ID oznaka članka : 00250429 / Posljednja izmjena : 07/12/2020Ispis

Problem s podešavanjem satelita za serije XH90 i XH92

  Prilikom izdavanja ažuriranja programskih datoteka Sony pažljivo prati implementaciju da bi sve prošlo glatko i na zadovoljstvo korisnika.

  12. kolovoza 2020. tvrtka Sony objavila je paket s programskim datotekama za serije XH90 i XH92. Nažalost, naš tim za tehnička pitanja otkrio je da ako ste nakon ažuriranja u kolovozu ažurirali svoj televizor i izvršili vraćanje podataka na tvorničke postavke, dolazi do problema s podešavanjem DVB-S satelita. Tvrtka Sony je nakon toga izdala dodatni paket s programskim datotekama.

  Ako imate problema s podešavanjem satelita, posjetite naš vodič za podešavanje satelita ili pogledajte sljedeći videozapis:

  Ako i dalje niste sigurni kako ga podesiti, obratite nam se.


  Ažurirali ste verziju na v6.0384, no niste proveli vraćanje na tvorničke postavke?

  Tvrtka Sony preporučuje da ne izvršite vraćanje na tvorničke postavke prije nego što programske datoteke ne ažurirate na najnoviju verziju koja je objavljena 26. studenog 2020.

  Preporučen način na koji možete primati ažuriranja jest provjeriti je li postavka Automatic software download (Automatsko preuzimanje softvera) na vašem televizoru postavljena u položaj [ON] (Uključeno). Ako je, ažuriranja bi se trebala automatski preuzimati na vašem televizoru.

  U međuvremenu vam želimo zahvaliti na razumijevanju i ispričati se na svim neprilikama koje smo ovime izazvali.

  Niste sigurni u koju seriju televizora spada vaš model? Ovo su neki primjeri:

  • KD-65ZD9
  • KD-75XE9405
  • KD-43XF8096