HT-G700

Vrhunski surround zvuk i jasni razgovori

3.1-kanalni Dolby Atmos® / DTS:X™soundbar spaja snažan, prožimajući surround zvuk i kristalno jasne razgovore, što vam omogućuje da se u potpunosti prepustite omiljenim serijama i filmovima.

SOUNDBAROVI

3.1-kanalni soundbar s tehnologijama Dolby Atmos® / DTS:X™ | HT-G700

HT-G700
Snimka prednje strane soundbara HT-G700 i bežičnog woofera
Slušajte zvuk koji dopire iz svih smjerova uz do 7.1.2-kanalni surround zvuk

Naša najnovija tehnologija surround zvuka Vertical Surround Engine omogućuje vam da uživate u uzbuđenju filmskih audioformata, kao što je Dolby Atmos®/DTS:X™, pomoću jedne tanke jedinice. Tri prednja zvučnika u kombinaciji sa Sonyjevom obradom signala reproduciraju "okomiti zvuk", čime se stvara virtualni surround zvuk koji kao da nastaje oko vas.

Ilustracija okomitog zvuka
Doživite zvuk koji dolazi odozgo 

Zahvaljujući Sonyjevoj tehnologiji virtualnog zvuka, soundbar može pozicionirati zvuk u okomitom prostoru – pa možete doživjeti 3D zvuk bez potrebe za stropnim ili prema gore usmjerenim zvučnicima. Kao i Dolby Atmos i DTS:X, Vertical Surround Engine pruža realističniji višedimenzionalni zvuk i u drugim formatima.

Ilustracija surround zvuka
Jednostavan surround

Sonyjeva jedinstvena tehnologija digitalnog zvučnog polja uz samo prednje zvučnike virtualno reproducira surround zvučno polje sa zvukom koji dolazi s obje strane. Nema potrebe za dodavanjem stražnjih zvučnika, pa možete uživati u bogatom, filmskom surround zvuku bez suvišne opreme u dnevnoj sobi.

Omogućite potpuni 7.1.2 kinodoživljaj za svaki film

U modernim kinima zvučnici su svuda oko vas te svaki ima posebno prilagođeni zvuk koji omogućuje vrhunski doživljaj surround zvuka. Pritisnite tipku za poboljšanje zvuka, a HT-G700 će poboljšati čak i standardni stereozvuk na 7.1.2-kanalni surround zvuk. To će vam omogućiti uživanje u surround zvuku u svim serijama i filmovima.

Središnji zvučnik za jasne razgovore

Namjenski središnji zvučnik jamči čistu reprodukciju glasova, bez obzira na to radi li se o brzom razgovoru u omiljenoj seriji ili šapatima u hollywoodskom filmu. Sjajan je i za glazbu te omogućuje vrhunski doživljaj slušanja uz mnoštvo detalja.

Bogat, snažan bas

Snažan bežični niskotonac reproducira dublji i bogatiji zvuk basa, a jednostavna bežična veza omogućuje vam da ga postavite gdje god poželite.

Odaberite savršenu postavku

Tipka za svaki zvuk – odaberite onu koja vam odgovara, bez obzira na to što gledate ili slušate. Odaberite način rada Auto Sound, Standard Surround, Cinema, Music, Night ili Voice i pomoću kontrole glasnoće niskotonca prilagodite doživljaj gledanja.

Način rada za kino
Način rada za kino

Osjetite i poslušajte što se događa oko vas dok se zvuk kreće iza vas i uranja vas u film.

Način rada za glazbu
Način rada za glazbu

Uživajte u živopisnosti i bogatstvu omiljene glazbe u najsitnijim detaljima.

Glasovni način rada
Glasovni način rada

Bez obzira na to gledale li jutarnje vijesti ili završnicu sezone, taj način prilagođava postavke zvuka tako da govor bude naglašen da ne biste propustili nijednu riječ.

Night Mode
Night Mode

Gledate film noću? Ta funkcija optimizira ravnotežu zvuka tako da možete sve jasno čuti čak i uz malu glasnoću.

Lako povezivanje

Pomoću tehnologije Bluetooth® bežično povežite kompatibilni TV ili uređaj ili upotrijebite HDMI eARC/ARC ili optički digitalni ulaz za zvuk najviše kvalitete.

Logotip Bluetooth®
Usmjeravanje uz tehnologiju Bluetooth®

Bežično usmjeravajte glazbu uz tehnologiju Bluetooth®.

Obitelj u dnevnoj sobi uz HT-G700
Najbolje iskoristite svoje zajedničko vrijeme

Možete gledati filmove ili serije, slušati glazbu, navijati za omiljeni klub. U čemu god vi i vaša obitelj zajedno uživali, uz Sonyjev će soundbar to biti još zabavnije. Provodite zajedničko vrijeme na najbolji prožimajući i zabavni način.

Specifikacije i značajke

Uživite se u televizijski program i filmove uz snažan i dinamičan surround zvuk. Dolby Atmos® soundbar dobro izgleda i jednostavno se koristi, a sadrži čak i središnji zvučnik za čišću reprodukciju razgovora.
  • 3.1-kanalni Dolby Atmos / DTS:X i Vertical Surround Engine

  • Vrhunsko poboljšanje zvuka poboljšava zvuk gotovo na zvuk 7.1.2 kanala

  • Središnji zvučnik za jasnije razgovore

  • Bežični niskotonac za snažne basove

  • Načini rada zvuka za bolji doživljaj filmova i glazbe

Izlazna snaga (ukupno)
400 W
Kanali pojačala
3.1 kanala
VELIČINA GLAVNE JEDINICE – SAMO KUĆIŠTE (Š X V X D)
980 x 64 x 108 mm
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu