Slike – Slušalice XBA-N3AP / XBA-N3BP koje se umeću u uho
Slike – Slušalice XBA-N3AP / XBA-N3BP koje se umeću u uho
Slike – Slušalice XBA-N3AP / XBA-N3BP koje se umeću u uho
Nevjerojatan zvuk u malom kućištu

Slušajte jasan zvuk širokog spektra u cijelom frekvencijskom rasponu. Ove sofisticirane slušalice koje se umeću u uho uz novi HD sustav hibridnog pogona donose mnoštvo finih detalja u malom.

Zvuk visoke rezolucije
Zvuk visoke rezolucije

Zahvaljujući zvuku visoke razlučivosti, uživajte u suptilnim nijansama zvuka kvalitete veće od kvalitete CD-a, kao da slušate zvuk studijske kvalitete. 

LCP HD sustav hibridnog pogona
LCP HD sustav hibridnog pogona 

Uparuje dinamičnu pogonsku jedinicu s LCP dijafragmom za bogate bas tonove i glatke tonove srednjeg raspona, uz Balanced Armature pogonsku jedinicu za prodorne visoke tonove.     

Tehnologija Sound Space Control
Tehnologija Sound Space Control

Prošireno otvoreno kućište i poboljšani protok zraka poboljšava zvučni raspon radi bogatijeg i prirodnijeg zvuka.     

Uravnotežena snaga

Zvuk se optimizira u cijelom frekvencijskom rasponu uz HD sustav hibridnog pogona

9-milimetarska dinamična pogonska jedinica zadržava snagu za duboke basove i čiste tonove srednjeg raspona, a da pritom ne iskoči kao ostale pogonske jedinice, dok nepropusna Balanced Armature pogonska jedinica daje trajniji prirodan zvuk visoke frekvencije. Obje se pogonske jedinice nadopunjuju tako da se zadrži trajan zvučni odziv u cijelom frekvencijskom rasponu.

Presudan je zračni protok

Tehnologija Sound Space Control

Veći zračni protok u proširenom kućištu omogućuje veći prostor za pomicanje pogonske jedinice i rezonanciju zvuka. Rezultat je prirodniji zvuk bogatijih tonova srednjeg raspona i uravnoteženih tonova raspona od niskih do visokih. 

Zvuk visoke rezolucije

Prijenos 3,2 puta više podataka

Izvucite ono najbolje iz svake pjesme

Poput prelaska sa standardne na HD rezoluciju kod videozapisa, zvučni zapisi visoke rezolucije kvalitetniji su od mp3 i CD formata zbog čega ćete moći čuti svaki dah, svaki ritam, svaku notu. 

Minijaturna sofisticiranost

Velika preciznost tehnologije zvuka integrirana je u malom kućištu. U futroli koja se uz njih dobiva ove lagane slušalice bez problema možete ponijeti sa sobom. 

Potpuna udobnost

Naše slušalice Triple-Comfort Earbuds, dostupne u tri veličine, dobro prianjaju svim oblicima ušiju. Zahvaljujući kombinaciji gume i posebno razvijenog spužvastog silikona, savršene su i u pogledu stabilnosti i u pogledu udobnosti.         

Zamijenite kabel

Zamijenite kabele i iskoristite kvalitetne dodatne kabele, koji omogućuju još kvalitetniji zvuk. Odaberite simetrični kabel sa zasebnom lijevom i desnom žicom za uzemljenje, kojima se smanjuje preklapanje signala.

Certificirane slušalice za prilagođeno iskustvo

Optimizirajte iskustvo analiziranjem oblika uha i uživajte u vrhunskom prožimajućem doživljaju glazbe uz slušalice s certifikatom 360 Reality Audio i aplikaciju Sony | Headphones Connect.

Artist_connection
Isprobajte oglednu glazbu na reproduktoru uz aplikaciju Artist Connection

Specifikacije i značajke

Slušajte jasan zvuk širokog spektra u cijelom frekvencijskom rasponu. Ove sofisticirane slušalice koje se umeću uho, s novim HD sustavom hibridnog pogona koji sadrži LCP dinamičnu pogonsku jedinicu i tehnologiju Sound Space Control, daju širu zvučnu sliku u malom kućištu.
  • Podrška za zvuk visoke rezolucije

  • Sustav HD hibridnog pogona za duboke basove i kristalno čiste visoke tonove

  • Kontrola odaziva na ritam smanjuje pojavu izobličenja basova

  • Udobni silikonski umeci za uši koji dobro prianjaju

  • Lagane za vrhunsku prenosivost glazbe

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu