Modeli na koje se ovo odnosi

Upravljački je program namijenjen modelima pojačala za slušalice u nastavku:
 • TA-ZH1ES

Informacije o preuzimanju

 • Naziv: Upravljački program za pojačalo za slušalice verzija 1.0.0
 • Datum izdavanja: 12.10.2016.
 • Trebam li ga preuzeti? Ako želite spojiti pojačalo za slušalice na osobno računalo s operacijskim sustavom Windows, preuzimanje je obavezno
 • Prednosti i poboljšanja: Svoj ćete prijenosni Hi-Res DAC / pojačalo za slušalice moći koristiti na osobnom računalu s operacijskim sustavom Windows.

Zahtjevi sustava

Upravljački program za pojačalo za slušalice kompatibilan je s najčešće upotrebljavanim verzijama operacijskog sustava Microsoft Windows.

 • Windows 10 Home / Pro (32-bitni / 64-bitni)
 • Windows 8.1 (32-bitni / 64-bitni)
 • Windows 8 (32-bitni / 64-bitni)
 • Windows 7 (servisni paket 1 ili kasnije verzije, 32-bitni / 64-bitni)
 • Windows Vista 32bit (servisni paket 2 ili kasnije verzije, 32-bitni / 64-bitni)

Provjerite jeste li instalirali najnovije ažuriranje za Windows za svoj sustav. Ne jamči se da će softver raditi na svim osobnim računalima, čak i ako udovoljavaju navedenim zahtjevima sustava

Svi operacijski sustavi moraju biti tvornički instalirani. Ne možemo jamčiti rad upravljačkog programa na operacijskim sustavima koji su nadograđeni, osobno razvijeni ili postoje kao jedan od brojnih sustava (odnosno u okruženjima višestrukog podizanja sustava).

Hardver
 • Dostupan USB ulaz (sukladan s USB 2.0)

Preuzmite

Prije nego što instalirate upravljački program prijenosnog Hi-Res DAC-a / pojačala za slušalice treba preuzeti datoteku s upravljačkim programom. Sadrži sve što vam je potrebno za instalaciju upravljačkoga programa.

Provjerite jeste li prijavljeni kao administrator računala kako biste preuzeli datoteku upravljačkog programa. U priručniku za rad osobnog računala s operacijskim sustavom Windows pronaći ćete informaciju kako se prijaviti kao administrator.

 1. Provjerite jeste li povezani s internetom.
 2. Klikom na vezu ispod započnite postupak preuzimanja
 3. Pročitajte Ugovor o licenci programa za preuzimanje i, ako se slažete s ugovorom, pritisnite Accept Agreement (Prihvati ugovor)
 4. Nakon što putem dijaloškog okvira File Save (Spremi datoteku) dobijete poruku, na tvrdom disku odaberite mapu u koju želite preuzeti upravljački program.
 5. U tako odabranu mapu preuzet ćete sljedeću datoteku: [Sony_Headphone_Amplifier_Driver_V1.0.0.zip] (Veličina datoteke: 58.1 MB (61,017,769 bajtova))

Napomena: Ne dopustite da tijekom preuzimanja sustav uđe u način obustave rada, spavanja ili hibernacije.

Instalirajte

Nakon preuzimanja datoteke možete instalirati upravljački program za pojačala za slušalice.

Za instalaciju softvera pratite upute u nastavku za vaš operacijski sustav.

Tijekom instalacije datoteke pazite da ste prijavljeni kao administrator. U priručniku za rad osobnog računala s operacijskim sustavom Windows pronaći ćete informaciju kako se prijaviti kao administrator.

 1. Ne smijete priključiti pojačalo za slušalice prije instalacije upravljačkoga programa
 2. Spremite sve što ste radili i zatvorite sve ostale programe
 3. Izdvojite komprimiranu datoteku i pokrenite “Sony_Headphone_Amplifier_Driver_Setup.exe” u mapi
 4. Pratite upute koje se nalaze u čarobnjaku za instalaciju kako biste instalirali upravljački program. Ako se na zaslonu pojavi kontrola korisničkog programa, pritisnite [Yes] (Da) ili [Continue] (Dalje).
 5. Pojačalo za slušalice bit će prepoznato nakon instalacije
Nakon instalacije upravljačkog programa za Windows
 1. Priključite jedinicu na osobno računalo pomoću USB kabela. Upotrijebite USB ulaz (vrsta B) na stražnjoj ploči pojačala za slušalice
 2. Isključite pojačalo za slušalice
 3. Odaberite funkciju "PC (USB-B)" (Računalo (USB-B)) pritiskom gumba INPUT (Ulaz) na jedinici ili upotrebom daljinskog upravljača
 4. Ako je instalacija uspješno dovršena, "TA-ZH1ES" dodaje se u "Sound, video and game controllers" (Kontroleri zvuka, videozapisa i igara) u Upravitelju uređaja.
Rješavanje problema: Ne izlazi zvuk ako upotrebljavam stražnji USB ulaz

Provjerite stavke u nastavku ako iz osobnog računala ne dolazi zvuk.

 1. Provjere pojačala za slušalice
  1. Provjerite da je uključeno i da je jačina zvuka ispravno postavljena
  2. Provjerite da je odabir ulaza postavljen na "PC (USB-B)" (Računalo (USB-B))
 2. Provjere na osobnom računalu s operacijskim sustavom Windows
  1. Provjerite da je upravljački program ispravno instaliran. Ako je upravljački program ispravno instaliran, u Upravitelju uređaja treba se pojaviti “TA-ZH1ES” ([My Computer] (Moje računalo) → [Properties] (Značajke) → [Device Manager] (Upravitelj uređaja)). Provjerite da nema povezanih znakova upozorenja. Ako nije prikazan “TA-ZH1ES”, deinstalirajte i ponovno instalirajte upravljački program.
  2. U određenim softverima za reprodukciju korisnik može odabrati uređaj za izlaz zvuka. Ako upotrebljavate takav softver, provjerite je li odabran "Sony Headphone Amplifier Driver" (Upravljački program za pojačalo za slušalice tvrtke Sony) kao uređaj za izlaz zvuka.
  3. Provjerite je li “TA-ZH1ES” odabran kao uređaj za reprodukciju na osobnom računalu ([Start] (Početak)→[Control panel] (Upravljačka ploča)→[Hardware and Sound] (Hardver i zvuk)→[Sound] (Zvuk)). Isto tako provjerite je li jačina zvuka dovoljno velika te da zvuk nije isključen u izborniku [Property] (Značajke) za “TA-ZH1ES”.