ID oznaka članka : 00235212 / Posljednja izmjena : 13/12/2019Ispis

Obavijest o besplatnom popravku: izmjenjivi objektiv FE 16 – 35 mm F2.8 GM „SEL1635GM” – 14. studenog 2019.

  Otkrili smo da u određenom broju E-mount objektiva FE 16 – 35 mm F2.8 GM „SEL1635GM” fotoaparat možda ne funkcionira ispravno kada se pričvrsti objektiv SEL1635GM.

  Ako posjedujete jedan ili više obuhvaćenih proizvoda koji su navedeni u nastavku i ako su podložni ovoj rijetkoj pojavi (koja je detaljnije opisana u nastavku), imate pravo na naš besplatni program popravka &. Obuhvaćene objektive popravljamo besplatno sve do 31. ožujka 2023.*

  Dodatne informacije potražite u pojedinostima u nastavku.


  Ispričavamo se zbog bilo kakvih neugodnosti koje su mogle nastati i zahvaljujemo vam se na razumijevanju.

  * Program besplatnog popravka odnosi se samo na kvar specifične električne tiskane pločice koja je prouzročila taj fenomen. Ako je kvar objektiva prouzročila druga komponenta, popravak će se možda naplatiti.


  Pojava:

  • Fotoaparat možda neće ispravno funkcionirati kada se pričvrsti objektiv FE 16 – 35 mm F2.8 GM.
  • Zaslon sa stražnje strane fotoaparata možda neće ispravno funkcionirati kada se pričvrsti objektiv FE 16 – 35 mm F2.8 GM.

  Uputa za dalje:

  • Samo ograničena količina proizvedenih jedinica podložna je ovoj rijetkoj pojavi. Provjerite je li vaša jedinica obuhvaćena uz pomoć našeg alata za provjeru serijskih brojeva.
  • Ako ste primijetili navedene simptome i ako ste provjerili svoj serijski broj, obratite se najbližem ovlaštenom servisnom centru za besplatni popravak (preusmjerit će vas na alat za pronalaženje ovlaštenog servisnog centra ako ste provjerili serijski broj).

   

    Popis alata za provjeru serijskih brojeva

   

  Gdje mogu pronaći svoj serijski broj?

  Serijski broj proizvodnje upisan je na pločici koja se nalazi na bočnoj strani objektiva.

   

  Razdoblje prijave za besplatni program popravka

  • Vrijedi do 31. ožujka 2023.