HT-MT500 

Stvoren za gledanje i slušanje

Uživajte u atmosferskom surround zvuku i pažljivo oblikovanom dizajnu u svojoj dnevnoj sobi. S-Force PRO Front Surround i optimalan bas iz bežičnog niskotonca omogućuju reprodukciju zvuka kao u kinu. 

SOUNDBAROVI

2.1-kanalni kompaktni soundbar s tehnologijom Wi-Fi/Bluetooth®

HT-MT500
Slika – 2.1-kanalni kompaktni soundbar s tehnologijom Wi-Fi/Bluetooth®
Logotip High-Resolution Audio
Doista onako kako je to izvođač zamislio

Uživajte u suptilnim nijansama studijskog zvuka u kvaliteti većoj od kvalitete s CD-a uz zvuk visoke rezolucije. Strast prema glazbi ujedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, pa ćete imati dojam da je izvođač tik ispred vas.

Prekrasan minimalistički dizajn

HT-MT500 neutralnih tonova i blagih kutova namijenjen je korištenju kod kuće te se, osim što vas obavija zvukom, odlično uklapa u sva okruženja.

Dnevna soba ispunjena zvukom

Ispunite dnevnu sobu filmskim zvukom uz S-Force PRO Front Surround
i optimalnom razinom basa uz način rada Sofa Mode.

Jednostavno postavljanje,
tanak dizajn 

HT-MT500 izuzetno je tanak i jednostavan za postavljanje, a ima i nizak profil koji će se uklopiti gdje god poželite bez blokiranja TV-a. 

Upoznajte HT-MT500

Provjerite kako kombinacija kompaktnog modernog dizanja i preciznog inženjerstva ispunjuje vaš dom filmskim surround zvukom i pametnom reprodukcijom glazbe.

Čujte detalje u svakom tonu

Ne propustite nijedan takt uz podršku za zvuk visoke rezolucije. Tehnologija LDAC omogućuje reprodukciju zvuka vrhunske kvalitete za bežične Bluetooth® uređaje, a DSEE HX poboljšava kvalitetu komprimiranih audioformata.

Logotip LDAC
Bolji zvuk uz Bluetooth®

LDAC odašilje približno tri puta više podataka (pri maksimalnoj brzini prijenosa od 990 kb/s) u odnosu na standardni Bluetooth® zvuk, što vam omogućuje uživanje u zvučnim sadržajima u kvaliteti sličnoj visokoj rezoluciji.

Logotip DSEE HX
Poboljšani zvuk

Softver DSEE HX™ tvrtke Sony poboljšava postojeći izvor zvuka (MP3 i AAC datoteke s gubicima) na kvalitetu sličnu zvuku visoke rezolucije te poboljšanjem komprimiranih datoteka u glazbu koju slušate unosi život.

Pametno i jednostavno usmjeravanje

Dodirnite namjenski gumb za pristup glazbenom servisu da biste na servisu Spotify nastavili gdje ste stali na drugom uređaju.

Jednostavan pristup glazbi

Uživajte u jednostavnom pristupu mnoštvu glazbe i drugih sadržaja uz Chromecast built-in (prethodno Google Cast™) i Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Usmjeravajte glazbu, internetske radijske stanice i podcast sadržaje s pametnog telefona, tableta ili prijenosnog računala na uređaj za reprodukciju zvuka. Jednostavno dodirnite gumb Cast.

Spotify
Spotify Connect

Reproducirajte Spotify putem uređaja za reprodukciju zvuka koristeći aplikaciju Spotify kao daljinski upravljač.

Usmjeravajte uz Chromecast built-in

Usmjeravajte glazbu, podcaste i radijske stanice iz više od 100 aplikacija za zvuk, uključujući YouTube Music i druge.

Zvuk koji ostaje uz vas

Usmjeravajte glazbu po cijeloj kući pomoću aplikacije Sony | Music Center

Slušajte istu omiljenu pjesmu u cijeloj kući uz funkciju slušanja u više prostorija kojom se upravlja putem aplikacije Sony | Music Center (prijašnjeg naziva SongPal). Pomoću aplikacije Sony | Music Center grupirajte kompatibilne Sonyjeve soundbarove i zvučnike, a zatim usmjerite glazbu u više prostorija.

Besprijekorna povezivost, maksimalna kontrola

Upravljajte reprodukcijom glazbe putem pametnog telefona pomoću aplikacije Sony | Music Center. Uz Bluetooth® vezu i NFC možete usmjeravati svoju glazbenu biblioteku s uređaja ili kućne mreže odnosno pristupiti neograničenom mrežnom usmjeravanju.

Logotip HDMI
HDMI™ izlaz

Koristite minimalan broj žica i povežite se s kompatibilnim uređajima jednim kabelom pomoću kanala HDMI Audio Return Channel (ARC).

USB logotip
Reprodukcija putem USB-a

Bočni USB priključak omogućuje vam priključivanje brojnih USB uređaja za jednostavnu reprodukciju.

Logotip bežične veze
Bežično usmjeravanje

Povežite se s internetom pomoću ugrađenog Wi-Fi dodatka ili tehnologija Bluetooth® ili NFC da biste brzo pristupali glazbenim servisima kao što je Spotify i drugim servisima te usmjeravali glazbu s uređaja na kućnu mrežu.

Specifikacije i značajke

Ovaj kompaktni soundbar minimalističkog dizajna omogućuje vam da ga postavite gdje god poželite da biste ispunili svoj dom vrhunskim zvukom. Uživajte u glazbi i filmovima uz zvuk visoke rezolucije, virtualni surround zvuk s tehnologijom S-Force PRO Front Surround i optimalnom razinom basa u načinu rada Sofa Mode.
  • Podrška za zvuk visoke rezolucije

  • DSEE HX nadogradnja obnavlja kvalitetu komprimiranih datoteka

  • Kompaktan minimalistički dizajn

  • S-Force PRO Front Surround za reprodukciju zvuka poput onoga u kinu

  • Bežično slušanje u više prostorija

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu