SLUŠALICE

Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-H910N h.ear on 3

WH-H910N

Slika – Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-H910N h.ear on 3

redorangegreenblueblack

Slike – Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-H910N h.ear on 3
Slike – Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-H910N h.ear on 3
Slike – Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-H910N h.ear on 3
Slike – Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-H910N h.ear on 3
Slike – Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-H910N h.ear on 3
Slike – Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-H910N h.ear on 3
Slike – Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-H910N h.ear on 3
Slike – Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-H910N h.ear on 3

Funkcije

Dvije boje u skladu s vašim životnim stilom

Nova linija proizvoda h.ear dostupna je u kombinacijama dviju boja radi savršene usklađenosti s vašim životnim stilom. Uz različite boje na slušalicama i traci za glavu možete pronaći jedinstven i individualan izgled. Isprobajte ih uz svoju omiljenu odjevnu kombinaciju ili modne dodatke i ostvarite savršenu harmoniju.

Tanke i elegantne za apsolutnu udobnost

Uz iznimno tanke jastučiće za uči i silikonsku traku za glavu koja bolje prati oblik glave, ove su slušalice udobne cijeli dan. Lagane i kompaktne, mogu se sklopiti kada ih ne koristite da biste ih lako spremili u kutiju ili torbicu.  

Tehnologija s dva senzora buke

Dvostruki mikrofoni s funkcijom blokade buke – jedan okrenut prema naprijed, a drugi prema natrag – na površini slušalica hvataju više zvukova iz okruženja, bilo da je riječ o buci tijekom letova, prometu ili uredskom čavrljanju.

Prilagodljiva kontrola zvuka automatski se prilagođava svemu što radite

Aplikacija Sony | Headphones Connect pruža prilagodljivu kontrolu zvuka, pametnu funkciju koja automatski detektira što radite – primjerice, putujete, hodate ili čekate – a zatim prilagođava postavke zvukova iz okruženja da odgovaraju situaciji. Postavke možete i prilagoditi tako da odgovaraju vašim željama.

Brzo obraćanje pozornosti omogućuje razgovore

Morate obaviti kratak razgovor? Zadržite ruku iznad senzora dodira. Glazba će se utišati, a zvuk iz okruženja postat će glasniji.

Pogonska jedinica od 25 mm

Male, ali snažne pogonske jedinice od 25 mm s vrlo čvrstim aluminijskim kupolama i mekanim uretanskim rubnim membranama postižu isti tlak zvuka kao klasične pogonske jedinice od 40 – što je idealno za reprodukciju puni raspon frekvencija od dubokih ritmova do visokih vokala.

Potpuno autentičan zvuk

Uživajte u suptilnim nijansama studijskog zvuka u kvaliteti većoj od kvalitete s CD-a uz zvuk visoke rezolucije. Strast prema glazbi ujedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, pa ćete imati dojam da je izvođač tik ispred vas. 

Bolji zvuk putem BLUETOOTH® veze 

LDAC odašilje približno triput više podataka (pri maksimalnoj brzini prijenosa od 990 kb/s) u odnosu na standardni bežični BLUETOOTH® zvuk, što vam omogućuje uživanje u zvučnim sadržajima u vrhunskoj kvaliteti gotovo na razini zvuka visoke rezolucije, gotovo istovjetno namjenskoj žičanoj vezi.

Poboljšajte digitalnu glazbu uz DSEE HX

Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) obnavljanjem zvukova visokog raspona izgubljenih u postupku komprimiranja reproducira digitalne datoteke s bogatim, prirodnim zvukom. 

Cjelodnevna glazba i brzo punjenje

Zahvaljujući trajanju baterije od dugih 35 sati, imat ćete dovoljno napajanja čak i za dugačka putovanja. Ako vam je potrebno brzo punjenje, uz dodatni adapter za izmjeničnu struju ili bilo koji kvalitetni USB adapter možete dobiti 2,5 sata napajanja za samo 10 minuta.

Uz glasovni pomoćnik samo recite što želite

Upravljajte svojim danom uz svog asistenta. Uživajte u zabavi, povezujte se s prijateljima, dohvaćajte informacije, slušajte glazbu i pratite obavijesti, postavljajte podsjetnike i još mnogo toga

Preskakanje pjesama dodirom

Odgovarajte na pozive, upravljajte glazbom i aktivirajte Google pomoćnik ili Siri pomoću jednostavnih dodirnih kontrola.

Precizna prilagodba postavki putem telefona

Aplikacija Sony | Headphones Connect omogućuje vam da prilagođavate postavke equalisera, birate između predložaka zvuka iz okoline i još mnogo toga.

Specifikacije
Boja za dane uz prekrasnu glazbu. Ove naglavne bežične slušalice s funkcijom blokade buke h.ear on 3 dostupne su u dvije boje radi savršene usklađenosti s vašim životnim stilom. Uživajte u više glazbe i većoj udobnosti uz zvuk visoke kvalitete, digitalnoj blokadi buke uz tehnologiju s dva senzora buke, prilagodljivoj kontroli zvuka za pametno slušanje i tanjem, elegantnijem dizajnu.
  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • Digitalno uklanjanje buke i način rada za zvuk iz okoline omogućuju kontrolu nad onim što čujete

  • Bežični zvuk visoke kvalitete uz tehnologije BLUETOOTH® i LDAC™

  • Tanke, lagane i udobne, prilagođene za cjelodnevno slušanje

  • Optimizirajte zvuk uz aplikaciju Sony | Headphones Connect

Pogonski sklop
25 mm (kalotna)
DSEE HX
Da
Ulaz(i)
Stereo mini priključak
Frekvencijski odaziv
5 Hz – 40 000 Hz (JEITA)
Frekvencijski odziv (komunikacija putem Bluetooth® tehnologije)
20 Hz – 20 000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz) / 20 Hz – 40 000 Hz (uzorkovanje LDAC od 96 kHz, 990 kb/s)
Frekvencijski odziv (aktivno funkcioniranje) 
5 Hz – 40 000 Hz
Pasivno funkcioniranje
Da
NFC
Da
Duljina kabela
Pribl. 1,2 m
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu