Vaše omiljene aplikacije, još bolje

Uz mnoštvo jedinstvenih značajki za zabavu na našim pametnim televizorima moći ćete svoje omiljene aplikacije koristiti na najbolji način.

Preko 5000 ap., više nego na drugim pam. TV-ima

Prenesite kino-doživljaj u svoj dom uz filmove koje dobivate uz BRAVIA XR™

Čeka vas mnogo filmova. Uz tehnologiju BRAVIA XR, Pure Stream™ i IMAX® Enhanced sve što gledate ima nevjerojatnu sliku i vrhunski zvuk.

Vrhunski Netflix doživljaj

Daljinski upravljač Preporučuje Netflix usmjeren prema televizoru
Netflix preporučuje naše pametne televizore

Netflix pojednostavnjuje pronalaženje televizora boljih radnih značajki uz lakši pristup aplikacijama i nove, pametnije značajke. Namjenski gumb i glasovno upravljanje na televizorima koje preporučuje Netflix pojednostavnjuju pristup serijama i filmovima. 

Logotip za Netflix Calibrated Mode
Studijska kvaliteta uz Netflix Calibrated Mode

Taj je način razvijen posebno za uživanje u originalnim sadržajima servisa Netflix i reprodukciju iste kvalitete slika na TV-u kao i u televizijskom studiju. Uz Netflix Calibrated Mode autorova vizija i namjera vjerno su očuvani.

Četveročlana obitelj na crvenom kauču pozorno gleda TV i jede kokice
To je pravi način gledanja filmova

Gledajte omiljene filmove na posve nov način uz više dramatike i realizma na televizoru osmišljenom za pružanje autentičnog doživljaja kina u vlastitom domu.

Logotip IMAX Enhanced

Neki Sonyjevi televizori kao proizvodi s tehnologijom IMAX Enhanced mogu reproducirati boju, kontrast, oštrinu i zvuk visoke kvalitete. U vlastitom domu možete uživati u punom doživljaju zabave na televizoru koji koristi sve prednosti IMAX Enhanced sadržaja.

Logotip za Dolby Vision / Atmos

Uživajte u uzbuđenjima kino-dvorane u vlastitom domu. Dolby Vision™ udiše život u svaku scenu za autentičnost gledanja, a Dolby Atmos™ ispunjava prostoriju bogatim surround zvukom.

Zabava koju volite. Uz pomoć Googlea.

Više od 700 000 filmova i epizoda TV serija na jednom mjestu. Google TV objedinjuje vaše omiljene sadržaje iz svih aplikacija i pretplata i organizira ih za vas. Pronađite naslov tako da ga izgovorite. Možete i pretražiti preporuke tako da kažete npr. „pokaži mi avanturističke TV serije”.