ID oznaka članka : 00198943 / Posljednja izmjena : 24/05/2018

Ažuriranje programskih datoteka za Android TV uređaje tvrtke Sony iz 2018. (serija XF75, XF80, XF83, XF85, XF87, XF90 i AF8) – 24. svibnja 2018.

Primjenjivi proizvodi i kategorije navedenog članka

Sa zadovoljstvom najavljujemo da 23. svibnja 2018. puštamo novo ažuriranje programskih datoteka (6 560) izravno na vaš televizor i da ćemo ih puštati postepeno tijekom lipnja.

Novo ažuriranje programskih datoteka poboljšava rad televizora sljedećim nadogradnjama:

  • Uvodi podršku za Dolby Vision za aplikacije/usluge strujanja videozapisa instalirane na televizoru, kao što su Amazon Prime Video i Netflix.*
  • Uvodi značajku dodavanja novih aplikacija u opciju „My Apps“ (Moje aplikacije) na traci izbornika televizora.


Ostale najvažnije informacije/poboljšanja su sljedeća:

  • Poboljšava kontrolu tehnologije X-Motion Clarity


Preporučen način na koji možete primati ažuriranja jest provjeriti je li postavka Automatic software download (Automatsko preuzimanje softvera) uključena na vašem televizoru. Ako je, ažuriranja bi se trebala automatski preuzimati na vašem televizoru.

Možete preuzeti ažuriranje i s europske stranice za podršku te ažurirati svoj televizor s pomoću USB izbrisivog memorijskog uređaja.

Težeći inovativnosti i ukupnoj kvaliteti proizvoda, Sony uvijek uzima u obzir povratne informacije kupaca.
 

[Applicable model series] (Serija obuhvaćenih modela televizora)

  • Android TV uređaji tvrtke Sony iz 2018.: serija XF75, XF80, XF83, XF85, XF87, XF90 i AF8

 

Niste sigurni u koju seriju televizora spada vaš model? Ovo su neki primjeri:

  • KD-43XF8096

  • KD-55XF9005

  • KD-65AF8
     

* Odabrani televizori tvrtke Sony (serije XF90 i AF8) podržavat će Dolby Vision, a ažuriranje softvera u Europi odvijat će se tijekom lipnja 2018. Za uživanje u sadržaju Dolby Vision aplikacija/usluga usmjeravanja videozapisa mora podržavati Dolby Vision. Dodatne informacije zatražite od davatelja aplikacije/usluga. Osim toga, nakon što Sony TV primi ažuriranje softvera, za uređaje s reprodukcijom Dolby Vision (kao što su multimedijski uređaji za reprodukciju usmjeravanjem i UHD Blu-ray uređaji za reprodukciju), koji su spojeni na Sony TV pomoću sučelja HDMI, bit će potrebno i ažuriranje softvera za podršku reprodukcije Dolby Vision putem uređaja. Za više informacija o vremenu ažuriranja za određeni uređaj za reprodukciju, obratite se proizvođaču uređaja za reprodukciju.