Slike – Slušalice H1 Balanced Armature koje se umeću u uši
Slike – Slušalice H1 Balanced Armature koje se umeću u uši
Slike – Slušalice H1 Balanced Armature koje se umeću u uši
Uvod u inovaciju

XBA-H1 razvijen je da bi zadovoljio velike zahtjeve glazbenika te proizvodi kristalno čiste vokale i duboke ugodne basove zbog inovativnog postava hibridne pogonske jedinice.

slušalice koje se umeću u uši, zvučnici
Sustav hibridnih pogonskih jedinica

Dinamičke i pogonske jedinice uravnotežene armature kombiniraju se u svrhu postizanja najbogatijeg basa, uglađenih srednjih tonova i jasnih visokih tonova radi vjerne reprodukcije.

slušalice koje se umeću u uši, silikonska glava
Opcije umetka za uho

Udobni umeci za uši od spužvastog silikona dostupni su u tri veličine pa možete biti sigurni da će vam udobno prianjati i da neće kliziti, a buka okruženja bit će svedena na najmanju mjeru.

Ogroman skok naprijed

Uživajte u inženjerstvu zvuka koji očarava

Slušalice XBA-H1 imaju moćnu kombinaciju dinamičke pogonske jedinice od 9 mm i pogonske jedinice uravnotežene armature za nevjerojatnu jasnoću tonova u cijelom rasponu čujnih frekvencija.

XBA izbliza
Genijalan dizajn

Osim vrhunskih radnih značajki zvuka, slušalice XBA-H1 koje se umeću u uši dizajnirane su s nekoliko ključnih značajki koje osiguravaju udobnost i prilagodljivost među kojima su kućište koje ublažava vibracije i kabel koji sprječava zapetljavanje.

Specifikacije i značajke

  • Sustav hibridne zvučne jedinice za duboke basove i kristalno čiste visoke tonove

  • Priložena je meka torbica za praktično nošenje na putovanja bez zapetljavanja

  • Kontrola odaziva na ritam smanjuje pojavu izobličenja basova

  • Udobni silikonski umeci za uši koji dobro prianjaju

  • Lagane za vrhunsku prenosivost glazbe

Pogonski sklop
Hibridna dvosistemska
Frekvencijski odaziv
5 – 25.000 Hz
Duljina kabela
1,2 m

Sadržaj pakiranja

Hibridni umeci za uši od silikona i gume (veličine SS x2, S x2, M x2, L x2), Umeci za uši od spužvastog silikona (veličine SS x2, S x2, M x2, L x2), Torbica za nošenje, Sličica, Prilagodba kabela

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu