Prijeđi na sadržaj
TELEVIZORI

Televizori BRAVIA® od 102 cm (40 inča)

Nemojte podcjenjivati snagu naših televizora od 102 cm (40 inča). Iza njihove praktične veličine superiorna je kvaliteta slike, živopisan zvuk i druge značajke – sve za nevjerojatan doživljaj gledanja.

Mali zaslon, veliko uzbuđenje

Naši najbolji televizori od 102 cm (40 inča) imaju sve što očekujete od vrlo kvalitetnih televizora. LED zaslon svijetao je i jasan, zvuk je uglađen i dubok, a dizajn elegantan. Možete ga i sinkronizirati s pametnim telefonom radi lakog usmjeravanja.

Oštra slika na najboljem televizoru dijagonale 102 cm (40 inča) tvrtke Sony
Pametni televizor dijagonale 102 cm (40 inča) tvrtke Sony

Sve što želite kod televizora

Bilo da tek počinjete sastavljati centar za kućnu zabavu ili želite osvježiti mali prostor, naši pametni televizori od 102 cm (40 inča) ono su što tražite. Uživat ćete u živopisnoj kvaliteti slike, povezivosti pomoću pametnog telefona i dizajnu koji će upotpuniti vaš interijer.

Zabavni sadržaji postaju svjetliji

Na našim LED televizorima od 102 cm (40 inča) svi su sadržaji dobro osvijetljeni, upečatljivi i prekrasni. Pozadinsko osvjetljenje osvjetljava svaki piksel za intenzivan kontrast i izvlači pojedinosti iz sjene. Motionflow XR™ osigurava besprijekoran prikaz i onih najbržih akcijskih scena.

LED televizori dijagonale 102 cm (40 inča) tvrtke Sony s jasnom slikom
Usmjeravanje s pametnog telefona uz najbolji televizor dijagonale 102 cm (40 inča) tvrtke Sony

Povezivanje, dijeljenje i zrcalni prikaz

Naši pametni televizori od 102 cm (40 inča) olakšavaju povezivanje s članovima obitelji i ostatkom svijeta. Možete usmjeravati sadržaj s pametnog telefona ili se okupiti i dijeliti slike uz Photo Share. Zahvaljujući mogućnosti zrcalnog prikaza putem žične veze, možete i puniti telefon dok dijelite videozapise.

Jasno kao dan

Fokusirajte sadržaj uz Clear Resolution Enhancer kod naših televizora od 102 cm (40 inča). Smanjujući šum smanjuje se zamućenost pa je slika oštra s poboljšanom percepcijom dubine. Detalji i teksture poboljšani su pa sve što gledate na zaslonu postaje živopisno.

Realistična slika na pametnim televizorima dijagonale 102 cm (40 inča) tvrtke Sony
Par uživa u ClearAudio zvuku na pametnom televizoru dijagonale 102 cm (40inča) tvrtke Sony

Zvuk oživljava

Na televizorima od 102 cm (40 inča) glasni i tihi zvukovi dobivaju novi život. Bass Reflex sustav zvučnika reproducira bogate niske i visoke tonove koje tehnologija ClearPhase fino podešava. S-Master digitalno pojačalo osigurava autentičnost zvukova i vjernost originalnom izvoru.