Slike – MV1 snimač muzičkih videozapisa
Slike – MV1 snimač muzičkih videozapisa
Slike – MV1 snimač muzičkih videozapisa
Slike – MV1 snimač muzičkih videozapisa
Slike – MV1 snimač muzičkih videozapisa
Slike – MV1 snimač muzičkih videozapisa

Funkcije

Linear PCM i AAC audio formati za raznovrsnost snimanja

Za CD kvalitetu zvuka i jednostavan prijenos na internet odaberite snimanje u nekomprimiranom Linear PCM (LPCM) ili AAC formatu

Širokokutni (120 °) Carl Zeiss® Tessar® objektiv

Širokokutni Carl Zeiss® Vario-Tessar® objektiv od 120° omogućuje vam ne samo da snimite vrlo kvalitetne videozapise vrhunske rezolucije, kontrasta i reprodukcije boja, već i da cijelu grupu snimite u jednom kadru, čak i izbliza. Idealan za sve uvjete - od snimanja proba do nastupa uživo.

EXMOR R® CMOS senzor idealan je za slabo osvjetljenje

EXMOR R® CMOS senzor tvrtke Sony izuzetno je osjetljiv i snima izraze lica i brze pokrete čak i na mračnim mjestima kao što su studiji ili pozornice.

Duboki stereo zvuk s X/Y mikrofonom od 120°

HDR-MV1 opremljen je X/Y mikrofonom od 120° za snimanje stereo zvuka, no za razliku od pametnih telefona i konvencionalnih kamkordera, široki kut omogućuje vam da snimite svaku odsviranu notu, čak i u natrpanim prostorima. Osim toga, snimanje je fokusirano na centar pa se vođa grupe, najčešće pjevač, nikada neće izgubiti.

Dodatni vanjski mikrofon

Na ulaz za mikrofon priključite omiljeni mikrofon i koristite ga prilikom snimanja

Daljinsko upravljanje jednim dodirom i dijeljenje jednim dodirom

Daljinsko upravljanje jednim dodirom omogućava upotrebu pametnog telefona ili tableta kao tražila i daljinskog upravljača za digitalni fotoaparat, a dijeljenje jednim dodirom omogućava prijenos fotografija i videozapisa s fotoaparata. ...U svakom slučaju, instaliranjem aplikacije Imaging Edge Mobile na pametni telefon ili tablet sa sustavom Android koji podržava NFC izbjegavate složeno postavljanje i uspostavljate bežičnu vezu jednostavnim prislanjanjem uređaja uz fotoaparat. Sada pomoću pametnog telefona možete upravljati fotoaparatom i fotografirati iz prethodno nedostupne točke ili biti na vlastitoj skupnoj fotografiji, kao i trenutačno prenositi te fotografije na pametni telefon za dijeljenje na društvenim mrežama. Nemate NFC? Nema problema. Možete izvršiti i ručno uparivanje uređaja.

Saznajte više

Snimanje vrlo kvalitetnih HD videozapisa (30p)

Snimite vrlo kvalitetne 1920x1080/30p HD videozapise čak i pri slabom osvjetljenju. mp4 format idealan je za uživanje u HD filmovima na računalu, Mac® računalu ili internetu i za njihovo dijeljenje.

Usklađivanje zvuka i slike osigurava preciznu reprodukciju

Uskladite zvuk s izgovorenim sadržajem. Funkcija usklađivanja zvuka s izgovorenim sadržajem prilagođava zvuk na HDR-MV1 snimaču prilikom reprodukcije slike na drugim uređajima. Reprodukcija je uvijek profesionalna.

Ručno prilagodite razine snimanja i jednostavno ih pratite na LCD zaslonu dijagonale 2,7 inča

Brzo upravljajte snimanjem, precizno ga prilagodite i poboljšajte. Ručno prilagodite razinu snimanja u 31 korak kako biste postavili odgovarajuću razinu za okruženje snimanja. Razinu snimanja pratite jednim pogledom na svijetlom LCD zaslonu dijagonale 2,7 inča.

Pomoću USB priključka možete istovremeno puniti bateriju i prenositi podatke

HDR-MV1 ima USB priključak pomoću kojeg istovremeno možete puniti bateriju i pristupiti sadržaju putem računala. Uz to, isporučena baterija i dodatni adapter za izmjeničnu struju (kupuje se zasebno, AC-UD10) omogućuju vam upotrebu tijekom punjenja uređaja.

Niskopropusni filtar smanjuje buku i poboljšava jasnoću zvuka

Snimač glazbenih videozapisa opremljen je niskopropusnim filtrom koji smanjuje tonove niskih frekvencija. Savršen za smanjenje buke za vrijeme snimanja poput zvukova koje proizvode klimatizacijski uređaji ili vjetar; vaš videozapis zvuči izvanredno, čak i kada je snimljen u najzahtjevnijim uvjetima.

Jednostavno se može koristiti i kao Linear PCM snimač

Ponekad vam nije potrebna slika, kao kada snimate pjesmu u nastajanju i želite je podijeliti s ostalim članovima grupe. HDR-MV1 se tada može koristiti kao brz i jednostavan Linear PCM snimač i snimati samo zvuk. Uz to, opremljen je malenim zvučnikom pomoću kojeg bez slušalica možete izvršiti jednostavne provjere zvuka.

Navoj za stativ za izuzetno stabilno snimanje

Zaboravite drhtavu sliku karakterističnu za snimanje uređajima iPhone i nekim kamkorderima. Odlučite se za profesionalni izgled i jasnu i čistu sliku pa pomoću ugrađenog navoja postavite HDR-MV1 na stativ.

Linijski ulaz omogućuje vam spajanje vanjskih uređaja

Pomoću izlaznog linijskog terminala jednostavno spojite HDR-MV1 i studijsku opremu kao što su miksete.

Specifikacije

  • Usmjereni, 120 stupnjeva X/Y stereo mikrofon

  • Videozapisi u 1080p Full HD rezoluciji

  • ZEISS® Tessar objektiv

  • Ugrađena funkcija Wi-Fi

  • NFC povezivanje jednim dodirom

Vrsta objektiva
ZEISS® Tessar objektiv
Vrsta senzora
EXMOR R® CMOS senzor 1/2,3 (7,77 mm) s pozadinskim osvjetljenjem
Vrsta zaslona
Clear Photo LCD™ zaslon dijagonale 6,7 cm (2.7) (230K) širokog formata (16:9) (960x240)
Ulazni i izlazni terminali
HDMI® izlaz (mikro), Linijski ulaz (analogni audio), Multi/mikro USB, Ulaz za mikrofon, Utikač za slušalice, Utor za memorijsku karticu

Sadržaj pakiranja

Punjiva baterija (NP-BX1), Mikro USB kabel, Poklopac za leću, Traka poklopca, "Vodič za rukovanje"

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu