ID oznaka članka : 00232932 / Posljednja izmjena : 18/03/2021Ispis

Prestanak obavijesti o podršci za proizvode s operacijskim sustavom Windows 7

  Objavljeno: 16. listopada 2019.

  Cijenjeni kupci,

  tvrtka Microsoft® Corporation najavila je da od 14. siječnja 2020. neće više pružati podršku za operacijski sustav Windows® 7 i od tada tvrtka Microsoft više ne pruža zaštitna ažuriranja, popravke i tehničku podršku.

  U skladu s navedenim, tvrtka Sony više neće biti u mogućnosti pružiti pomoć za bilo kakve tehničke probleme, probleme s kvalitetom ili probleme zaštite ako su povezani s operacijskim sustavom Windows 7 i više neće moći pružiti zaštitna ažuriranja i provoditi izmjene i potvrde na Sony proizvodima koji rade na operacijskom sustavu Windows 7. Zbog toga vas obavještavamo da ti proizvodi možda neće ispravno ili zaštićeno raditi ako ih i dalje budete upotrebljavali s operacijskim sustavom Windows 7.

  Određeni su proizvodi kompatibilni s novijim verzijama operacijskih sustava Windows. Informacije o kompatibilnosti i ažuriranjima operacijskog sustava Windows potražite na internetskoj stranici za svoj model.

  Napomena: Tvrtka Sony ne može pružati podršku za nove tehničke probleme, probleme s kvalitetom ili probleme zaštite na našim proizvodima na kojima se upotrebljavaju starije verzije operacijskog sustava Windows, poput Windows® 95, Windows® 98, Windows® Me, Windows® 2000, Windows® XP, Windows® Vista itd. za koje je tvrtka Microsoft ukinula podršku.