WH-XB910N – slika pod kutom
WH-XB910N – slika prednje strane
WH-XB910N – slika bočne strane
WH-XB910N – slika stražnje strane
WH-XB910N – slika bočne strane sklopljenih slušalica
WH-XB910N u kućištu s otvorenim poklopcem
WH-XB910N – slika pod kutom
WH-XB910N – slika prednje strane
WH-XB910N – slika bočne strane
WH-XB910N – slika stražnje strane
WH-XB910N – slika bočne strane sklopljenih slušalica
WH-XB910N u kućištu s otvorenim poklopcem
Prepustite se basu poput onog u klubovima

Približite se glazbi koju volite. Uz izvanredan bas i poboljšanu blokadu buke slušalice WH-XB910N ostavljaju dojam vaših omiljenih festivala i klubova.

Pogledajte slušalice WH-XB910N
Logotip EXTRA BASS
EXTRA BASS™ za iznimno dubok, snažan zvuk

Slušalice s funkcijom blokade buke WH-XB910N poboljšavaju sve niske frekvencije za izvanredan bas. Poseban kanal za bas u kućištu slušalica i povećana zbijenost zraka između pogonske jedinice i bubnjića pomažu pri postizanju preciznih, snažnih ritmova koji naglašavaju svaku skladbu. Pri tome ove bežične slušalice održavaju jasnoću glasa te tako pružaju prekrasno obogaćen, zaokružen doživljaj slušanja. 

Blokada buke za potpuno uživanje u glazbi

Uz tehnologiju s dva senzora buke na slušalicama WH-XB910N uživat ćete u novoj razini digitalne blokade buke. Sada možete potpuno isključiti svijet oko sebe i uživati u vlastitoj zabavi za jednu osobu uz omiljenu glazbu. 

Crne slušalice WH-XB910N na stolu pokraj kave i pametnog telefona
Kristalno čisti pozivi

Zahvaljujući tehnologiji preciznog prepoznavanja glasa, koja kombinira dva ugrađena mikrofona i naprednu obradu zvučnih signala, slušalice WH-XB910N omogućuju vrhunsku kvalitetu poziva.

Poboljšajte zvuk svoje omiljene glazbe

Kada se glazbeni izvor komprimira, gubi elemente visoke frekvencije koji unose detalje i bogatstvo u pjesme. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) vjerno obnavlja te elemente radi stvaranja vrlo kvalitetnog zvuka koji je bliži originalnoj snimci.

Logotip za DSEE

Ilustracija s uputama za prilagodbu zvuka s pomoću značajke ekvilizatora u aplikaciji Sony Headphones Connect
Vaš zvuk, upravo onakav kakav želite

Prilagodite zvuk vlastitim željama. Odaberite gotovu postavku da biste kvalitetu zvuka uskladili sa žanrom glazbe. Ili stvorite i spremite vlastite postavke s pomoću značajke prilagođenog ekvilizatora u aplikaciji Sony│Headphones Connect.

Više prirodnog zvuka iz okoline

Uz dva zvučnika usmjerena prema naprijed i prema natrag, WH-XB910N registrira više zvukova iz vaše okoline. Uživajte u prirodnom doživljaju slušanja i ostanite svjesni okoline. Uz aplikaciju Sony | Headphones Connect možete blokirati buku tako da nastavite čuti ključne zvukove.

Krupni plan kućišta slušalica WH-XB910N uz prikaz gumba
Krupni plan trake za glavu i desnog kućišta slušalica WH-XB910N
Prilagođava zvuk vašim aktivnostima

Prilagodljiva kontrola zvuka pametna je funkcija koja prepoznaje gdje se nalazite i što radite, a zatim prilagođava zvukove iz okoline radi idealnog doživljaja slušanja.

Karta s ulicama na kojoj su prikazane oznake lokacije za dom, školu i ured
Pamti vaše omiljene lokacije

Prilagodljiva kontrola zvuka s vremenom počinje prepoznavati mjesta koja često posjećujete, primjerice ured, teretanu ili omiljeni kafić, te prilagođava zvuk tom okruženju.

Ikona baterije od 30 h + ikona brzog punjenja od 10 min / 4,5 h
Cjelodnevno slušanje, brzo punjenje

Uz do 30 sati trajanja baterije imat ćete dovoljno snage za višednevne izlete i duge festivalske vikende. Ako ste u žurbi, brzo punjenje od 10 minuta daje vam 4,5 sata dodatnog vremena reprodukcije uz dodatni adapter za izmjeničnu struju.

Upravljanje nadohvat ruke

Promijenite pjesmu, prilagodite glasnoću i upućujte ili primajte pozive dodirivanjem dodirne pločice na bočnoj strani slušalica ili povlačenjem prstom po njoj. Želite brzo čuti glasove i zvukove oko sebe? Stavite ruku na kućište da biste odmah stišali zvuk i čuli zvuk iz okoline.

