ID oznaka članka : 00237608 / Posljednja izmjena : 21/12/2023Ispis

Xperia Companion

  Ažuriranje i popravak softvera

  Xperia Companion pruža vam jednostavan način instaliranja novih ažuriranja softvera, no nudi i mogućnost popravka softvera – brzo i jednostavno rješenje za uklanjanje svih problema s performansama.

  Napomena
  • Funkcija sigurnosne kopije za uređaj Xperia Companion neće biti dostupna nakon prosinca 2023. na svim uređajima. Uklonit će se funkcije Backup (Sigurnosna kopija), Transfer (Prenesi), Browse (Pretraži), Music (Glazba) i Photo (Fotografija), a funkcija Restore (Oporavi) ostat će tijekom određenog razdoblja. Kako biste izvršili ažuriranje softvera ili izradili sigurnosnu kopiju, prenijeli ili pretraživali glazbu ili fotografije, upotrijebite navedene postupke za vaš model na stranici za podršku.
  • Funkcija ažuriranja softvera za uređaj Xperia Companion ne može se upotrebljavati na pametnim telefonima izdanim u svibnju 2022. i kasnije.
  • Za pametne telefone Xperia izdane u svibnju 2022. i kasnije, trebat ćete konfigurirati postavku prijenosa podataka na pametnom telefonu Xperia kad se povežete na računalo. Nakon povezivanja na računalo s pomoću USB kabela, pronađite i pritisnite na [Postavke] > [Veza uređaja] > [USB], a zatim odaberite [Prijenos datoteka] za [Svrha upotrebe USB-a].
  • Od lipnja 2020. više neće biti dostupna podrška za „iCloud backup”, funkciju koja se upotrebljava za prijenos podataka s iOS telefona na pametne telefone Xperia puštene u prodaju prije 2018. godine. I dalje možete upotrebljavati „iTunes backup” za prijenos podataka s iOS telefona na pametne telefone Xperia puštene u prodaju prije 2018. godine
  • Sadržaj se ne može vratiti s pomoću Xperia Companiona na pametnim telefonima Xperia koji su izašli na tržište 2019. ili kasnije. Za sigurnosno kopiranje i vraćanje sadržaja upotrijebite Google disk.

  Aplikacija Xperia Companion dostupna je za operacijske sustave Windows i Mac OS. Važne upute za instalaciju i zahtjeve sustava možete pronaći na sljedećoj poveznici.

  Xperia Companion za Windows

  Xperia Companion za Mac OS