ID oznaka članka : 00254028 / Posljednja izmjena : 02/12/2022Ispis

Obavijest o besplatnoj zamjeni obuhvaćenog modela slušalica WI-SP510 koji se može identificirati po serijskom broju – 19. studenog 2021.

  VAŽNO: usluga besplatnog popravka za WI-SP510 opisana u objavi u nastavku završava 30. studenog 2022. Tvrtka Sony nastavit će pružati podršku za proizvod u skladu s našim pravilima i uredbama za uslugu popravka (dodano 1. prosinca 2022.).


  Cijenjeni korisniče Sonyjevih proizvoda,

  Hvala na vašem neprestanom zanimanju za proizvode Sony.

  Otkrili smo da neki uređaji WI-SP510 mogu imati problem s prestankom uključivanja slušalica, što može biti posljedica korozije vodom.

  Kako bi riješila ovaj problem, tvrtka Sony odlučila je produžiti jamstvo obuhvaćenih uređaja WI-SP510 do 30. studenog 2022. Ako se potvrdi da su vaše slušalice među obuhvaćenim uređajima, što se utvrđuje serijskim brojem, i ako naiđete na ovaj problem, možete zamijeniti obuhvaćeni uređaj WI-SP510. Provjerite ispunjava li vaš uređaj ispod navedene kriterije.

  Ispričavamo se zbog bilo kakvih poteškoća i zahvaljujemo na razumijevanju.

  Prihvatljivost zamjene

  Obuhvaćeni naziv modela

  WI-SP510 

  Obuhvaćeni serijski brojevi 

  Samo ograničena količina slušalica WI-SP510 može imati navedenu pojavu i besplatno se zamijeniti. Ako imate ovaj problem, unesite serijski broj uređaja u alat za provjeru serijskog broja u nastavku kako biste provjerili može li se vaš uređaj zamijeniti. 

  Ako je vaš uređaj WI-SP510 među obuhvaćenim modelima, možete ga zamijeniti u trgovini u kojoj ste ga kupili. Ako to nije moguće, ispod alata za provjeru pojavit će se veza do našeg pretraživača trgovina s uputama do najbliže trgovine u kojoj možete zamijeniti svoj uređaj.  

  Provjera naziva modela i serijskog broja slušalica

  Naziv modela nalazi se na ugrađenoj punjivoj bateriji.

  Serijski broj otisnut je na desnoj jedinici (R) slušalica i može se uočiti nakon skidanja vrha jastučića za uši i zaobljenog držača.

   

  Razdoblje trajanja programa besplatne zamjene

  Program besplatne zamjene traje do 30. studenog 2022.