Dodirne kontrole na desnoj slušalici slušalica WH-XB910N
Logotipi za ugrađene servise OK Google i Alexa
Kompatibilno sa značajkama Google asistent i Alexa

Zabavljajte se, komunicirajte, pratite informacije i obavijesti, slušajte glazbu, postavljajte podsjetnike i još mnogo toga. Da biste pokrenuli Alexu, recite "Alexa".

Ikona Fast Pair
Lako pronađite slušalice uz Fast Pair

Značajka Fast Pair omogućuje jednostavno uparivanje slušalica s Android™ uređajima. Jednim dodirom skočnih uputa slušalice WH-XB910N možete brzo i jednostavno upariti s Android™ uređajima putem tehnologije Bluetooth®. Uz to jednostavno možete i otkriti gdje ste ostavili slušalice tako da aktivirate njihov zvučni signal ili provjerite njihovu zadnju lokaciju na pametnom telefonu. Kada razina baterije slušalica postane niska, dobit ćete obavijest da biste znali da ih morate napuniti.

Ikona Swift Pair
Lako povezivanje s PC-jem uz Swift Pair

Značajka Swift Pair omogućuje brzo i jednostavno uparivanje slušalica WH-XB910N s računalom sa sustavom Windows 10 putem tehnologije Bluetooth®. Kada odaberete način uparivanja, na obližnjim uređajima sa sustavom Windows 10 prikazat će se skočne upute za uparivanje. 

Muškarac sjedi za stolom i radi na prijenosnom računalu noseći slušalice WH-XB910N
Jednostavno se prebacujte između uređaja

Slušalice WH-XB910N za potpunu se praktičnost putem veze u više točaka mogu istodobno upariti s dva Bluetooth® uređaja. Kada primite poziv, slušalice će znati koji uređaj zvoni i automatski se s njime spojiti. Moći ćete i brzo i jednostavno dodirom gumba mijenjati slušalice na bilo koji od dva uređaja.

Tako udobne da ćete zaboraviti da ih nosite.
Savršeno prianjanje sprječava rasipanje zvuka

S pomoću klizača pronađite idealan položaj i uživajte u satima ugodnog slušanja. Glazba ostaje unutra, a buka ostaje vani za izvrstan akustični doživljaj.

Cjelodnevna glazba i udobnost 

Slušalice WH-XB910N imaju meke ovalne jastučiće za uši, što znači da se nikada nećete morati odmarati od omiljene glazbe, filmova i serija. Udobni materijali od sintetičke kože i uretana u kombinaciji s optimalnom strukturom i dimenzijama jastučića za uši jamče izvanrednu udobnost prilikom nošenja.

Crne slušalice WH-XB910N, sklopljene
Sklopivi dizajn za praktično korištenje

Školjke slušalica zakreću se prema unutra, pa idealno pristaju u kompaktno kućište.

Crne slušalice WH-XB910N u kućištu otvorenog poklopca
Torbica za nošenje za jednostavno putovanje

Isporučena torbica za nošenje izdržljiva je i uključuje kabel za žično slušanje.

Certificirane slušalice za prilagođeno iskustvo

Optimizirajte iskustvo analiziranjem oblika uha i uživajte u vrhunskom prožimajućem doživljaju glazbe uz slušalice s certifikatom 360 Reality Audio i aplikaciju Sony | Headphones Connect.

Slika tri zdjele s održivim materijalima
Fokus na održivost

Naši proizvodi izgledaju elegantno, ali su i ekološki izrađeni. U ambalaži slušalica WH-XB910N nema plastike, što odražava Sonyjevu predanost smanjenju utjecaja naših proizvoda i praksi na okoliš.

Specifikacije i značajke

Prepustite se basu poput onog u klubu za istinski koncertni doživljaj uz poboljšanu blokadu buke i bežičnu slobodu. Ove su Bluetooth® slušalice udobne za nošenje te vam omogućuju cjelodnevno uživanje u glazbi i istodobnu komunikaciju s prijateljima zahvaljujući vezi u više točaka i kristalno čistoj kvaliteti poziva.
  • EXTRA BASS™ zvuk i digitalna blokada buke

  • DSEE™ obnavlja visokofrekventne zvukove i precizne zvukove utišavanja izgubljene kompresijom

  • Cjelodnevno slušanje uz trajanje baterije do 30 sati

  • Jednostavni pozivi bez upotrebe ruku i glasovni pomoćnik uz riječ za buđenje

  • Bežična sloboda uz Bluetooth® tehnologiju i vezu u više točaka

POGONSKA JEDINICA
40 mm
ULAZ(I)
Stereo mini priključak
FREKVENCIJSKI ODZIV
7 Hz – 25 000 Hz (JEITA)
FREKVENCIJSKI ODZIV (KOMUNIKACIJA PUTEM BLUETOOTHA®)
20 Hz – 20 000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz) / 20 Hz – 40 000 Hz (uzorkovanje LDAC od 96 kHz, 990 kb/s)
FREKVENCIJSKI ODZIV (AKTIVNI RAD)
7 Hz – 25 000 Hz
PASIVNI RAD
Da
DULJINA KABELA
Pribl. 1,2 m
DSEE
Da
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu