WH-XB700

Život uz EXTRA BASS™

EXTRA BASS™ slušalice WH-XB700 objedinjuju iznimni zvuk basa s vrhunskom jasnoćom glasa, potpunom bežičnom slobodom i nenadmašnom udobnošću i praktičnošću.

Logotip EXTRA BASS
Izniman bas za dubok, snažan zvuk

Budući da su dio asortimana EXTRA BASS™  tvrtke Sony, slušalice WH-XB700 pojačavaju niske frekvencije radi iznimne reprodukcije basova uz kristalno čiste vokale i tako unaprjeđuju svaki nalet prodornog ritma.

Uživajte u bežičnoj slobodi uz tehnologiju NFC i Bluetooth®

Komunikacija bliskog polja (NFC) i Bluetooth® uklanjaju potrebu za kabelskim vezama i složenim postavljanjem. Jednostavno prislonite uređaj koji podržava NFC uz slušalice kako biste brzo uspostavili vezu, a zatim počnite usmjeravati glazbenu kolekciju. Nemate NFC? Nema problema. Koristite Bluetooth®.

Ikona za 30-satno trajanje baterije
Dugo trajanje baterije za slušanje bez prestanka

Vrijeme punjenja od 4 sata pruža vam dovoljno dugo trajanje baterije koje omogućuje otprilike 30 sati reprodukcije, pa možete nastaviti sa slušanjem, pjesmu po pjesmu, miks po miks.

Stilska slika brzog punjenja slušalica WH-XB700
Brzo punjenje u situacijama kada nemate vremena

Ako je baterija slušalica pri kraju, 10-minutno brzo punjenje omogućit će vam i do 90 minuta reprodukcije. Idealno rješenje ako jurite s jednog mjesta na drugo.

Elegantan dizajn i dugotrajna udobnost slušanja

Neovisno o izgledu, jednostavan, elegantan i profinjen dizajn slušalica WH-XB700 s detaljima u jednoj boji na kućištu basa savršen je spoj. Meki podstavljeni jastučići slušalica pružaju dugotrajnu udobnost, što ih čini idealnima za slušanje omiljenih albuma bez prestanka.

Stilska snimka muškarca koji upućuje poziv bez korištenja ruku pomoću slušalica WH-XB700
Ugrađeni mikrofon za hands-free pozive

Jednostavno prebacujte između pjesama i poziva, bez potrebe za skidanjem slušalica. Pritisnite višefunkcijsku tipku na lijevom kućištu i ugrađeni će vam mikrofon omogućiti preuzimanje handsfree pozive s odabranih pametnih telefona.

Logotip Sony | Headphones Connect
Prilagodite svoj zvuk

Odaberite savršen zvuk za svaku pjesmu. Inovativna aplikacija Sony | Headphones Connect omogućuje vam da prilagodite razine basa i pruža vam predloške za stvaranje atmosfere slušanja kao u klubu i areni ili na otvorenom.

Logotipi za aplikacije Google asistent i Amazon Alexa
Pametniji pristup uz omiljeni glasovni pomoćnik Google asistent, Amazon Alexa i Siri

Upravljajte danom povezivanjem glasovnog asistenta na mobitelu putem ugrađenog mikrofona na slušalicama. Uživajte u zabavnim sadržajima, povežite se s prijateljima i informacijama, slušajte glazbu i obavijesti, postavljajte podsjetnike itd.

Certificirane slušalice za prilagođeno iskustvo

Optimizirajte iskustvo analiziranjem oblika uha i uživajte u vrhunskom prožimajućem doživljaju glazbe uz slušalice s certifikatom 360 Reality Audio i aplikaciju Sony | Headphones Connect.

Osoban kinematografski doživljaj

Uz BRAVIA XR™ i bežični odašiljač WLA-NS7

Uživajte u uzbudljivom Dolby Atmos® doživljaju i prostornom zvuku od 360 stupnjeva koji se prilagođava vašim ušima uz BRAVIA XR i ove slušalice koje koriste bežični odašiljač WLA-NS7.  

Muškarac sjedi na kauču u dnevnoj sobi i sluša slušalice s pomoću bežičnog odašiljača
360 Spatial Sound Personalizer

Uz aplikaciju Sony | 360 Spatial Sound Personalizer uživat ćete u doživljaju zvuka optimiziranom za vas. Aplikacija bilježi i analizira oblik vašeg uha da bi vam slušalice mogle stvoriti osobno polje prostornog zvuka nakon uparivanja s televizorima BRAVIA XR™.

Bežični odašiljač WLA-NS7 sa slušalicama na ormariću povezan s BRAVIA TV-om montiranim na zid
Doživljaj zvuka Dolby Atmos

Kad na televizor BRAVIA XR™ povežete bežični odašiljač Sony WLA-NS7 , slušalice stvaraju idealni raspored fantomskih zvučnika svuda oko vas da biste doživjeli zvuk Dolby Atmos. Uronite u scenu i osjećajte se odlično u središtu akcije.

Artist_connection
Isprobajte oglednu glazbu na reproduktoru uz aplikaciju Artist Connection

Specifikacije i značajke

Prigrlite bas. EXTRA BASS™ slušalice WH-XB700 objedinjuju snažan EXTRA BASS™ zvuk, kristalno čiste vokale, Bluetooth® vezu, dugo trajanje baterije, elegantan dizajn i udobnost i praktičnost svakodnevne upotrebe.
  • EXTRA BASS™ za dubok, snažan zvuk

  • Slušanje jednim dodirom uz tehnologije Bluetooth® i NFC

  • Trajanje baterije do 30 sati uz brzo punjenje

  • Elegantan dizajn i dugotrajna udobnost slušanja

  • Ugrađeni mikrofon za hands-free pozive

POGONSKA JEDINICA
30 mm (kalotni)
S-Master HX
Ne
FREKVENCIJSKI ODZIV (KOMUNIKACIJA PUTEM BLUETOOTHA®)
20 Hz – 20 000 Hz (uzorkovanje 44,1 kHz)
PASIVNI RAD
Da
NFC
Da
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu