ID oznaka članka : 00237608 / Posljednja izmjena : 07/03/2021

Xperia Companion

  Ažuriranje i popravak softvera

  Xperia Companion pruža vam jednostavan način instaliranja novih ažuriranja softvera, no nudi i mogućnost popravka softvera – brzo i jednostavno rješenje za uklanjanje svih problema s performansama.

  Napomena
  • Sadržaj se ne može vratiti s pomoću Xperia Companiona na pametnim telefonima Xperia koji su izašli na tržište 2019. ili kasnije. Za sigurnosno kopiranje i vraćanje sadržaja upotrijebite Google disk.
  • U lipnju 2020. prekinuli smo podršku za funkciju „iCloud backup“ koja se upotrebljavala za prijenos podataka s iOS telefona na pametne telefone Xperia koji su pušteni u prodaju 2018. i ranije. Možete i dalje upotrebljavati funkciju „iTunes backup“ za prijenos podataka s iOS telefona na pametne telefone Xperia puštene u prodaju u 2018. i ranije.

  • U veljači 2021. prekinuli smo podršku za sljedeće funkcije programa Xperia Companion za 32-bitne verzije operativnog sustava Windows.

  • Softverski popravak

  • Ažuriranje softvera za pametne telefone Xperia puštene u prodaju 2015. i ranije.

  Aplikacija Xperia Companion dostupna je za operacijske sustave Windows i Mac OS. Važne upute za instalaciju i zahtjeve sustava možete pronaći na sljedećoj poveznici.

  Xperia Companion za Windows

  Xperia Companion za Mac OS