ID oznaka članka : 00227028 / Posljednja izmjena : 27/06/2019Ispis

Korisnici koji ažuriraju sustav ILCE-9 s programskih datoteka Ver. 4.10 ili starijih

  Ovo se opširno ažuriranje softvera proširuje na već poznato automatsko fokusiranje modela i dodaje skupinu novih funkcija koje dodatno podržavaju snimanje, pregledavanje i prilagodbu fotoaparata.

  VAŽNO: prije izvođenja ažuriranja pregledajte sljedeće pogodnosti i promjene.


   Glavne napomene

  VAŽNO: imajte na umu da nije moguć povratak na prethodnu verziju nakon što se instalira ažuriranje.

  • Inicijalizacija postavki fotoaparata

   Sve se vrijednosti fotoaparata inicijaliziraju zbog ažuriranja koje dodaje funkcije i unosi velike promjene u specifikacije. Čak i ako su postavke softvera (programskih datoteka) sustava fotoaparata ver.4.10 ili starije spremljene na memorijsku karticu s pomoću stavke Memory (Camera Settings1 / Camera Settings2) (Memorija (Postavke fotoaparata 1 / Postavke fotoaparata 2), te postavke nije moguće vratiti na fotoaparat koji upotrebljava softver (programske datoteke) sustava ver. 5.00 ili novije. Preporučujemo da prije ažuriranja zabilježite često upotrebljavane postavke fotoaparata i ostale važne informacije.
  • Promjene u konfiguraciji gumba MENU

   Funkcije fotoaparata dodane su i izbrisane, pa je u skladu s tim promijenjena konfiguracija stavki postavki kada se pritisne tipka MENU. Preporučujemo da prije snimanja provjerite konfiguraciju tipke MENU.
   Kliknite ovdje za pojedinosti o stavkama postavki.
  • Dodane funkcije i izmjene specifikacija

   Dodane su funkcije optimizirane za okruženje snimanja. U skladu s time izmijenjeni su nazivi funkcija i metode rada. Osim toga, neke su funkcije izbrisane. Svakako pogledajte pojedinosti sadržaja izmjena prije instaliranja ažuriranja.
   Kliknite ovdje za izmjene funkcija u ovom ažuriranju.