Prijeđi na sadržaj
SLUŠALICE

Bežične slušalice h.ear on 2 Wireless NC

WH-H900N

Slika – Bežične slušalice h.ear on 2 Wireless NC

redgoldgreenblueblack

Slike – Bežične slušalice h.ear on 2 Wireless NC
Slike – Bežične slušalice h.ear on 2 Wireless NC
Slike – Bežične slušalice h.ear on 2 Wireless NC
Slike – Bežične slušalice h.ear on 2 Wireless NC
Slike – Bežične slušalice h.ear on 2 Wireless NC
Slike – Bežične slušalice h.ear on 2 Wireless NC
Slike – Bežične slušalice h.ear on 2 Wireless NC
Slike – Bežične slušalice h.ear on 2 Wireless NC
Slike – Bežične slušalice h.ear on 2 Wireless NC

Funkcije

Na raspolaganju su vam razne boje

Bežične slušalice h.ear on 2 Wireless NC dostupne su u mnogo jedinstvenih boja koje će se savršeno uklopiti u vaš stil i vaš život.

Udobni jastučići i sklopivi dizajn za jednostavno prenošenje i nošenje

Uz meke, podstavljene jastučiće moći ćete udobno slušati glazbu tijekom cijelog dana. Sklopivi dizajn omogućuje vam da slušalice spremite u priloženu torbicu za nošenje, pa ćete ih moći svuda ponijeti sa sobom.

Beskompromisan doživljaj zvuka uz zvuk visoke rezolucije

Doživite puninu digitalne glazbe u zvuku visoke rezolucije. Zbog snimanja glazbe uz bolju kvalitetu u odnosu na CD, uz povećanje uzorkovanja zvuka u sekundi i preciznost brzine u bitovima za svaki uzorak, zvuk visoke rezolucije omogućava beskompromisnu reprodukciju glazbe. Uživajte u svakom dahu i suptilnom pokretu za doista emotivan doživljaj.

LDAC™: za prijenos sadržaja zvuka visoke rezolucije

LDAC™ podržava nekoliko brzina prijenosa u skladu s vašim bežičnim okruženjem. Omogućava uživanje u sadržaju zvuka visoke rezolucije, u izuzetnoj kvaliteti zvuka bliskoj zvuku visoke rezolucije, uz maksimalnu brzinu prijenosa: 990 kb/s (približno tri puta više podataka od standardnog Bluetooth® zvuka). LDAC™ jamči bolji doživljaj bežičnog slušanja sve glazbe, onako kako je to izvođač zamislio.

Vratite kvalitetu svih svojih komprimiranih datoteka 

Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) poboljšava kvalitetu komprimiranih digitalnih glazbenih datoteka gotovo na kvalitetu zvuka visoke rezolucije. DSEE HX™ obnavljanjem zvukova visokog raspona izgubljenih u postupku komprimiranja stvara digitalne datoteke s bogatim, prirodnim zvukom. 

Digitalno uklanjanje buke za manje smetnji

Digitalnim uklanjanjem buke smanjuje se okolna buka dok slušate glazbu. Dva mikrofona ugrađena u slušalice, jedan s vanjske strane i drugi unutar kućišta, rade u kombinaciji s procesorom za digitalno blokiranje buke kako bi se eliminirao neželjeni zvuk.

Način rada za zvuk iz okoline pomaže da ostanete svjesni

Prilikom slušanja glazbe u pozadini ostanite svjesni važnih zvukova iz svoje okoline, primjerice zvukova iz prometa.

Brzo obraćanje pozornosti omogućuje razgovore

Razgovarajte bez da pritom skidate slušalice. Postavite jednu ruku preko kućišta da biste odmah smanjili jačinu zvuka i uveli zvukove iz okruženja za razgovor.   

Dodirne kontrole omogućuju jednostavno upravljanje reprodukcijom

Jednostavno dodirnite upravljačku ploču s desne strane da biste zaustavili ili pokrenuli reprodukciju, preskakali pjesme, mijenjali jačinu zvuka ili aktivirali značajke glasovnog pomoćnika na pametnom telefonu.

Precizna prilagodba postavki putem telefona

Aplikacija Sony | Headphones Connect omogućuje vam da prilagodite glazbu svom ukusu odabirom jednog od predložaka ili mijenjanjem equalizera. Možete odabrati i predložak za surround zvuk za stil zvuka poput onog u klubu, dvorani, areni ili na vanjskoj pozornici.

Dulje slušanje uz trajanje baterije do 28 sati

Savršen odabir za putovanja ili kada želite uživati u glazbi cijeli dan. Kad je baterija napunjena do kraja, možete uživati u reprodukciji glazbe ili razgovorima u trajanju do 28 sati. Možete nastaviti sa slušanjem čak i ako vam se baterija isprazni; jednostavno priključite priloženi kabel slušalica.

NFC povezivanje jednim dodirom za trenutno povezivanje

Komunikacija bliskog polja (NFC™) i tehnologija BLUETOOTH® omogućuju vam da se brzo i jednostavno povežete sa svojom glazbom. Jednostavno prislonite uređaj koji podržava NFC uz slušalice da biste brzo uspostavili vezu, a zatim pokrenite usmjeravanje. Nemate NFC™? Nema problema. Povežite se s pomoću tehnologije Bluetooth u postavkama uređaja i spremni ste za slušanje.

Specifikacije
Uživajte u više glazbe, više udobnosti i boja koje će se savršeno uklopiti u vaš svijet. Bežične slušalice h.ear on 2 Wireless NC proizvode zvuk visoke rezolucije koji odgovara zvuku studijske kvalitete, a postižu bolje usmjeravanje putem tehnologije BLUETOOTH® uz LDAC™. Digitalno uklanjanje buke blokira vanjski svijet ili pak propušta zvukove koje želite čuti.
  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • DSEE HX™ poboljšava komprimiranu glazbu na kvalitetu blisku zvuku visoke rezolucije

  • Digitalno uklanjanje buke i način rada za zvuk iz okoline omogućuju kontrolu nad onim što čujete

  • Upravljačka ploča osjetljiva na dodir radi lakog rukovanja

  • Optimizirajte zvuk uz aplikaciju Sony | Headphones Connect

Pogonski sklop
40 mm, kalotni (glasovna zavojnica CCAW)
Frekvencijski odaziv
5 Hz – 40.000 Hz
Duljina kabela
Pribl. 1,2 m

Sadržaj pakiranja

Torba za nošenje, Kabel za slušalice (približno 1,2 m, OFC vlakna, pozlaćeni mini stereopriključak), USB kabel

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu