HT-A9

Novo poglavlje surround zvuka

Osjetite zvuk iz svih smjerova i udaljenosti, čak i izvan granica vaše sobe. Uz našu jedinstvenu tehnologiju 360 Spatial Sound Mapping sustav surround zvuka HT-A9 prožima vas, vašu obitelj i prijatelje te vam pruža dosad neviđeni višedimenzionalni doživljaj. 

SOUNDBAROVI

Sustav kućnog kina s prostornim mapiranjem zvuka od 360 stupnjeva i tehnologijom Dolby Atmos®/DTS:X® | HT-A9

HT-A9
Slika – Sustav kućnog kina s prostornim mapiranjem zvuka od 360 stupnjeva i tehnologijom Dolby Atmos®/DTS:X® | HT-A9
Nagrađeno

Registrirajte se odmah da biste primali najnovije obavijesti i ograničene ponude. Kliknite vezu u nastavku da ne biste propustili ništa.

Prostorni zvuk od 360 stupnjeva koji se prilagođava okruženju

Naša revolucionarna tehnologija 360 Spatial Sound Mapping stvara do dvanaest fantomskih zvučnika iz samo četiri stvarna zvučnika. Evo kako.  

Pogledajte video o tehnologiji 360 Spatial Sound Mapping

Želite li isprobati video o tehnologiji 360 Spatial Sound Mapping na omiljenim uređajima? Samo stavite slušalice i uronite.

Pogledajte što stručnjaci Sony Picturesa misle o novom zvuku

U ovom videozapisu dva stručnjaka za zvuk odjela za postprodukciju tvrtke Sony Pictures razgovaraju o svojim dojmovima o sustavu HT-A9 i tome kako 360 Spatial Sound Mapping oživljava filmove.

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

BRAVIA XR i HT-A9 odlični su za Gran Turismo®7

Producenti i tvorci popularne trkaće igre Gran Turismo pričaju o svom iskustvu s BRAVIA XR TV-om i soundbarom HT-A9.

Doživljaj prostornog zvuka od 360 stupnjeva, kao da ste u samoj sceni

Sa svih ćete strana biti okruženi fantomskim zvučnicima u optimiziranom zvučnom polju, što znači da ćete čuti svaki zamah krila i nalet vjetra uz nevjerojatan intenzitet. Osjećat ćete se kao da ste vi i cijela vaša dnevna soba u samom filmu.

Osjetite ultraširoki prostorni zvuk od 360 stupnjeva

Izuzetno široko područje slušanja ispunjava svaki dio životnog prostora pa obitelj i prijatelji dobivaju isti doživljaj zvuka. Područje slušanja nije ograničeno na prednju strana televizora, nego obuhvaća mnogo širi prostor.

Razne mogućnosti rasporeda za sve vrste dnevnih soba

Ne morate premještati namještaj ni precizno namještati zvučnike. HT-A9 koristi dva mikrofona u svakom zvučniku za inteligentno mjerenje relativne visine i položaja, što sustavu omogućuje stvaranje dvanaest fantomskih zvučnika i ispunjavanje sobe prožimajućim prostornim zvukom.

Dijagram upravljačke jedinice HT-A9 povezane s televizorom putem HDMI-ja s četiri bežična zvučnika
Povežite se bežično

Postavite upravljačku kutiju pokraj TV-a i povežite je putem HDMI-ja. Četiri zvučnika s upravljačkom se kutijom povezuju bežično, pa po dnevnom boravku nećete imati kabele.

Optimizacija zvučnog polja

Aktivirajte optimizaciju zvučnih polja izvođenjem jednostavnog podešavanja na početnom izborniku na zaslonu TV-a. Sustav kućnog kina HT-A9 inteligentno mjeri udaljenost između zvučnika i stropa radi pametnog i jednostavnog postavljanja.

Inovativan dizajn zvučnika

Naši su zvučnici dizajnirani uz vrhunske tehnologije radi reprodukcije izvanredne kvalitete zvuka uz široko usmjeravanje nužno za prostorno mapiranje zvuka od 360 stupnjeva. 

Uronite u vrhunsku kvalitetu glazbe

Uživajte u glazbi na način na koji su izvođači to zamislili uz zvuk visoke rezolucije kristalne čistoće. Ili otkrijte novi način slušanja uz 360 Reality Audio za istinski prožimajući doživljaj poput onoga na koncertu ili u studiju. Uz sustav kućnog kina HT-A9 vaša će glazba oživjeti kao nikad prije.

Grafikon na kojem se prikazuje obnova komprimiranih datoteka u stvarnom vremenu pomoću tehnologije DSEE Extreme

A = proširena dinamika zvuka (suptilnosti žičanih instrumenata i tihog šapta)
B = obnovljene visoke frekvencije (akustični i vokalno-instrumentalni realizam)

Obnavljanje svih komprimiranih datoteka u stvarnom vremenu

Entertainment DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) uz pomoć tehnologije Edge-AI u stvarnom vremenu poboljšava komprimirane glazbene datoteke. Dinamično prepoznaje instrumente, glazbene žanrove i elemente svake pjesme, kao što su vokali ili interludiji, te obnavlja zvukove iz visokog registra izgubljene komprimiranjem radi postizanja bogatijeg doživljaja slušanja.

Filmovi i igre izgledaju tako stvarno

Gledajte živopisne prizore pune stvarnih boja i dubina. Sustav kućnog kina HT-A9 zadržava izvornu kvalitetu slike, pa ćete se moći potpuno uživjeti u filmove. Igranje igara također je mnogo uzbudljivije i realističnije, a podržani su najnoviji formati, npr. Variable Refresh Rate (VRR) i Auto Low Latency Mode (ALLM) u HDMI 2.1.

Slika logotipa za 8K HDR, 4K 120 i logotipa Compatible with Dolby Vision.
Konzola i kontroler za PlayStation®5 uz televizor BRAVIA XR™ na kojem se prikazuje prizor iz igre Horizon Forbidden West
Uživajte u prožimajućem doživljaju igranja i filmova

Uživajte u igranju i gledanju filmova uz postavke slike optimizirane automatskim mapiranjem HDR tona i automatskom prilagodbom formata slike žanru kad putem ovog proizvoda televizor BRAVIA XR™ povežete s konzolom PlayStation®5.

Slušajte dodatan dubok bas uz dodatni niskotonac 

Dodavanje niskotonca za niske frekvencije sustavu omogućuje reprodukciju zvukova uz još veću snagu. Dostupna su dva modela koja omogućuju reprodukciju dubljeg basa, veću jasnoću glasa i bolji zvuk u svemu što slušate. 

Prednji prikaz niskotonca SA-SW5
SA-SW5

300 W dubokih, bogatih basova iz pogonske jedinice od 180 mm s pasivnim radijatorom.

Prednji prikaz niskotonca SA-SW3
SA-SW3

Zvuk od 200 W iz kompaktnog Bass Reflex niskotonca s pogonskom jedinicom od 160 mm.

Najbolji uz Sonyjeve televizore

Uparen s televizorima BRAVIA™, HT-A9 donosi vam nenadmašan sveprožimajući audiovizualni doživljaj uz najbolje kvalitetu slike i zvuka. To je savršen sustav surround zvuka za televizore BRAVIA.

Dijagram upravljača sustava HT-A9 povezan s TV-om putem HDMI-ja s četiri bežična zvučnika i TV-om koji služi kao središnji zvučnik uz BRAVIA Acoustic Center Sync
Još intenzivnije prožimajuć doživljaj uz Acoustic Center Sync

Kada ga priloženim kabelom povežete s BRAVIA televizorima, zvučnik poprima ulogu središnjeg kanala u sustavu kućnog kina te u sklopu postavki prostornog mapiranja zvuka od 360 stupnjeva. To omogućuje savršeno usklađivanje zvuka sa slikom za doista prožimajuć doživljaj.

Zvuk je savršeno usklađen s akcijom

Uz Acoustic Center Sync dijalog ćete čuti s mjesta na kojem se događa u sceni. Savršeno usklađena akcija i zvuk doživljaj gledanja čine zaista prožimajućim.

Obitelj na kauču gleda televiziju uz sustav kućnog kina HT-A9 na drvenom ormariću sa zvučnim valovima koji izlaze iz zaslona.
Snimka zaslona s filmom i postavkama soundbara na izborniku brzih postavki televizora BRAVIA
Jednostavno upravljanje uz televizore BRAVIA

Sve je savršeno skladno kada se poveže s novim televizorima BRAVIA. Upravljajte postavkama zvuka i glasnoćom samo pomoću daljinskog upravljača TV-a i jednostavno provjeravajte status zvuka dok gledate omiljene programe. Uz integrirani UI, postavke sustava kućnog kina automatski su na izborniku brzih postavki TV-a BRAVIA.

Uživajte u glazbi s cijelom obitelji 

Jednostavno pristupajte popularnim glazbenim servisima kao što je Spotify i slušajte sve omiljene albume i popise za reprodukciju uz Chromecast i Apple AirPlay 2. Pozovite članove obitelji i počnite se zabavljati. 

Svatko ima najbolje mjesto u kući

Uz iznimno široko područje slušanja svi članovi obitelji mogu uživati u zvuku, čak i ako sjede sa strane.

Obitelj uživa u glazbi iz mnogo različitih sjedećih i stajaćih položaja u sobi
Logotip Bluetooth®
Bluetooth® veza

Bežično usmjeravajte glazbu s pametnog telefona, tableta ili prijenosnog računala putem tehnologije Bluetooth®. 

Wi-Fi® logotip
Wi-Fi usmjeravanje

Povežite se s internetom s pomoću ugrađenog Wi-Fi dodatka ili LAN-a i usmjeravajte glazbu s uređaja na kućnu mrežu.

Logotip Spotify Connect™
Spotify Connect™

Reproducirajte Spotify izravno na zvučnicima pomoću aplikacije Spotify Connect™ na uređaju, koja služi kao daljinski upravljača.

Logotip za Chromecast built-in
Chromecast built-in

Usmjeravajte glazbu, internetske radijske stanice i podcast sadržaje s pametnog telefona, tableta ili prijenosnog računala na uređaj za reprodukciju zvuka. Jednostavno dodirnite gumb Cast.

Logotip za Apple AirPlay
Apple AirPlay 2

Dijelite glazbu s omiljenih Apple uređaja na sustav kućnog kina. Sve uz samo jedan dodir.

Obitelj na sofi gleda televizor sa sustavom kućnog kina HT-A9 na drvenom elementu i uključenom značajkom Immersive AE uz zvučne valove od poda do stropa.
Uživajte u filmovima na potpuno novi način uz prostorni zvuk 

Pametan algoritam standardnim surround zvučnim zapisima i stereozvuku dodaje sveobuhvatni zvuk koji dopire odozgo te pretvara sve što slušate u prožimajući prostorni zvuk od 360 stupnjeva. Za aktivaciju samo pritisnite tipku Immersive AE na daljinskom upravljaču.

Glasovna kontrola

Sustav kućnog kina kompatibilan je s uređajima koji podržavaju Google asistenta s ugrađenim značajkama Chromecast i Amazon Alexa. Dodajte HT-A9 u grupu zvučnika putem aplikacije Google Home da biste reproducirali glazbu, promijenili jačinu zvuka ili upravljali drugim funkcijama glasom.

Dijagram osobe koja govorom upravlja sustavom kućnog kina HT-A9 pomoću aplikacije Google Home
Dizajn višesmjernog bloka

HT-A9 jedan je od naših najnovijih zvučnih sustava dizajniran na temelju koncepta višesmjernog bloka. Cilindrični oblik predstavlja jedan čvrsti blok koji omogućuje reprodukciju prostornog zvuka od 360 stupnjeva. Savršeno pristaje uz zid ili ravnu stražnju površinu. Svijetlosiva boja podudara se sa zidovima, policama i drugim elementima interijera.

Slika koja pokazuje veze na poleđini zvučnika HT-A9
Postavljanje u roku od nekoliko sekundi 

HT-A9 gotovo je spreman za upotrebu čim ga izvadite iz pakiranja. Jednostavno ga uključite u struju, povežite s TV-om putem HDMI-ja i uključite. Uz LAN, HDMI IN i HDMI OUT (eARC) sve je spremno za uživanje u novom doživljaju prostornog surround zvuka.

Neka vaš cijeli dnevni boravak postane ispunjujuće obiteljsko mjesto

Ultraširoki surround zvuk sustava HT-A9 čini filmove koje gledate kod kuće s obitelji uzbudljivijima i zabavnijima no ikad.

Obitelj na sofi gleda televiziju uz zvučnike u sobi koji stvaraju sveprožimajući doživljaj

Specifikacije i značajke

Slušajte zvuk koji nadilazi sve granice. Uz našu jedinstvenu tehnologiju mapiranja prostornog zvuka od 360 stupnjeva, HT-A9 vama, vašoj obitelji i prijateljima pruža višedimenzionalan doživljaj koji filmove i glazbu podiže na sasvim novu razinu.
  • Mapiranje prostornog zvuka od 360 stupnja za potpuno novi surround doživljaj

  • Fleksibilan raspored uz bežičnu vezu

  • Optimizacija zvučnog polja za jednostavno postavljanje

  • Immersive Audio Enhancement pretvara standardni zvuk u prostorni zvuk

  • Više fantomskih zvučnika za prožimajuće filmove i glazbu

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Nagrade

Nagrade