Prijeđi na sadržaj
TELEVIZORI

Televizori od 107 do 117 cm (42 do 46 inča)

Zakoračite u svijet uzbudljivih značajki uz naše televizore od 107 cm (42 inča). Poboljšana kvaliteta slike i zvuka izvlače ono najbolje iz svih sadržaja koje gledate, slušate i dijelite. 

Sve što želite

Tražite značajke koje očekujete od televizora velikog zaslona u dimenzijama koje štede prostor? Potraga je gotova – naši pametni televizori od 107 cm (42 inča) prepuni su značajki za vrhunski doživljaj gledanja. Od Full HD slike do surround zvuka i usmjeravanja videozapisa, imaju sve što trebate.

Odlične značajke pametnih televizora dijagonale 107 cm (42 inča) tvrtke Sony
Full HD slika na LED televizoru dijagonale 107 cm (42 inča) tvrtke Sony

Otkrijte televizor malog zaslona koji vam savršeno odgovara

Unesite uzbudljivu zabavu u dječju sobu, sobu u domu ili stan uz naše televizore od 107 cm (42 inča). Uživat ćete u značajkama kao što su Full HD kvaliteta slike, snažan zvuk i usmjeravanje videozapisa iz uređaja odgovarajućih dimenzija.

Neka bude svjetlo

Zakoračite u svjetlost uz naše LED televizore od 107 cm (42 inča). Bijela svjetla iza zaslona osvjetljavaju zaslon od kuta do kuta, naglašavajući kontrast. Filmovi, emisije i fotografije izgledaju živopisni i realistični.

Pametni televizori dijagonale 107 cm (42 inča) tvrtke Sony s jasnom slikom
3D film na televizoru dijagonale 107 cm (42 inča) tvrtke Sony

Pametan način gledanja

Uzmite 3D naočale i gledajte kako slika iskače sa zaslona naših pametnih televizora od 107 cm (42 inča). Zapanjujući detalji pružaju dodatno uzbuđenje. Gledajte utakmicu te uživajte u novostima i istaknutim dijelovima uz Live Football Mode ili koristite značajku Photo Share za razmjenu fotografija s prijateljima i obitelji.

Bolja slika, veći izbor

Sve što vidite na našim pametnim televizorima od 107 cm (42 inča), od Blu-ray™ diskova do usmjerenih videozapisa, pokreće tehnologija X-Reality PRO™ koja smanjuje šum i poboljšava kvalitetu slike. Preuzimanje kontrole nad multimedijskim sadržajima lako je uz daljinski upravljač sa značajkom One-Flick Entertainment. 

Odlična grafika igara na LED televizoru dijagonale 107 cm (42 inča)
Par uživa u zvuku LED pametnog televizora dijagonale 107 cm (42 inča)

Moć zvuka

Čut ćete snagu napredne tehnologije zvuka kod LED televizora od 107 cm (42 inča). Zvuk svega, od eksplozija do solo dionica gitare, zvučat će bolje uz tehnologiju ClearAudio+ za napredno razdvajanje i jasnoću. Voice Zoom približava zvuk dijaloga, a S-Force Front Surround obavija vas realističnim zvukom.