SVEOBUHVATNI SUSTAVI

Blu-ray sustav kućnog kina s tehnologijom Bluetooth®

BDV-N5200W
Slika – Blu-ray sustav kućnog kina s tehnologijom Bluetooth®
Slike – Blu-ray sustav kućnog kina s tehnologijom Bluetooth®
Slike – Blu-ray sustav kućnog kina s tehnologijom Bluetooth®
NFC
Sadržaj pametnog telefona na velikom zaslonu

Samo prislonite pametni telefon ili tablet koji podržava NFC uz sustav kućnog kina kako biste zrcalno prikazali videozapise, fotografije i druge sadržaje na televizoru.

Izgubite se u zvuku

Kako bi prostorija doista bila ispunjena zvukom, 5.1-kanalni surround zvuk visoke rezolucije pruža bogat, prožimajući zvuk za sve vaše zabavne sadržaje, čak i kada usmjeravate s interneta.

5.1-kanalni surround zvuk
Tehnologija Sound Field
Postignite dojam nastupa uživo

Uz način rada Live Football Mode osjećajte se kao na utakmici. Zvuk je prilagođen tako da glasno i jasno čujete navijanje mase. Funkcija Digital Music Arena stavlja vas u prvi red na koncertu – čut ćete prepoznatljivu akustiku londonske O2 Arene u vlastitom domu.

Jednostavan pristup mreži uz ugrađenu funkciju Wi-Fi®

Usmjeravajte zabavne sadržaje s interneta ili kućne bežične mreže uz ugrađenu funkciju Wi-Fi®, a zatim uspostavite vezu s drugim uređajima s DLNA certifikatom. Bluetooth® omogućava jednostavnu bežičnu vezu radi uživanja u filmovima i glazbi bez napora.

Wi-Fi®
Full HD 3D
Najbolja slika za vaše filmove

Priloženi 3D Blu-ray Disc™ reproduktor pruža sliku najveće kvalitete za sve vaše filmove. Reproducirajte svoju DVD kolekciju i gledajte sliku čija je kvaliteta poboljšana na gotovo HD rezoluciju ili uživajte u Blu-ray i 3D Blu-ray filmovima uz uglađene i prožimajuće Full HD i 3D prikaze.

Najbolje od interneta na televizoru

Pristupite internetu i pretražujte sadržaje. Uživajte u trenutnom pristupu najnovijim filmovima, glazbi, uslugama praćenja propuštenih televizijskih sadržaja i drugim sadržajima. Brzo pregledajte izbor kanala na mreži i slušajte omiljenu glazbu.

Specifikacije

  • S-Master digitalno pojačalo za čist zvuk

  • Uživajte u stadionskoj atmosferi uz način rada Football

  • Izvrsna glazba u jednom koraku uz ClearAudio+

  • Jednostavna Bluetooth® veza uz NFC jednim dodirom (uređaji Xperia™)

  • Wi-Fi® i DLNA za usmjeravanje glazbe

Sustav zvučnika
Puni raspon
Frekvencijski pojas (FM/AM)
FM
Memorirana stanica (FM/AM)
20 (FM)
Ulazni i izlazni terminali
Analogni audio ulaz: Pinski utikač (1), Ethernet veza (1), HDMI® ulaz/izlaz (2/1), Optički audio ulaz (1), USB tipkovnica, USB ulaz (1)
Blu-ray Disc™
DA
Blu-ray 3D™
DA
DVD
DA

Sadržaj pakiranja

Upute za uporabu, Bežično pojačalo, FM antena (Pig tail / T), Baterije, Jamstveni list, Vodič za jednostavno postavljanje, *Stavke se mogu razlikovati ovisno o državi i modelu

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu