Prijeđi na sadržaj
SLUŠALICE

Bežične mini-slušalice h.ear on 2 Mini Wireless

WH-H800

Slika – Bežične mini-slušalice h.ear on 2 Mini Wireless

redgoldgreenblueblack

Od

PMC

Kn 1.788,20

(s PDV-om)
Slike – Bežične mini-slušalice h.ear on 2 Mini Wireless
Slike – Bežične mini-slušalice h.ear on 2 Mini Wireless
Slike – Bežične mini-slušalice h.ear on 2 Mini Wireless
Slike – Bežične mini-slušalice h.ear on 2 Mini Wireless
Slike – Bežične mini-slušalice h.ear on 2 Mini Wireless
Slike – Bežične mini-slušalice h.ear on 2 Mini Wireless
Slike – Bežične mini-slušalice h.ear on 2 Mini Wireless
Slike – Bežične mini-slušalice h.ear on 2 Mini Wireless

Funkcije

Na raspolaganju su vam razne boje

Bežične mini-slušalice h.ear on 2 Mini Wireless dostupne su u mnogo jedinstvenih boja koje će se savršeno uklopiti u vaš stil i vaš život.

Kompaktan sklopiv dizajn i udobni jastučići za jednostavno prenošenje i nošenje

Meki, podstavljeni jastučići omogućuju vam da udobno slušate glazbu tijekom cijelog dana, a kompaktna traka za glavu pristaje na svaki oblik glave ili svaku frizuru. Slušalice se sklapaju da biste ih mogli jednostavno spremiti u priloženu torbicu za nošenje, pa ćete ih moći svuda ponijeti sa sobom.

Beskompromisan doživljaj zvuka uz zvuk visoke rezolucije

Doživite puninu digitalne glazbe u zvuku visoke rezolucije. Zbog snimanja glazbe uz bolju kvalitetu u odnosu na CD, uz povećanje uzorkovanja zvuka u sekundi i preciznost brzine u bitovima za svaki uzorak, zvuk visoke rezolucije omogućava beskompromisnu reprodukciju glazbe. Uživajte u svakom dahu i suptilnom pokretu za doista emotivan doživljaj.

LDAC™: za prijenos sadržaja zvuka visoke rezolucije

LDAC™ podržava nekoliko brzina prijenosa u skladu s vašim bežičnim okruženjem. Omogućava uživanje u sadržaju zvuka visoke rezolucije, u izuzetnoj kvaliteti zvuka bliskoj zvuku visoke rezolucije, uz maksimalnu brzinu prijenosa: 990 kb/s (približno tri puta više podataka od standardnog Bluetooth® zvuka). LDAC™ jamči bolji doživljaj bežičnog slušanja sve glazbe, onako kako je to izvođač zamislio.

Vratite kvalitetu svih svojih komprimiranih datoteka

Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) poboljšava kvalitetu komprimiranih digitalnih glazbenih datoteka gotovo na kvalitetu zvuka visoke rezolucije. DSEE HX™ obnavljanjem zvukova visokog raspona izgubljenih u postupku komprimiranja stvara digitalne datoteke s bogatim, prirodnim zvukom. 

Dulje slušanje uz trajanje baterije do 24 sata

Savršen odabir za putovanja ili kada želite uživati u glazbi cijeli dan. Kad je baterija napunjena do kraja, možete uživati u reprodukciji glazbe ili razgovorima u trajanju do 24 sata. Možete nastaviti sa slušanjem čak i ako vam se baterija isprazni; jednostavno priključite priloženi kabel slušalica.

Precizna prilagodba postavki putem telefona

Aplikacija Sony | Headphones Connect omogućuje vam da prilagodite glazbu svom ukusu odabirom jednog od predložaka ili mijenjanjem equalizera. Možete odabrati i predložak za surround zvuk za stil zvuka poput onog u klubu, dvorani, areni ili na vanjskoj pozornici.

NFC™ povezivanje jednim dodirom za trenutno povezivanje

Komunikacija bliskog polja (NFC™) i tehnologija BLUETOOTH® omogućuju vam da se brzo i jednostavno povežete sa svojom glazbom. Uređajem koji podržava NFC™ jednostavno dodirnite slušalice da biste brzo uspostavili neometanu vezu, a zatim pokrenite usmjeravanje. Nemate NFC™? Nema problema. Povežite se s pomoću tehnologije Bluetooth u postavkama uređaja i spremni ste za slušanje.

Specifikacije
Ponesite svoj stil i zvuk gdje god krenuli. Bežične mini-slušalice h.ear on 2 Mini Wireless proizvode fantastičan zvuk zahvaljujući zvuku visoke rezolucije, a postižu i bolje strujanje putem tehnologije BLUETOOTH® uz LDAC™. Kompaktan i lagan dizajn koji omogućuje jednostavno nošenje dostupan je u mnogim bojama koje će se savršeno uklopiti u vaš svijet.
  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • DSEE HX™ poboljšava glazbu gotovo na kvalitetu zvuka visoke rezolucije

  • Kompaktan, sklopiv dizajn za jednostavno nošenje i prenošenje

  • Jednostavna Bluetooth® veza uz NFC™ povezivanje jednim dodirom

  • Optimizirajte zvuk uz aplikaciju Sony | Headphones Connect

Pogonski sklop
40 mm, kalotni (glasovna zavojnica CCAW)
S-Master HX
Ne
DSEE HX
Da
Ulaz(i)
Mikro USB, mini stereopriključak
Frekvencijski odaziv
5 Hz – 40 000 Hz (JEITA)
Frekvencijski odziv (komunikacija putem Bluetooth® tehnologije)
20 Hz – 20 000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz) / 20 Hz – 40 000 Hz (uzorkovanje LDAC od 96 kHz, 990 kb/s)
Pasivno funkcioniranje
Da
NFC
Da
Duljina kabela
Pribl. 1,2 m

Sadržaj pakiranja

Torba za nošenje, Kabel za spajanje, USB kabel

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu