice od 30 mm

Nove pogonske jedinice od 30 mm daju čist i jasan zvuk u laganim i udobnim slušalicama te su idealne za reprodukciju širokog raspona frekvencija, od niskih do visokih tonova.

slušalice na stolu
Hands-free pomoć od pomoćnika

Jednostavnim pritiskom tipke povežite se s glasovnim pomoćnikom pametnog telefona da biste preuzeli upute, reproducirali glazbu i komunicirali s kontaktima.

Jasniji pozivi bez upotrebe ruku
Jasniji pozivi bez upotrebe ruku

Jednostavno hands-free pozivanje omogućuje vam bezbrižan razgovor. Ostavite telefon tamo gdje jest i samo pričajte. Slušalice WH-CH710N reproduciraju jasniju kvalitetu zvuka osobi s druge strane. 

Ikona za NFC
NFC™ povezivanje jednim dodirom za brzu glazbu

Komunikacija bliskog polja (NFC™) omogućuje vam usmjeravanje glazbe jednim dodirom. Dodirnite oznaku N na uređaju s omogućenom značajkom NFC™ za brzo i jednostavno povezivanje.

Bluetooth®
Kvalitetno usmjeravanje putem Bluetooth® veze

Nemate NFC™? Nema problema. Ručno povežite uređaje uključivanjem značajke Bluetooth® u izborniku s postavkama uređaja.

Specifikacije i značajke

Uz slušalice s funkcijom blokade buke WH-CH710N bolje čete čuti glazbu, a manje pozadinsku buku, a omogućuju i automatsku blokadu buke umjetnom inteligencijom (AINC) uz tehnologiju s dva senzora buke.
  • Blokada buke prilagođava se vašoj okolini tehnologiju s dva senzora buke

  • Uživajte u više detalja uz pogonske jedinice od 30mm

  • Dugotrajno slušanje uz trajanje baterije do 35 sati i brzo punjenje

  • Bežično usmjeravanje putem tehnologije Bluetooth® uz NFC™ upravljanje jednim dodirom

  • Kompatibilnost za hands-free pozive putem pametnog telefona i korištenje glasovnog asistenta

ULAZ(I)
Stereo mini priključak
FREKVENCIJSKI ODZIV
7 Hz – 20 000 Hz (JEITA)
FREKVENCIJSKI ODZIV (KOMUNIKACIJA PUTEM BLUETOOTHA®)
20 Hz – 20 000 Hz (uzorkovanje 44,1 kHz)
FREKVENCIJSKI ODZIV (AKTIVNI RAD)
20 Hz – 20 000 Hz (UKLJUČENO) (ožičeno)
NFC
Da
PASIVNI RAD
Da
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu