SLUŠALICE

EXTRA BASS™ bežične slušalice WH-XB700

WH-XB700

Slika – EXTRA BASS™ bežične slušalice WH-XB700

blueblack

PMC

Kn 1.183,70

(s PDV-om)
Slike – EXTRA BASS™ bežične slušalice WH-XB700
Slike – EXTRA BASS™ bežične slušalice WH-XB700
Slike – EXTRA BASS™ bežične slušalice WH-XB700
Slike – EXTRA BASS™ bežične slušalice WH-XB700
Slike – EXTRA BASS™ bežične slušalice WH-XB700
Slike – EXTRA BASS™ bežične slušalice WH-XB700

Funkcije

EXTRA BASS™ za dubok, snažan zvuk

Budući da su dio asortimana EXTRA BASS™  tvrtke Sony, slušalice WH-XB700 pojačavaju niske frekvencije radi iznimne reprodukcije basova uz kristalno čiste vokale i tako unaprjeđuju svaki nalet prodornog ritma.

NFC i Bluetooth® za trenutno povezivanje

Komunikacija bliskog polja (NFC) i Bluetooth® uklanjaju potrebu za kabelskim vezama i složenim postavljanjem. Jednostavno prislonite uređaj koji podržava NFC uz slušalice kako biste brzo uspostavili vezu, a zatim počnite usmjeravati glazbenu kolekciju. Nemate NFC? Nema problema. Koristite Bluetooth®.

Dugo trajanje baterije za slušanje bez prestanka

Vrijeme punjenja od 4 sata pruža vam dovoljno dugo trajanje baterije koje omogućuje otprilike 30 sati reprodukcije, pa možete nastaviti sa slušanjem, pjesmu po pjesmu, miks po miks.

Brzo punjenje u situacijama kada nemate vremena

Ako je baterija slušalica pri kraju, 10-minutno brzo punjenje omogućit će vam i do 90 minuta reprodukcije. Idealno rješenje ako jurite s jednog mjesta na drugo.

Elegantan dizajn i dugotrajna udobnost slušanja

Neovisno o izgledu, jednostavan, elegantan i profinjen dizajn slušalica WH-XB700 s detaljima u jednoj boji na mjedenom kućištu savršen je spoj. Meke podstavljene školjke na slušalicama pružaju dugotrajnu udobnost, dok ih zakretni dizajn čini idealnim za slušanje omiljenih albuma bez prestanka.

Ugrađeni mikrofon za hands-free pozive

Jednostavno je razgovarati, čak i dok slušate glazbu – samo pritisnite srednju od triju tipki na slušalicama, odnosno višefunkcijsku tipku, i zahvaljujući ugrađenom mikrofonu preuzimajte handsfree pozive s određenih pametnih telefona. Jednostavno prebacujte između pjesama i poziva, bez potrebe za skidanjem slušalica.

Prilagodite svoj zvuk

Odaberite savršen zvuk za svaku pjesmu. Inovativna aplikacija Sony | Headphones Connect omogućuje vam da prilagodite razine basa i pruža vam predloške za stil zvuka koji se čuje s pozornice na otvorenom, u klubu, dvorani ili areni.

Glasovni pomoćnik – budite pametniji

Upravljajte svojim danom tako da se putem mikrofona ugrađenog u slušalice povežete s glasovnim asistentom na pametnom telefonu . Uživajte u zabavnim sadržajima, povežite se s prijateljima, dohvaćajte informacije, slušajte glazbu i pratite obavijesti, postavljajte podsjetnike i još mnogo toga.

Specifikacije
Prigrlite bas. EXTRA BASS™ slušalice WH-XB700 objedinjuju snažan EXTRA BASS™ zvuk, kristalno čiste vokale, Bluetooth® vezu, dugo trajanje baterije, elegantan dizajn i udobnost i praktičnost svakodnevne upotrebe.
  • EXTRA BASS™ za dubok, snažan zvuk

  • Slušanje jednim dodirom uz tehnologije Bluetooth® i NFC

  • Trajanje baterije do 30 sati uz brzo punjenje

  • Elegantan dizajn i dugotrajna udobnost slušanja

  • Ugrađeni mikrofon za hands-free pozive

Pogonski sklop
30 mm (kalotni)
S-Master HX
Ne
Frekvencijski odaziv
5 Hz – 22 000 Hz (JEITA)
Frekvencijski odziv (komunikacija putem Bluetooth® tehnologije)
20 Hz – 20 000 Hz (uzorkovanje 44,1 kHz)
Pasivno funkcioniranje
Da
NFC
Da
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu