ID oznaka članka : 00237608 / Posljednja izmjena : 16/01/2023Ispis

Xperia Companion

  Ažuriranje i popravak softvera

  Xperia Companion pruža vam jednostavan način instaliranja novih ažuriranja softvera, no nudi i mogućnost popravka softvera – brzo i jednostavno rješenje za uklanjanje svih problema s performansama.

  Napomena
  • Funkcija ažuriranja softvera za uređaj Xperia Companion ne može se upotrebljavati na pametnim telefonima izdanim u svibnju 2022. i kasnije.
  • Za pametne telefone Xperia izdane u svibnju 2022. i kasnije, trebat ćete konfigurirati postavku prijenosa podataka na pametnom telefonu Xperia kad se povežete na računalo. Nakon povezivanja na računalo s pomoću USB kabela, pronađite i pritisnite na [Postavke] > [Veza uređaja] > [USB], a zatim odaberite [Prijenos datoteka] za [Svrha upotrebe USB-a].
  • Od lipnja 2020. više neće biti dostupna podrška za „iCloud backup”, funkciju koja se upotrebljava za prijenos podataka s iOS telefona na pametne telefone Xperia puštene u prodaju prije 2018. godine. I dalje možete upotrebljavati „iTunes backup” za prijenos podataka s iOS telefona na pametne telefone Xperia puštene u prodaju prije 2018. godine
  • Sadržaj se ne može vratiti s pomoću Xperia Companiona na pametnim telefonima Xperia koji su izašli na tržište 2019. ili kasnije. Za sigurnosno kopiranje i vraćanje sadržaja upotrijebite Google disk.

  Aplikacija Xperia Companion dostupna je za operacijske sustave Windows i Mac OS. Važne upute za instalaciju i zahtjeve sustava možete pronaći na sljedećoj poveznici.

  Xperia Companion za Windows

  Xperia Companion za Mac OS