ID oznaka članka : 00206141 / Posljednja izmjena : 27/06/2019Ispis

Ponašanje slušalica WH-1000XM3 u hladnom okruženju – 27. prosinca 2018.

  Nedavno smo otkrili da se naše slušalice WH-1000XM3 mogu povremeno neočekivano ponašati ako se temperatura okoline naglo i znatno promijeni. Uslijed toga može doći do nagle promjene glasnoće ili preskakanja pjesama.

  Iako naše slušalice WH-1000XM3 zadovoljavaju sve standarde kvalitete, razumijemo da takvo ponašanje može izazvati neugodnosti. Provest ćemo temeljito istraživanje problema, no želimo vam kao važnom korisniku ponuditi zaobilazno rješenje kojim se ti simptomi mogu ublažiti te istaknuti specifikacije proizvoda.
   

  Dizajn i specifikacije

  Model slušalica WH-1000XM3 osmišljen je za rad na temperaturama između 0 °C i 40 °C. Iako mogu funkcionirati i funkcionirat će izvan tog temperaturnog raspona, to može utjecati na njihov rad. Jedan od načina na koji se to može manifestirati je nedosljedno reagiranje na nagle i znatne promjene temperature od toplog (npr. tople prostorije) do vrlo hladnog (npr. na otvorenom zimi ispod 0 °C). 
   

  Znači li to da svoje slušalice WH-1000XM3 ne mogu koristiti kada je tako hladno? 

  Ako se prilikom prelaska između okolina sa znatnom razlikom u temperaturi tijekom zime u Europi slušalice ponašaju na gore navedeni način, primijenite ovo zaobilazno rješenje: Ponovno isključite i uključite slušalice – tim se jednostavnim ponovnim pokretanjem ponovno postavljaju određeni parametri u uređaju i riješit će se problem s neočekivanim ponašanjem proizvodima.

  Zahvaljujemo na razumijevanju. Zabilježite ovu stranicu ili instalirajte aplikaciju za podršku tvrtke Sony kako biste primali eventualna ažuriranja ovog članka.