Funkcija jednog dodira

NFC – ili komunikacija bliskog polja – tehnologija je za bežično povezivanje koja omogućava brzu komunikaciju kratkog dometa između elektroničkih uređaja kao što su telefoni i fotoaparati.

Zrcaljenje jednim dodirom
Zrcaljenje jednim dodirom

Uživajte u fotografijama, videozapisima, igrama i aplikacijama na velikom zaslonu – jednostavno pametnim telefonom s podrškom za NFC dodirnite daljinski upravljač 2013 BRAVIA s podrškom za NFC.

Slušanje jednim dodirom

Slušajte glazbu bežičnim putem na nekom od mnogih Bluetooth® zvučnika opremljenih značajkom NFC; jednostavno dodirnite zvučnik pametnim telefonom. Reprodukcija putem slušalica također će započeti čim ih dodirnete pametnim telefonom.

Slušanje jednim dodirom
Daljinski upravljač za kontrolu jednim dodirom
Daljinski upravljač za kontrolu jednim dodirom

Okidačem fotoaparata svog mobilnog uređaja možete upravljati daljinski i snimljenu fotografiju trenutačno primiti putem Wi-Fi® veze. Prenesene fotografije zatim jednostavno učitajte na svoju omiljenu lokaciju za društveno umrežavanje.

Dijeljenje jednim dodirom

Jednim dodirom možete u trenutku podijeliti grupnu fotografiju s prijateljima. Istovremeno možete prenositi informacije o omiljenom restoranu, upute za smjer do mjesta susreta, YouTube™ veze itd. te uživati u vrhunskoj praktičnosti.

Dijeljenje jednim dodirom