ID oznaka članka : 00171978 / Posljednja izmjena : 16/04/2019Ispis

Prestanak obavijesti o podršci za proizvode s operacijskim sustavom Windows Vista

  Objavljeno: 02. ožujka 2017.


  Cijenjeni kupci,

  tvrtka Microsoft® Corporation najavila je da od 11. travnja 2017. neće više pružati podršku za operacijski sustav Windows Vista™ i od tada tvrtka Microsoft više ne pruža zaštitna ažuriranja, popravke i tehničku podršku.


  U skladu s navedenim, tvrtka Sony više neće biti u mogućnosti pružiti pomoć za bilo kakve tehničke probleme, probleme s kvalitetom ili probleme zaštite ako su povezani s operacijskim sustavom Windows Vista i više neće moći pružiti zaštitna ažuriranja i provoditi izmjene i potvrde na Sony proizvodima koji rade na operacijskom sustavu Windows Vista.  Zbog toga vas obavještavamo da ti proizvodi možda neće ispravno ili zaštićeno raditi ako ih i dalje budete upotrebljavali s operacijskim sustavom Windows Vista.


  Određeni su proizvodi kompatibilni s novijim verzijama operacijskih sustava Windows.
  Informacije o kompatibilnosti i ažuriranjima operacijskog sustava Windows potražite na internetskoj stranici za svoj model.


  Napomena: Tvrtka Sony ne može pružati podršku za nove tehničke probleme, probleme s kvalitetom ili probleme zaštite na našim proizvodima na kojima se upotrebljavaju starije verzije operacijskog sustava Windows, poput Windows® 95, Windows® 98, Windows® Me, Windows® 2000, Windows® XP itd. za koje je tvrtka Microsoft ukinula podršku.